onsdag 5. september 2012

En drøm blir til


                           Å tro er å ta det første skrittet - selv om du ikke ser hele trappen
                                                                       (Martin Luther King)

I sommer ble min diagnose omgjort til kronisk, og snart har jeg vært sykemeldt i ett år. Det føles veldig rart...Jeg har en sykdom av fysisk art, men som mennesker rundt meg har vanskelig for å forstå - fordi jeg sjelden viser meg på det dårligste, og fordi jeg ikke vil ha for mye fokus på sykdom sammen med andre. Det er ikke det som definerer meg. Å bli rammet av sykdom, har ført til litt av en prosess. Ikke bare har jeg vært nødt til å legge om livet mitt, i form av hva jeg klarer, har krefter til og hva som fungerer - men jeg har også vært nødt til å legge vekk drømmer og ønsker. Det har vært en sorgprosess. Noen sier jeg må akseptere. Dit er jeg ikke kommet, og det er heller ikke mitt mål. For jeg har en sterk tro - og et sterkt håp om å igjen bli frisk. Og det har jeg tenkt å bære med meg videre. Selv om jeg risikerer å bli skuffet.

I denne tiden har Gud jobbet mye med meg. Mens jeg har vært fortvilet og ikke sett veien videre, har Gud sagt Han vil åpne nye dører. Og slik er det faktisk blitt. Underveis har jeg fått nye drømmer. Er det ikke rart? Når livssituasjonen endrer seg, har vi mennesker evnen til å omstille oss - og vi kan velge om vi vil sette oss ned og gråte  - eller om vi vil snu det vonde til noe godt. Og vi kan velge å be Gud om hjelp og stole på at Han faktisk hjelper. Livet har lært meg at det siste er smart, men det krever sitt...

Forrige uke gikk jeg inn en helt ny dør. Jeg har begynt å studere, 12 år siden hovedutdanningen min. Jeg skal spesialisere meg - og jeg har allerede bestemt meg for å bli skikkelig god. Jeg har kastet meg utfor noe helt nytt og ukjent, og aner ikke utfallet av det enda - men det jeg nå gjør, betyr at jeg velger å ikke stagnere. Jeg velger å gjøre noe jeg vet jeg er god på, noe jeg brenner for - og jeg velger å tro at Gud ser lenger enn meg. Det kjennes helt fantastisk å ha tatt et steg i tro - og jeg er på "rett plass". Jeg har en drøm om å jobbe på en litt annen måte enn før - og jeg vet at årene med studier som ligger foran meg, vil videreutvikle meg som menneske - og gi meg en helt ny styrke.  Jeg er i gang -  og jeg er glad!

Jeg har kastet meg ut i ting mange ganger, men alltid i tillit og i tro. For noen år siden flyttet jeg og mannen fra en av Norges store byer, der vi hadde bodd i over 10 år. Vi ville til Sørlandet. Vi kjøpte en enebolig, sa opp jobbene våre i byen vi bodde - og flyttet. Helt uten inntekt, jobb eller viten om veien videre. Vi gikk i tro. Folk trodde vi var fullstendig sprø. Og det var vi jo virkelig, men når Gud har lagt ned en drøm i oss, og når vi har gitt det over til Ham og fått Hans enighet i det hele, ja da vet vi at det vil ordne seg... Og det gjorde det. En måned etter innflytting, hadde vi begge to fulle jobber og kjente vi var på rett plass. Fint, ikke sant?

Går du med en drøm i hjertet? Kanskje er tiden inne for å realisere den? Har du hindringer i veien, må du ta valg. Du kan i stor grad velge hvordan livet skal være, og hvordan du håndterer det som rammer deg. Jeg er for å våge og å kaste seg i det, i tro og i håp - og jeg vil oppmuntre deg til det samme. Du har alt å vinne. For selv om du ikke ser enden på trappen, så må du våge å ta det første skrittet - og det er i grunn mer enn nok akkurat nå. Veien blir til mens du går. Våg å ta et skritt i tro.
                                                             Klem, 
post signature
 ♥ Det er litt av en fantastisk gjeng som leser bloggen min.
Skulle ønske jeg kunne gitt dere alle
en god klem...

57 kommentarer:

Anonym sa...

Amen til det kjære deg<3 Guds velsignelse og fred over prosessen din videre i vandring med Han<3 Klem fra Lisbeth

Aslak sa...

