søndag 2. desember 2012

Hjertespor Adventskalender


I dag går vi inn i advent. En tid som for mange betyr glede og forventning. Julegaver skal handles eller lages, barna tripper og skriver ønskelister med store bokstaver, mange av oss sender flust av julekort ut til venner og familie, hus vaskes fra loft til kjeller og innkjøp gjøres i store mengder.

Sånn er det for mange.

Mine tanker går til alle dem som ikke opplever adventstiden slik. Ikke alle har en familie. Ikke alle har penger til å kjøpe gaver. Ikke alle får, ikke alle blir sett. Noen har ikke tak over hodet, noen er syke og noen har vonde minner knyttet til denne tiden.Vil du gjøre ditt beste for å ta vare på, se og glede?Det er min oppfordring til deg i dag...
                                                                       ♥ 
Her på Hjertespor-bloggen blir det adventskalender. Det finnes alltid en grunn for å glede andre. Dessuten feirer jeg at bloggen nylig rundet ett år, har hatt over 50.000 visninger (samt 27.000 på min forrige bloggadresse...), og har en gjeng på over 300 følgere. Antall lesere innom daglig, øker stadig og jeg kjenner meg glad, ydmyk og takknemlig. Jeg så aldri for meg dette da mitt aller første innlegg ble skrevet og publisert med spenning i magen....

Jeg, sammen med noen fantastiske sponsorer, håper å kunne glede noen denne advents-tiden. Hver søndag vil dere ha mulighet til å vinne fine ting - til deg selv, eller noen å gi bort til.

Denne gang er det Bok & Media i Grimstad som sponser. Jeg er ofte innom der. Ikke fordi jeg nødvendigvis bor så veldig nærme, men fordi menneskene som jobber der er fantastiske - og fordi jeg liker innholdet i butikken. De aller fleste av oss kjenner Bok & Media. I Grimstad har de en flott interiøravdeling også. Dessuten - stemningen og humøret er på topp. Jeg kan ramle inn og spør om de merkeligste ting, ha idèer om noe jeg skal lage - og her får jeg kreative svar og løsninger. Bok & Media i Grimstad ser sine kunder og har smilene på plass. Her trives jeg! Jeg håper også du tar turen innom - om du er i nærheten.

Jeg trekker to lesere denne gang som kan vinne en boks med englemotiv, fylt av mint - eller fruktdrops, og en engle-kjærlighets-sjokolade-på-pinne. Er du med? Dette ser slik ut:


Du kan få 7 lodd sammenlagt:

1 lodd for kommentar
1 ekstralodd for å også si noe om hva du ønsker mer av på bloggen min (NB! Jeg har tidligere spurt om dette, og da fått svar som "mote, sminke, interiør, mat". Veldig koselig det, men bloggen min tar altså opp tema som omhandler livet...og jeg kommer nok ikke til å si min mening om sminkekoster eller verdens beste brownies. Det er det andre som gjør veldig mye bedre!;))
1 lodd for å bli eller være følger av Hjertespor
1 lodd for å like Bok & Media, Grimstad - på Facebook
1 lodd for å legge info om Hjertespor Adventskalenderen på bloggen din
1 lodd for å legge Hjertespor-bloggen til i blogglisten din
1 lodd til dere uten blogg ved å poengtere det - dermed har også dere mulighet for ekstra-lodd...

Husk, dere som ikke er bloggere - å legge igjen navn eller initialer.
Vinnere trekkes 2 søndag i advent - og kunngjøres i 9.desember-innlegget!

                                                                Klem,
post signature
 ♥ Det vil komme ett og annet blogginnlegg innimellom adventskalenderen...

Takk til Bok & Media for bloggspons og for fantastisk engasjement!

GRIMSTAD                                                                      

57 kommentarer:

Unknown sa...

Hei Spirea :)
Så koselig kalender og noe jeg kunne gitt bort til min mor og svigermor for de er noen virkelige engler i mitt liv.
4 lodd på meg og jeg ønsker at bloggen din skal være akkurat som den er.
Den er givende, ærlig og fantastisk...hva mere kan man ønske seg?

Ha en fin første søndag i advent :)

Klem fra Camilla

Katarina Eidsvåg sa...

