tirsdag 13. desember 2011

Full av tillit

En liten kropp som klamrer seg til pappa`n sin. Tett inntil. Det er midt på natten og de sitter tett i tett, godt påkledd og med dyner rundt, ute på verandaen. Klokken er  02.15. Høres sprøtt ut, ikke sant? Men lillegutt får nesten ikke puste. Han gråter, ser fortvilet ut. Han kaster opp og er tett i brystet.
Falsk krupp for 7 gang denne vinteren.
Så liten, så god, så stor tillit til at pappa passer på og holder ham fast. Får ham gjennom dette vonde.
Og nettopp det gjør pappa. En tålmodig, kjærlig pappa - det er godt å ha!

Så får det meg til å tenke. Jeg betrakter dem i natten. Er det ikke sånn jeg så ofte føler det overfor Jesus?
Som et fang der jeg kan synke ned, klamre meg fast og be om at Han må passe på meg når jeg føler meg så liten og redd. Jeg stoler på Ham. Selvom det er vanskelig.
Og han passer på. Han holder hva han har lovet. Gang på gang.
Klem, 
post signature

5 kommentarer:

Renate sa...

Så godt at vi har det fanget! Der er det trygt å være :) ♥
Klem

heidi sa...

Nyyydelig skrevet. Jeg ble så glad inne i meg for at vi har det fanget å krype opp på. Det har jeg hatt, og har fortsatt god bruk for! Takk for det du deler, og for de fine ordene hos meg. Du er flott!! Er blitt glad i deg gjennom det du deler.

heidi sa...

Du vant stjernen!! Kan du sende meg adressen din til heidi.gellein@gmail.com. Jeg er så glad for at DU vant den!!! Klem

sigrid sa...

Takk at du deler :-)

sigrid sa...

Ja, eg vil følge ;-) og så kjekt du vil bli med meg vidare..