Det er ikke ofte jeg blir rørt, men dette gjorde inntrykk. Har fulgt deg en stund nå og syns dette var herlig. Lykke til på den nye veien. Aslak

Englevinger sa...

Nydelig skrevet. Tro kan flytte fjell <3

Klem Katrine

Miriam sa...

Takk for at du setter ord på hvordan det er å være syk over tid. Takk for at du er så ærlig og åpen. Takk for at du sprer håp, oppmuntring og glede. Takk for dine reflekterte betraktninger om livet.
Du er "one of a kind". Ønsker deg masse godt på veien fremover. Klemmer fra Miriam

Toril sa...

Skulle gjerne gitt deg en klem også!!
Spirea, du inspirerer meg sånn!
Til å tenke nye tanker, tørre å ta nye steg..
Og ikke minst til å stole enda mer på Guds ledelse.
Takk igjen, kjære deg :)
Masse masse lykke til med studiene!
God klem til deg :)

Petrus og Petrine sa...

Vakre deg! Du rører meg alltid når du skriver, og jeg har en formening at med en drøm og en tro så kommer man dit man vil.
Jeg skadet nakken for noen år siden, og jeg ble mer eller mindre isolsert i perioder. Sakte men sikkert bygde jeg meg opp, jwg måtte gi slipp på tidligere aktiviteter og dagligdagse gjøremål, og gjrode som du. Studerte.
Jeg fikk en jobb jeg mestrer og trives i, jeg fikk tilbake min meningsfylte hverdag og er glad for det. Jeg var underveis glad for at jeg hadde troen på at det var en kraft som ville ivareta meg og at det ville gå. Det gikk...
Nå ønsker jeg egentlig å jobbe litt mindre fast og jobbe fra hjemmet litt. Hadde man funnet sin nisje så hadde det vært fint :)
Stor og varm klem med masse lykke til :)

VeroNot sa...

Og som Pippi Langstrømpe sa:
Det har jeg aldri gjort før.....så det kan jeg helt sikkert!
Lykke til med skolegang og nye utfordringer på din vei!
Takk for klemmen - den kommer rett i retur! :-) KLEMMEPÅ!

tonje boganes sa...

Jeg trengte å lese dette i dag og bli påminnet om at veien blir til mens en går.
Ikke kjekt å høre om sykdommen din, men jeg liker innstillingen din, tanken om at du tror at du vil bli helt frisk igjen. Hold alltid fast ved den!

Masse lykke til med nye studier. Spennende! God klem til deg, Spirea

Tonje

Anonym sa...

dette var sterkt og gikk rett i hjerterota mi.takk for at du er ekte og personlig. klem fra siri

Malin sa...

Så TØFF du er! Lykke til med studiene! Litt morsomt, for jeg satt akkurat og trålet studiekatalogen selv;)

Hos oss i Nøkkeldalen sa...

Kjære deg, takk for nok eit fantastisk og oppmuntrande innlegg! Du er virkelig eit forbilde i det å handle i tru og å tenke positivt! Så godt å høyre at du er igang med noko du brenner for og at du er glad! lykke til med studiane! klem

Maria sa...

Så spennende med studier! Lykke til med å være student i tillegg til mamma og kone! Står respekt av det! Synes det var litt for krevende jeg..
Og så synes jeg det er så bra at det at du nå har fått "kronisk" stempelet ikke gjør at du mister håpet og troen på at du skal bli frisk! Jeg ble jo som du vet, frisk fra en "kronisk" sykdom, og det tror jeg du også vil få oppleve. Hold fast i troen din! :)
Så oppmuntrende å lese dette innlegget akkurat nå. Noen ganger legger jeg vekk drømmer fordi det ser ut til å være for store hindringer i veien. Men jammen er det lurt å ta skritt i tro, for det kan jo gå bra! Dette skal jeg ta med meg i forhold til prosessen vi er i nå - med tanke på våren og det du vet.. :D
TAKK!!
Klemmer til deg

Maren Sofie sa...

Syntest d står så respekt av folk som gjør noe m situasjoner de har havna i som er kjipe. Sånn som deg som ikke setter deg ned på baken og bare venter på bedre tider. Du tar jo orntli tak i ting du. All respekt. Håper du får en kjempe bra tid som student og at sykdommen din vil bli som du håper , nemligh fjernet. :-) Tenker på deg. xxx Maren

amo sin blogg sa...

Takk for at du delte dette.
Fantastisk at du satsar vidare med studier :)
Eg ynskjer deg alt godt !