4 lodd. Følger, kommentar og sier hva jeg ønsker mer av og jeg er bloggløs.

Jeg syns det er nydelig med slike kalendere altså og du er så god!! <3

Jeg har faktisk vært på BM i den byen og den er fin.

Forøvrig ønsker jeg meg enda mer om samliv og relasjon kvinne/mann. ;)

klem, Katarina

Ingrid Urdal sa...

Minner littegranne om min adventskalender :)
Jeg legger hver dag ut en utfordring til leserne mine (som jeg også må fullføre selv), og den handler om å gjøre noe fint for andre :)

Jeg kan jo prøve meg litt på din konkurranse også! Det jeg liker at du skriver om på bloggen din, er egentlig det du gjør mest. Jeg Elsker når du får vanskelige tema til å bli så enkle med en sterk historie. Når du med enkle ord beskriver noe som er så enormt viktig! Litt mer konkret, så liker jeg:
*Gode historier for å illustrere poeng. Spesielt når historiene er i fra ditt eget liv, som de oftest er.
*Tema som kjærlighet, medfølelse og Gud er fantastisk :)

Kan ikke si annet enn at jeg er Enormt Glad i bloggen din :) Den inspirer og gleder meg hver gang det kommer et nytt innlegg!

(ps: legger meg til som følger, og skal skrive litt om deg på bloggen min (i morgen) også :))

Elise sa...

Så koselig med advents give away, jeg blir gjerne med og tar 4 lodd:) Jeg synes det er flott når du skriver om møte med mennesker som har gjort ulike inntrykk på deg, skriv gjerne mer om det. Jeg synes også Bok og Media er en flott butikk og er gjerne innom den i Haugesund når jeg er i sentrum:)

Takk for fine ord inne hos meg. Ønsker deg en fin adventstid:) Klem fra Elise

Kort og Søm sa...

Jeg blir gjerne med, 4 lodd til meg er du snill.
Noe om valgets kvaler i livet hadde vært fint å høre mer om, du skriver så mye bra. Det er en glede å titte innom bloggen din.

Det er viktig å huske på de som ikke har det så godt i julen,
veldig enig med deg der.

God søndag,
klem :O)

Jan Samuel sa...

Hei og Guds fred til deg og dine,
og tusen takk for hyggelige kommentarer!!!

Blir så glad når det jeg legger ut blir til
velsignelse for andre!!!!

Gud ser hva vi trenger hver dag,
og all ære skal han ha!!!

Blir nå minna på noen vers til deg igjen.

Jesaja 40 vers
29 Han gir den trette kraft,
og den som ingen krefter har,
gir han stor styrke.

Sakarja 10 vers
12 Jeg skal gjøre dem sterke i Herren,
og i hans navn skal de vandre fram
sier Herren.

Lukas 1 vers
45 Salig er hun som trodde,for fullbyrdet
skal det bli som er sagt henne av Herren.

INGENTING ER UMULIG FOR GUD!!!

Ønsker deg og dine Guds rike velsignelse!!!!

Hilsen
Jan Samuel

Lykkemisjonen sa...

Så koselig med julekalender- du er omtenksom og dyktig:)
Alt det beste til deg denne første søndag i advent, Gud velsigne deg <3

Renate sa...

Hei! Så koselig med adventskalender!!
Tar gjerne 4 lodd jeg, og elsker å lese stykker om hvordan Gud har vært med deg i hverdagen, enten det er små eller store hendelser. Det er trosstyrkende det :)
Takk for koselig kommentar hos meg! Jeg har det bra, og koser meg i den fine adventstida, sliter bare litt med å få tid til å blogge :) bildet er fra Kragerø spa ja - drømmeplassen :)
Håper du og har det bra!? Tenker det er deilig å være ferdig med eksamen!!
God klem til deg, min venn!

Ingeborg sa...

Heisann Spirea, klart jeg har lyst til å bli med. Tar tre lodd jeg, er følger, har deg i bloggrullen min og kommenterer her.

