onsdag 19. desember 2012

Trekning AdventskalenderEr innom i full fart i dag, for å annonsere vinner av forrige kalender-luke.
Den heldige som vinner gaven fra Green Gate, ble i dag trukket høytidelig ut av
nettsiden random.org - og ble
Veronika med bloggen I Vinduskarmen.
Super blogg, super dame. Ta en titt på bloggen hennes, 
hun har også julekalender.
Send meg en mail, Veronika - så får jeg sendt gaven
så fort som mulig.

Jeg vil takke for alle som er innom her hos meg, 
takk til alle som kommenterer og legger igjen spor som betyr så mye, 
takk til dere som sender meg mail, 
takk til alle gamle og nye følgere, 
takk til alle dere - som holder liv i bloggen,
og får meg til å få lyst til å skrive videre....
Responsen på "Baksiden av advent" - 
og responsen etter at det var intervju med meg i Dagen, 
har vært overveldende. 
Antall besøk har slått sine tidligere rekorder, 
og jeg har haugevis av mail å svare på.
Håper dere har en god dose tålmodighet.
Nytt innlegg kommer...
etterhvert.
Fortsatt god førjulstid til dere alle...

Klem, 
post signature


16 kommentarer:

amo sin blogg sa...

Hei !
Jippi, idag kom det pakke i posten !
Tusen takk for godisane. Gler meg til smake, men
skal sjå om eg greier å vente til jul :)

Takkeklem frå Anne-Mari

Refleksjon på livsvegen sa...

Så koseleg!
Heldig vinanr!

Vonar dine dagar er gode:-)
Mine litt hektiske og såre.
Sjukdom og ymse sorg blandt dei eg har i ♥ mitt røyner på.

Varm klem

Fabelaktig sa...

Hurra fore heldige Veronika!

For å svare deg på spm ang rasen til Nala. Det er nok ganske misforstått og utbredt at rasen hennes er farlig. I England, der rasen kommer fra er de kjent som The Nanny Dog, de er verdens snilleste med barn. Hun ser skummel ut, men er verdens snilleste og underkaster seg alt og alle *ler* En chihuahua kjeftet på henne en gang og da la hun seg på rygg og lot som hun var død.

Men jeg kan forstå skepsisen din. Alle som opplever rasen sier at de blir overrasket over hvor snille og rolige de er og det er jo også derfor jeg har den type hund *smile*

Beklager at jeg bruker evigheter mellom besøkene mine, men jeg ser at tiden ikke strekker til i julestria.

Jeg skal hjem til mor og far julaften og har ikke tenkt å flytte ut igjen før tredje dag jul *fnis* Vi har så mange koselige og gode tradisjoner mine søsken og foreldre at jeg tviholder på de så lenge jeg kan. Regner med at nye tradisjoner kommer fort nok, så fort man skal feire sammen med mann og barn.

Hvis jeg ikke rekker innom deg før jul, ønsker jeg deg en fortryllende og magisk jul,

Juleklem fra
-Maia

Linn sa...

Gratulere til den heldige:):)
Stor klem fra Linn:)

VeroNot sa...

Åååå så moro!! :-)Nå ble jeg veldig glad!
Koselig med slike beskjeder etter slitsomme dager på datakurs. :-)
Ha en super fin kveld!! :-) Klemmer

Anonym sa...

Hei! Og takk for fin blogg! Tenkte bare jeg ville kommentere noe i innlegget om "når blogg blir allemannseie", kommenterer her så er jeg sikker på at du ser kommentaren :) Kjedelig at du har blitt stjålet fra. Ikke bra i det hele tatt! Men jeg ville bare si at alle bilder, også de på internett, tilhører noen og er åndsverk. Det er opphavspersonen som har rettighetene til bildet, med mindre det er over 70 år siden vedkommende som har tatt/laget/malt bildet døde. Du skriver det med copyright, men ofte er bilder på nettet stålet fra noen og postet videre slik at det er vanskelig å vite hvem som opprinnelig er opphavspersonen. Har opplevd selv at bilder er blitt postet i blogger via blogger osv, uten at jeg blir kreditert. Nå tenker jo jeg litt at nettet er sånn, dessverre kanskje, men jeg er litt opptatt av at bilder og tekst er åndsverk begge deler, og at det ikke bare er å høyreklikke og lagre på maskinen hvis det ikke står hvem som har tatt/laget bildet.
Og så: God jul :)
- Margrethe

Spirea sa...

Hei Margrethe :) Takk for innspill! Og for dine viktige ord. Det er ufattelig kjipt å bli stjålet fra - enten det dreier seg om tekst eller bilder. Var dette et stikk i siden til meg, tro? ;) Jeg tåler det. Jeg bruker noen private bilder, men innrømmer glatt at jeg også "låner" fra google...Men aldri hadde jeg tatt noe det sto copyright på, vannmerket eller oppført opphavsmann. Men ja, nettet er dessverre litt sånn - enten det gjelder tekst eller bilder....Takk for påminnelsen om dette. Det er vel noe vi alle kan tenke mer gjennom...
Ønsker deg også en god jul :) klem, spirea

Unni sa...

Gratulerer til vinneren. Heldige henne!!
Jeg gleder meg allerede til neste innlegg hos deg spirea. Varm klem, Unni

Photo-Me-Life sa...

Du betyr sikkert mye for mange så å slutte å skrive det må du aldri finne på. Klem fra nord

Ole Jørgen sa...

Det var fin reportasje i Dagen på måndag!

rine-mor sa...

Kjære spirea . Kan ikke du legge ut reportasjen så vi som ikke har Dagen kan få lese?????
Juleklem rine-mor

Spirea sa...

Hei Rine-mor :) Jeg jobber med å "pushe" litt på Dagen for å få dem til å sende meg en link...Hittil har jeg ikke fått noen link som funker skikkelig....Men jeg håper det kommer. Og når det kommer, da skal jeg legge det ut. Promisse ;) Takk for at du spør :) klem klem din vei

Spirea sa...

Takk, Ole Jørgen! :) Så hyggelig å høre! :)

Janet sa...

Fant bloggen din i agderposten i går og brukte i grunnen hele natten på å lese. Du skriver om så mye jeg kjenner meg igjen i og som treffer meg. Jeg har en god dose levd liv enda jeg er relativt ung. Her skal jeg følge med. Syns bloggen din er helt suveren. Gud velsigne deg og julen din. Janet x0x0x

rine-mor sa...

Da venter jeg bare i spenning da jo :-) Gleder meg veldig til å lese den :-) Er du fornøyd selv???


Spirea sa...

Hei igjen, Rine-mor :) Ja, syns reportasjen ble veldig bra! 2 sider midt i avisen - og det var tilogmed førsteside-oppslag! :) Har enda ikke hørt fra dem, men håper få en link snart :) Jeg skal legge det ut så fort jeg får det :) Koselig at du har lyst å lese det! Klem til deg - og god jul!