Klem

loftkroken sa...

Takk Spirea for det du deler ♥
Lykkeønskninger og velsignelser sendes til deg ♥

Klem

Sonja sa...

Så bra dette var! ble glad av å lese og inspirert til å våge litt mer og oftere. Syns du er sterk! håper resten av uken din blir bra. hilsen sonja

Humlehagen sa...

Så utrolig fint å høre om veien din videre!:)Ja, vi velger ikke bestandig det som skjer med oss i livet, men vi kan velge hvordan vi vil håndtere det som har hendt med oss - så nå tror jeg du er på god vei til å realisere dine drømmer!:)Mange varme tanker og lykkeønskninger fra meg!:)Stå på videre!:):)

salige lavendel sa...

Du får sagt det fint du gode Spirea!! Jeg fikk fibromyalgi for noen år siden, så jeg vet litt om det å omstille seg og tilpasse seg. Men jeg vet også at det går fint an å få det til og finne gleden selv i en situasjon som er vanskelig. Tror en positiv livsinnstilling har veldig mye å si for livskvaliteten og livsgleden. Jeg er like "dum" som deg og tror at jeg skal bli frisk smått om senn, hihi. Og så dum skal jeg fortsette å være =) Det hjelper meg og det høres ut som det hjelper deg også. Du er jommen tøff som skal starte på skolebenken igjen, og jeg er helt sikker på at du vil gjøre det godt der. Lykke til, håper vi får høre mer om hva det er du skal studere, det høres spennende ut. Takk for koselig hilsen hos meg tidligere i dag også. Så bra at jeg kan friste deg med noe, hihi.

salige lavendel sa...

Glemte å si at sitatene du har med i dag var så fine! klem klem

MittLilleHjerte sa...

Så fine ord igjen Spirea:)
Jeg vil så gjerne få gitt deg en klem, så sender deg gode og varme tanker om god bedring. Og en stor klem <3

Anonym sa...

Dette var jo egentlig et gladinnlegg, tross kronisk sykdom. Men du gjør noe med deg selv og din situasjon, og du gir ikke opp. Du beholder håpet, og det i seg selv gir håp.
Du kan se nye muligheter, og du våger å gå veien, selv om du bare har tatt det første skrittet. Du er modig, du er kreativ, du er viljesterk, og du har en tro som bærer deg videre.

Ønsker deg lykke til med studier og selvutvikling. Dette er virkelig bra. Stol på Herren, vær ved godt mot. Han vil ALLTID lede din fot.

Klem M

Anita sa...

Sant det du formidler! Så flott at du tar steget ut og realiserer din drøm. Takk for inspirasjon og oppmuntring.
Ønsker deg lykke til:)

Anita

Livets små øyeblikk sa...

Jeg vet litt om det å måtte endre kurs og det er jammen ikke enkelt. Jeg synes det er flott at du har tatt skrittet ut i det ukjente og tror du kommer til å få noen fantastiske år - for selv om det kan virke skremmende så er det ikke noe som er mer givende enn å få holde på med noe man brenner for.

Lykke til i studiene kjære du,
varm klem:)

Lene Megan sa...

Tak for et fint og rørende indlæg. Du kan være stolt af dig selv. De beslutninger, du nu har truffet trods dine odds, er flotte og siger meget om, hvem du er og hvor meget du kan! Også jeg ønsker dig lykke til med studierne, må de føre dig af spændende og lærerige veje og give dig ballast og styrke til vejen videre. Med din vilje og det du forstår i dit hjerte, kommer du til at klare det hele og meget mere. Det bliver godt! :)

Og jeg kender det. At finde modet igen og igen. Jeg er selv på et sted, hvor jeg skal bruge alt mit mod til at gøre det, jeg egentlig godt ved, jeg skal gøre. Og jeg tænker tit på trappen, det første trin og så det næste, ikke at vide, ikke at kunne se hele trappen eller vejen, men at troen og viljen baner vej. Et skridt af gangen.

Tak for et fint indlæg, kære du. Klem.

Sissel Lindeman sa...

Det her var et flott innlegg! Jeg bliver oppriktig glad på dine vegne og kjenner jeg blir rørt over den pågangsmot du har. Vi som har fulgt deg en stund får nok en slik godhet for deg, for du deler fra det innerste og vi forstår du har opplevd mye vondt tidligere, og nå. Det er tøft å ta det valg du har gjort. Fantastisk. Jeg kender det beveger meg. Må din uge fortsatt bli veldig god kjære deg.Varme klemmer fra Sissel

Fjordheim sa...