Du spurte meg på bloggen min om lyset i kroken er slått på nå, og det er det. Gode og litt hektiske dager, men nå har det roa seg litt ned, nyter søndagen bl.a. med litt blogging:)

Fin ny uke til deg. Og så du, jeg har ingen forslag til hva mer du kan skrive om, jeg synes du klarer deg godt som du har gjort:)

Varm klem:)

salige lavendel sa...

Å hjelpe meg så gode de sjokolade-på-pinne så ut!!Jeg er jo sjokoman da, så det er veldig lett å friste meg med sjokolade =) Ikke rart at du har mange følgere, bloggen din tar opp emner som er litt dypere enn det som er vanlig i bloggeland...tror nok mange er litt sultne på gode tanker om ting som ikke bare har med det materielle å gjøre. Tusen takk for hjertegod hilsen hos meg i dag, det varmer godt =)

Malin sa...

Jeg vil gjerne være med:) Trekker 3 lod jeg da. (følger, kommenterer og sier hva jeg vil ha mer av). Og så var det hva jeg vill ha mer av da... jeg liker bloggen veldig godt akkurat som den er jeg. Men kunne godt ha tenkt meg oftere innlegg. (then again, ikke bare å skyte ut sånne fantastiske innlegg som dine i hytt og pine;) )

Fjordheim sa...

Ja dette vil jeg være med på. Bok og media er butikker jeg
alltid er innom når jeg kommer i nærheten av en. Men her jeg
bor er det langt til en slik butikk. Så det blir som regel
til at jeg er innom visst jeg er i Oslo eller når jeg er på Jæren.
Går vel så godt som aldri tomhendt ut heller.
Jeg har deg på blogglisten min, kommenterer, lager et innlegg om
kalenderen din og vil si at ejg syns du skal fortsette å skrive
slik du har gjort. Om ting som opptar deg, om urettverdighet og
vanskelige ting som mange desverre må oppleve. Du er flink til å få frem viktige ting. Lykke til :)
Klem fra meg :)

amo sin blogg sa...

Eg vil gjerne vere med. 4 lodd .
Bur langt frå denne bokhandelen, men kan like på fb :)
Ynskjer deg fine dagar i adventstida !
Klem frå Anne-Mari

♥ Helen sa...

Så koselig med adventkalender på bloggen :) og så koselig gave fra Bok og Media.
Jeg tar fem lodd, jeg er allerede følger. Har linket hit i sidefeltet på bloggen min med bildet.
Jeg synes du skal forsette å skrive slik du gjør for det gjør du veldig bra. Liker og lese om små gleder i hverdagen og små og store ting vi kan være takknemlige for.
Jeg har også give away akkurat nå - kom innom bloggen min om du ønsker å delta.

Unni sa...

Hei! Jeg er med, sørlending som jeg er. Også jeg er innom den butikken av og til, men så har vi jo også B&M i Kr.sand, da :-) jeg har ikke blogg, men jeg følger deg og kommenterer - også om hva jeg ønsker mer av....det blir vel 4 lodd? :-) jeg ønsker mer av DEG. Hva bærer du med deg av sorger, gleder, erfaringer, smerte, mirakler (du har sagt du har opplevd noe), bønnesvar, Gudsnærvær osv. Og det er jo akkurat slik du skriver nå, jeg vil rett og slett bare ha mer ;-)
Klem. Unni

Aslak sa...

3 lodd på meg! Håper vinne til konen ;-) Følger, kommentar, bloggløs. Aslak (som liker bloggen som den er)

Anonym sa...

Hei skjønneste og godeste deg:)
Så utrulig koselig med ein advents giveaway,eg vil jo så klart være med og tar 4 lodd,hihi måtte ha tunga litt beint i munnen så eg huska antallet:)
Kommer ikkje på noko meir du kunne skrive eg for synest det er så flott det du deler her:)

Ein fine kveld til deg:)
God klem fra Lillian

Unknown sa...

Kommentar, jeg ønsker mer av ekteskapsråd/tips, jeg følger deg, liker B&M Grimstad, og du er i min personlige bloggliste (jeg bruker ikke bloggliste-blogglisten, jeg vet ikke om det teller).

Altså 4 eller 5 lodd på meg da :) Gøy med adventskalender!

Ingar sa...

Flott adventskalender, og du klarte å skrive noe til ettertanke i dag også...(!)

Blir bare to lodd på meg (kommentar, bloggløs), og det gir dårlige odds for å vinne en av de engle-kjærlighet-sjokolade-på-pinne (sukk). Jeg vil ikke foreslå noe ønske eller tema du skal skrive mer om, du fordeler deg allerede over flere relevante temaer. Jeg ønsker bare at du fortsetter å skrive fra hjertet ditt, det er de ærlige og hjertevarme erfaringene, opplevelsene, formidling av andres historier og meninger du formidler som berører så mange av oss!

Ønsker deg og dine en fortsatt god adventstid!

Anonym sa...

Flott tankevekkende innlegg. Må vi legge lista litt lavere i adventsdtiden, sånn at vi kan hjelpe noen i steden for å bare stresse avsted.
Hvor mange lodd? Vet ikke. Følger bloggen din. Har ikke blogg. Liker B&M. Ofte innom. Liker bloggen din.
Du må gjerne skrive om "En Gud som gjerne vil feire jul med oss" og "Hvordan feire jul med tunge ting i familien?"

Lykke til og god advent og se opp i adventstiden,

klem M

Anonym sa...

Liker bloggen din kjempegodt, den setter tankene i sving. Tema du kan skrive mer om kan jo være det å bety noe fr andre, eller hvordan andre kan møte en som er syk/svak av ulike grunner..
Jeg har ikke blogg, og ender derfor med 3 lodd..

Ina

Humlehagen sa...

Så flott innlegg igjen, du gir meg alltid så mye påfyll og mye å reflektere over!:)Forrige innlegg også..om å se opp- det var bare så kjempebra - og så tankevekkende!:)Du har så mye å gi-takk for alt du deler med meg - og andre!:)Klem fra Else Britt:)

Unknown sa...

Så koselig adventskalender! jeg har bestemt meg for å ikke være med på noen nettkalendere i år, for jeg kjenner at jeg trenger å "ta julen tilbake". Det har vært ganske tøft for meg de siste årene at julens materialisme har tatt overhånd, i familiene våre og i samfunnet rundt oss. Jeg har følt meg helt fanget. Så i år har jeg bestemt meg for å fokusere på julens budskap og Guds kjærlighet. Jeg har selv planlagt en omvendt adventskalender i min egen blogg, men har visst ikke kommet i gang enda ;) Dagene går visst fort frem mot jul ... Men jeg ønsker å være med og spre glede rundt meg i denne adventstiden, å bety en forskjell for mennesker rundt meg, både nære og de jeg kanskje ikke en gang kjenner. Jeg må trå ut av komfortsonen min, og jeg kjenner jeg gleder meg! Så, siden du har en hjertevarm blogg som jeg er sikker på ønsker det samme som meg i adventstiden, så våger jeg meg med et lodd. Og for å ikke bryte med prinsippene mine, så skal min 90 år gamle nabokone får premien om jeg skulle være så heldig å vinne! :)

Med ønske om en velsignet glad og fredelig adventstid!
Klem Pia (som også elsker Bok & Media, og er stadig innom bare for å kose meg!)

loftkroken sa...

Hei Spirea ♥

Det er helt sant det du skriver at ikke alle har det så lett i denne tiden :/For min del har det blitt mange som ikke er her denne adventen som gikk bort dette året ♥ Savnet er stort ♥
#Julen for meg er budskapet om han som kom :)Jeg ser ting så mye klarere etter jeg fikk oppleve å se stedene vil leser om i bibelen i oktober i år ♥ He is my focus ♥

Så kjekt du skal ha jule kalender og så flotte premier da :))
Du nevnte at du ville ha tips om hva du kan skrive om:
Det å bli sett for den man er kanskje? Mange opplever å ikke bli verdsatt for den de er :/Vi er så lite flink å gi hverandre et kompliment ♥ For noen kan det bety masse :)

5 lodd blir det da på meg :)

Håååper jeg har vinner lykke ;)

Så vil jeg takke deg for alt du deler med oss på bloggen din ♥
Du har rørt mitt hjerte MANGE ganger :)

Klemmer Bente

Øyeblikk sa...