Det var et flott innlegg.
Dere er flinke som tørr å handle på drømmen deres.
Jeg har forsøkt det, men det gikk helt galt.
Så nå tørr jeg ikke det lenger.
En får holde seg til det kjente og trygge.
Har og drømmer som omfatter både meg og min mann, men som han ikke er enig i, Så da går ikke det ann å gjennomføre.
Så nå er mine ønsker,( som jeg vil kalle det,) for fremtiden enkle og ting jeg kan klare på egenhånd. Alle andre tanker må jeg bare feie bort.
Har blitt skuffet så mange ganger at jeg ikke orker det lenger.
Lykke til med studiene og dine drømemr for fremtiden.
Håper virkelig at det går bra for deg.
Vondt å få en kronisk sykdom. en det høres ut som du klarer å finne måten å leve med det på. Jeg lever også med kroniske plager. Påført meg i forbindelse med en operasjon som egentlig er en enkel sak.
Jaja, en er vel ikke lovet et liv uten plager.
Ønsker deg en riktig god dag :)

Fredrik sa...

Så bra! Gratulerer med flott valg. Lykke til :^) Fredrik

Marguerite sa...

Lycka till med dina studier,Spirea!!!
Jag har själv börjat studera "på gamla dar",,,läser in undersköterskekompetensen och det är så roligt och intressant.Nya vänner har man fått också i form av klasskamrater...

Jag beder för dig,,,"Det är samma Kraft idag,i Jesu blod,som för den som kom allra första gången"!!! Och i Hans sår,finns det läkedom,ty ALLT har Han burit,på Golgata kors"!!!
(Min man blev helad ifrån en tumör mellan njuren och urinledaren,för flera år sedan"!!!

Var vid gott mod - Herren är med dig!!!
KRAAAM!!!

Balsfjord og Malangen historielag sa...

Takk for et nært, varmt og inspirerende innlegg. Klart du kan studere! Klart du kan følge drømmen og gjøre det du vil! Jeg har også mange ganger i livet mitt erfart at ting som regel faller på plass underveis. Tillit til livet, tillit til at når man følger hjertet, blir livet bra.

Kjempemasse lykke til med studier. Høres veldig spennende ut. Vurderer selv å sette meg på skolebenken om noen år. Er motivert på en helt annen måte enn da jeg var yngre.
Klem fra Lill-Karin

Anonym sa...

Å kjære skjønne deg:)så tøff du er som realiserer dine drømmer,du er best!!!
Så spennende,gleder meg på dine vegne:)
Tusen tusen takk for alle dine herlige kommentarer,du er gode du og eg ønsker deg ein flott dag!
Klem fra Lillian

Jesus er svaret! sa...

Nydelig, rett og slett nydelig. Og jeg heier virkelig på deg Vennen!!
Så kult at du har begynt å studere og er ute p går på vannet. Du har tatt ett skritt der du er helt avhengig av at Gud er med deg! Og det elsker jeg. Gleder meg til å høre hvordan det går videre og la meg få si en ting.....ingen tvil om at du er en FIGHTER! Ingen ting skal stoppe deg. Nå burde vel snart djevelen skjønne det og? Og la deg være i fred. Gi aldri opp håpet om en god helse og overskudd i massevis. Jeg er virkelig facinert. Wow....Du er en inspirasjon!

Ingar sa...

Takk for nok et flott innleggg, Spirea!
Du er prøvd i sykdom, og du har også meddelt andre erfaringer på bloggen, men du kommer alltid tilbake med ny styrke fra Gud! Da jeg leste dette innlegget kom en setning fra beretningen om pottemakeren fra Jer. 18,2 til meg: "...laget han det om til et annet kar, slik han syntes det var riktig". Nå har lagt deg på ny i Mesterens hånd, måtte Gud velsigne deg og ditt valg!
Dette var oppmuntrende og inspirerende å lese!

Unknown sa...

Jeg må si jeg syns du gjennomgår mye. Har nettopp lest noen av dine eldre innlegg der du setter ord på noe av det du har gjennomgått, uten å si alt. Du er forrykende tøff og jeg kjenner du får jommen en høy dose respekt fra meg. Dette var utrolig fint å lese, at du tar tak i alt og ikke lar deg knekke. Du er sterk. Må du ha lykke til med studiene dine. Får vi innblikk i hva det dreier seg om? :-) KLemmer fra Silje

Kort og Søm sa...