Hei på deg :) Me skal vera ydmyke for at desember måned ikkje er berre glede og latter for alle, og at me i vår overflod lyt prøva å dela så godt som me berre kan.

Etter ei helg av det supersosiale slaget, der me har vore 11 stk til kvart måltid, omgitt av familie, glede, varme og kjærleik, så føler eg meg rik og med full-lada batteri. Me er så heldige, at me har susa fram og tilbake for det var mange som ønska "ein bit" av oss. Me er fantastisk rike som har så mange gode menneske i liva våre.

No skal eg lesa og kosa meg med innlegget nedanfor før eg tutlar meg i seng.

Klem Eli

Celia sa...

Ja du är finurlig du. Har själv funderat på adventskalender på min sida men har inte listat ut hur jag skulle göra. jag får följa din istället. det blir spännande.
Allt gott och en riktigt go advent till dej och familjen!
Tror jag plockar fyra lotter jag med ;)

Maren sofie sa...

5 lodd på meg!! Elsker slike julekalendere, og dette var en fin en :-)
Maren Sofie

Sissel Lindeman sa...

Jeg er også selvsagt med på dette. Det du gjør for å glede og det at du har fået med deg nogle sponsorer er så fint! :-)
Jeg tar et for å kommentere, ett for å følge, ett for å være bloggløs(har lukket blog) og et ekstra for å si hva det er jeg ønsker mer av.
Jeg syns bloggen din er flott som den er, virkelig, men kunne ønsket enda mer tanker rundt mammarollen og det å håndtere alle roller på en gang. Også kanskje noe om hvorfor du tror så sterkt, hvordhen kom den troen fra? :-)
Varm klem, Sissel

Unknown sa...

Hei! Nydelig gave, nydelig blogg, og skulle jeg vinne, gir jeg vekk gaven til en venninne som ligger på Radiumhospitalet i skrivende stund.
Jeg har ikke mange ønsker for bloggen din. Kanskje mer om ekteskap, kjæresteforhold. Og kanskje noe mer om din personlige tro. Håper du har fine dager. Elena.

Unknown sa...

Glemmer helt si hvor mange lodd det ble. Kommentar, følger, ønske videre og bloggløs (dvs jeg har en lukket blogg som en annen her) Jo, også liker jeg på facebook. Det blir 5 lodd!! :-)

Sandra M sa...

Ny følger hos deg. har lest bloggen lenge. Sandra heter jeg :)) Vil være med på dette, syns også bloggen din er skjønn!! <3 <3 Elsker alt du skriver om fra livet som er så viktig at du setter ord på. flere skulle lest bloggen din og jeg skal spre det gode budskap.
Tar 3 lodd, kommentar, vil gjerne ha mer om sorgen og gleden som går hånd i hånd, også er jeg bloggløs.
Sandra M.

a.k sa...

Veit du at jeg fikk høre om bloggen din på ansgarskolen. en kompis nevnte den og siden har jeg lest. er med på dette med 3 lodd. følger, kommenterer og bloggløs :-) hilsen a.k

Unknown sa...

Jeg er med med 4 lodd! Og jeg syns ikke du skal gjøre om på noe som helst, men om jeg MÅ komme med et ønske, så ønsker jeg at du kan skrive noe om hvordan dele troen sin i hverdagen. Evangelisering på det hverdagslige plan ;-) klem og god mandag fra silje

Kristina, nord i bygdo sa...

Hei Spirea ♥ Takk for at du legger igjen så gode ord på bloggen min. Godt å føle seg savna. Har hatt behov for ein bloggepause, er så mange andre ting som føles viktigare. Men veldig fint å komma innom bloggen din. Her er det godt å vere ♥

Så gøy med adventskalender då! Eg blir med veit du :) Tar 4 lodd (kommentar, følger, har deg på bloggrollen min og vil no dele kva eg ønsker meir av på bloggen din). Synes du allerede skriver om så mange viktige og fine tema. Liker godt at du tar opp tema som omhandler ekteskapet, men også relasjoner generelt. Sjølvbilde/ vere fri, dine personlige erfaringer med Gud, rekleksjonar rundt trua di. Korleis kome vidare etter vonde opplevelsar/ korleis takle sorg.

Bloggen din er berre så fin. Eg kan ikkje få sagt det. Håper alt står bra til med deg og dine. Kos deg i førjulstida ♥ Klem kristina

Sonja sa...

Så flotte ord du skriver denne gang også. Jeg har sagt det før og sier igjen : du er GOD på å se andre og å oppfordre til at vi skal gjøre det samme! Takk, takk og takk.
Jeg vil gjerne trekke 4 lodd. Og jeg håper på mer om barna dine og hvordan du trekker lærdom fra dem små. :-) elsker de innleggene. Liker også veldig godt når du skriver om hendelser som har gjort inntrykk. Også var det en gang du skrev at du hadde opplevd et mirakel i eget liv, det ville jeg elsket å høre om.
Takk for en flott blogg.
Sonja (som er sliten og travel denne tiden....og har nesten ikke tid til å innom bloggen din...)

Anonym sa...

♥ legger inn et hjerte også her fordi det er hva jeg har lyst å gi DEG. Et hjerte, som symboliserer hva du betyr for så mange mennesker, bare fordi du deler.

Charlotte sa...

3 lodd! Ny følger, kommentar og liker på FB. Jeg elsker B&M. Elsker bøker, musikk, interiør. Finner alt jeg trenger der. Liker også din blogg,som den er. Mannen min er faktisk mer aktiv her enn meg. Jeg leser, men kommenterer ikke. Han kommenterer ;-) Jeg er altså konen til Fredrik. Takk for at du deler. klem, Charlotte

VeroNot sa...

Koselig!
3 lodder vestover! :-)
Ha en super fin dag! :-)
Klem

Fredrik sa...

Helt topp med kalender! :^) Fredrik (med 3 lodd)

Inger sa...

<3 Kjenner det er godt å lese det du skriver. Du tar opp ting mange av oss kjenner oss igjen, men på en "tenkende" måte. Jeg ønsker du skal skrive mere om ensomhet. Det er mange som sliter med det og ikke bare nå i juletida. At vi også som kristne må få øynene åpnet, sånn at vi kan være medmenesker. At vi ikke alltid velger de cooleste vennene, men "drar" med oss de som går aleine og "trekker" seg vekk. Dette er mitt HJERTESUKK. Har ingen blogg men er ofte innom deg på bloggen din <3

Miriam sa...

3 lodd til Stavanger!! Digger bloggen din, vil ikke endre noe som helst, er følger og uten blogg og jeg kommenterer (stadig ;))
God mandag, søteste!

Mandelhjärta sa...

Adventstiden og ikke minst julehøytiden er preget av mye følelser, minner, ønsker.. men også en tid for ettertanke og omtanke.
Takk for påminnelsen om at alle ikke har det så greit og lett. Det er lett å glemme i alt stress.
Veldig kjekt med adventskalender. Jeg liker søte saker og søtsaker, så jeg blir gjerne med. Om jeg skulle vinne vil jeg veldig gjerne dele premien med noen...
Deltar med 5 lodd (kommentar, følger, link på venstre side i min blogg, du finns i min bloggliste, "mer av på bloggen"-ønsker; hverdagsoppmuntring, positivitet, ekteskapet, gode gjerningers virkninger..)
Tusen takk for koselig kommentar hos meg!
Varm klem til deg, denne kalde vinterkvelden.

"Sissi" sa...

Vil vær med på det her! Fulgt me på bloggn din ei go stunn nå, så på tie å vær med fullt og heilt.
3 lodd på mæ. Følger, kommentar og bloggløs ;-)
Stå på, sterk blogg du har. "Sissi"

Sissi sa...

Æ skreiv Sissi i hermetegn, men det gikk ikke så bra :-( uansett, det e Sissi æ heita (elle blir kalla, da) :)

Anonym sa...

Hei <3 5 lodd på meg da ;) Godt å bli påminnet de som ikke er like heldige som oss. Skal ta meg en tur på asylmottaket før jul.. og være med å lage middag for de utslåtte.. Liker bloggen din så godt, men vil oppmuntre deg til å være enda mer frimodig på hvem Gud er for deg:) klemmer

Anita sa...