Lykke til med studiene dine,
klem :O)

Litt Slitt & Litt Hvitt sa...

Hei fine gode vennen :)

Så flink du er som klarer å sette ord på alle tanker og følelser omkring sykdom. Du har en utrolig styrke som det er så inspireende å følge :) Lykke til med studier, vennen! Såå spennende! Er så forfriskende med mennesker som følger drømmene sine!! :)

Tusen tusen takk for så utrolig koselige herlige ord inne hos meg, vennen :) Du er så snill og så gavmild i kommentarene dine - tusen takk! :) Det setter jeg så pris på :)

Ønsker deg en kjempefin kveld, og ei god helg :)
Klemmer Lisa :)

Celia sa...

Du är verkligen inspirerande Spirea!
Visst är det gott att bara ta klivet ut i tro - hela livet blir som ett äventyr.
Kram från mej i pensionatet!

Bente sa...

Hm..kanskje det er bedre å få en diagnose,enn å føler seg syk uten å vite hvorfor? Jeg kan huske at jeg syntes det..
Pass på deg. Ikke vær for sterk. La deg vær litt redd og litt sint og litt liten. Tenker jeg.
Lykke til ;-)
Sender en varm klem..

Linn sa...

Hei:) Tuuuusen takk for fine ord fra deg inne på bloggen min:):) Jeg blir så glad når nye folk finner frem til bloggen min:)
Leste det du har skrevet over her, og jeg blir inspirert:) Våge og gripe sjansen, drømmer osv:) Du er god til og uttrykke deg:) Trasig det med sykdommen din.
Du virker som ei sterk dame, og jeg beundrer deg for det:)Bare fortsett og vær så sterk som du er, du kommer langt med det:)
Stor klem fra Linn

tonje boganes sa...

Hei igjen

Tusen takk for kommentaren din hos meg.
Jeg blir så glad for at du heier på meg. Trenger det:)

Mine dager har vært veldig tunge denne uka. Jeg var gravid i uke 12 og mistet, eller på ultralyd ble det vist at fosteret hadde sluttet å utvikle seg i uke 6, så jeg ble sendt på sykehuset og gitt medisiner som satte i gang fødselsen. Jeg var totalt uforberedt på alt, rett og slett og trenger nok noen dager før jeg kommer meg ovenpå igjen. Takk for at du spør. KLem til deg!

Frk Elton sa...

Tusen takk for fine ord og for at du har lagt meg i bloggrollen din - setter stor pris på det :)
Det er såå sant det du skriver, hvis man bare tørr satse!
Kjenner jeg mange ganger har vært veldig nære å satse, men så er det noe som stoppe det siste lille hoppet.
En dag er jeg vel modig nok ;)

Ha en fin kveld!
Klemmer

Katrine sa...

Det kinesiske tegnet for krise er slått sammen av fare og muligheter. En fin tanke.

Nå vil jeg bare sende deg en klem for at du ser muligheter og ikke bare hindringer, og en klem for at du er deg. En lengre hilsen kommer senere. Du er en vidunderlig flott person! :-)

Lykkemisjonen sa...

Så fint skrevet- bloggen din er en nydelig inspirasjonskilde, og dette innlegget tror jeg at jeg trengte akkurat nå, så TAKK:):)

Gud velsigne deg med god helse og kjærlighet!:):)

Jill Kristin Ø.Remme sa...

Den som går etter lyset vil alltid finne den gode kilden, kilden kan være så mangt:)))

En klem gjør godt, men varm gode ord kan gi sjelen den samme følelsen:)

Sender deg varme tanker, men du har det som trengs selv:))

Klem fra vidda:))

Anne sa...

Fantastiske deg !!
Og vet du ..jeg er helt sikker på at du har gjort det rette .
Masse lykke til og takk for du skriver så flott.
Mange gode klemmer fra meg.

Fabelaktig sa...

Hei fabelaktige vakre du!
Når du skriver, rører du langt inn i sjelen min (jeg har sikkert sagt det en million ganger, men gode ting kan ikke gjentas for ofte *smiler*)

Jeg er så umåtelig stolt av deg og at du gyver løs med godt mot! Jeg heier på deg!

Jeg har mange drømmer i hjertet mitt og jeg har funnet ut at det er bare jeg som er drømmemakeren - så jeg velger å sette ut den ene i livet. Og så langt, går det så det suser :)

Jeg sender deg varme tanker og gode smil!
Happy fredag!
klemklem

Mette sa...

Tusen, tusen takk for koselige ord hos meg! Så glad for at du la igjen et spor slik at jeg fant deg også! Jeg ble sittende veldig lenge for å lese innleggene dine, og her hos deg var det godt å være! Mange inspirerende og gode ord!
Lykke til videre, kjære deg!
Ønsker deg en flott helg med mye sol og glede!

ralfefarfars paradis sa...

Så godt at du er ved godt mot, og at du har begynt å studere. Jeg tror det er viktig å ha noe annet å fokusere på enn sykdom-den tar jo så lett over hele styringen hvis man ikke passer på...er det ikke rart hvor forskjellig mennesker takler det å være syk? Jeg tenker ofte på den livsgleden som gutten vår utstrålte selv om han var veldig,veldig syk og ikke engang kunne forstå hvorfor han måtte ha det vondt? Den ukuelige livsgnisten...håpet som aldri slukner..det er egentlig et mysterium hvor mye smerte og vansker vi kan takle hvis vi føler at det er en trapp- eller vei der- et eller annet sted. Jeg håper sammen med deg på at sykdommen din skal være til å bære- og at du en dag skal kunne legge den fra deg for godt. Takk for alle hyggelige og fine ord fra deg- det varmer. Håper du får en velsignet god helg. Stor klem fra meg.

Refleksjon på livsvegen sa...

Innom med ein klem!

Heiar på deg :-)

Berre Kristin sa...

Så bale at du er sjuk! Har fleire i familien som har kroniske sjukdommar av ulik art, og veit korleis slike diagnosar kan setja ein ut av spel ei stund. Veit heldigvis også at det er veldig mykje ein kan leva fint med, og er glad at du ser så positivt på framtida, og er byrja på ein ny spanande veg! Lukke til med å realisera draumane dine, håpar du held oss oppdatert med dei fine og alltid inspirerande orda dine:) God klem!

Tonje sa...

Må bare si at dette står det veldig respekt av. Du er så tøff og modig. Jeg heier på deg.
Har lest bloggen din en måneds tid nå. Lest masse tilbake i tid. Så vakkert du skriver om såre ting og vanskelige prosesser. Jeg er imponert. God helg. Tonje

Gotteriogsann sa...

Å, kjære deg. Du er så utrolig tøff. Det står virkelig respekt av at du klarer å snu en slik situasjon til å se nye muligheter.
Følg drømmene dine, og lykke til med studiene. Jeg er sikker på at du kommer til å bli super!
Vi har jo startet noe nytt nytt denne høsten begge to. Er tilbake på skolebenken jeg også, i deltid. Ser ut som vi tar sats for å nå drømmene våre begge to.
Gleder meg til å høre hvordan det går.
Husk at du er best!
Klem fra meg.

Anonym sa...

Nydeleg å lesa! Tillit, tru og trygghet, alt dette finn me hos vår himmelske Far. Det gjeld berre å våge!
Kjenner meg igjen i det du skriv om å måtte slutte, om sorga som ein må jobbe seg gjennom.
Men eg er over den første ungdom og har hatt eit langt liv i arbeid. Likevel var det tungt å måtte gi opp 59 år gammal, men slik vart det!
Nå går eg tur, tar bilder og skriv dikt................
Og når eg går tur ber eg for alle eg blir minna om!
Ynskjer deg Guds velsignelse!
God helg!

Spirea sa...

Kjære alle - tusen takk for alle fine ord, for all støtte og oppmuntring - og for tanker dere deler. Dere er så gode - som jeg sa under innlegget mitt: det er en fantastisk gjeng som leser bloggen min. Takk!! <3

w sa...

Nok et godt innlegg fra deg;)
Det er så godt å vite at det å legge livet sitt i Guds hender og gå i tro, blir ikke feil.
Ønsker deg en velsignet søndag kjære deg:)
Stor klem W

Janne sa...

Så fint et innlegg... ja, nok en gang kjære deg:)
Så utrolig tøffe dere begge er, å bryte opp å flytte slik er virkelig tøft gjort!

Ønsker deg all lykke med studier, stå på, du kan- og du vil så gjerne! Dette går bra, det er jeg sikker på. På vilja kan man nå lang, og litt til:)

God klem, og takk for inspirasjon!

Laura sa...

Sender deg en stor varm klem!

Marie sa...

Må Gud velsigne deg vidare.
Lukke til med studie.
God klem frå meg :)