Hei Spirea. Så fint at du belyser denne siden av "juleidyllen".
Det er dessverre mange som gruer seg og som kanskje ikke kjenner på forventning.
Ser du har mange lesere og mange som kommenterer! Det har du fortjent!! Heldig er jeg er som får slå følge med deg :)
Fint om du kikker innom min BESKJEDNE BLOGG - thihi ;)
Takk for tidligere kommentarer.
GOD ADVENT kjære deg.

PS! Tror det blir 2 lodd på meg.

Kari-Anne sa...

Jeg vil også være med! :-) Trekker tre lodd jeg da. Har ingen blogg, men leser haugevis av blogger, spesielt dem med et tydelig og gjennomtenkt innhold. Som din. Den topper faktisk listen min :-)
Jeg er Kari-Anne, 27 år fra Troms. Ikke så mange kristne her som i sør, og det syns jeg er leit. Men jeg er med i en liten menighet, som virkelig jobber for å få frem evangeliet. Det er nydelig å være en del av.
Jeg ønsker gjerne enda mer av dette med hva troen betyr for deg. Hva kan det ha seg at du ble kristen og har forblitt det? Ok, det ble vel kommentar, og kommentar om ønske, legger meg til som følger og jeg har heller ingen blogg. 4 lodd ble det faktisk :-) Kari-Anne :-) Må Gud velsigne dæ!

Marguerite sa...

Jag är bara inne och önskar dig allt gott!!!
KRAAAM!!!

Frk Elton sa...

Hei kjære deg :)
Flott at du tar opp temaet! Desverre har ikke alle det bra i julen..
Alle bør tenke litt på det og om det er noe de kan gjøre for å lette noen andres jul!
Vil så klart være med på Adventskalenderen din :)
Fire lodd på meg :)
Grattis med gjennomført eksamen foresten :)
Håper du har en fin kveld:)

Klemmer

EIt pust i kvardagen sa...

Fint skrevet. Du er flink å tenka på andre enn deg sjølv, det er ein fin egenskap du har. :) Håpe du har fine dager. :)

Huldra sa...

Ja takk, jeg vil gjerne være med i det fine lotteriet ditt.
Det er første gang jeg er innom deg, så jeg vet ikke hva du har skrevet om tidligere. Hva med noen ord om de fattige og bostedsløse i norge? Kirkens bymisjon holder kampanje i år som i fjor, der man kan gi to middager ved å sende en tekstmelding. Sånne ting er enkle, og jeg håper det faktisk nytter.
Et annet tema er feks. Fretex før og nå. Jeg stusser litt på om de jobber i den samme ånden de starte med, for jeg følte vel de ga mer til landets fattige før enn nå. Hvor er logikken i å selge alle de gamle og varme klærne til dyre priser, når det sitter en hel mange mennesker uten penger til å kjøpe klær? Det finnes en organisasjon som heter "hjelp oss å hjelpe" som jeg også har tipset om å prøve å få i gang et samarbeid med Fretex.
Det er en hel mass tema å skrive om, som organdonasjon, ensomme mennesker, velferd til utlandet, grave litt i hvilke organisasjoner som faktisk får til hva, dyrevern osv. Mye å ta av, men jeg vet ikke helt hvor tematikken din ligger. Finner det ut etterhvert, for jeg har lagt meg til som følger, og legger deg også til i bloggrollen min. Har også linket opp lotteriet ditt inne hos meg. Hvor mange lodd ble dette mon tro? Mistet litt tellingen, men håper du finner det ut.

Har et lite lotteri på gang hos meg også, så vil du være med så heng på :)

Wenche sa...

Så koselig gi bort. deltar gjerne med 3 lodd.

Elin sa...

For en skjønn blogg, kom over den takket være din gi bort :) Deltar med 3 lodd jeg, takk for muligheten.

Mie Mari sa...

Jeg tar også tre lodd :) Jeg synes du har en helt fantastisk blogg! Det jeg vil ha mer av (overalt- ikke bare på blogger) er positivitet :D Hva med noen innlegg om mennesker/grupper som gjør noe positivt for samfunnet eller enkeltpersoner, eller hva som helst?

Kristin sa...

Hei kjære du!
Tre lodd på meg:)

Englepappa/ Ole JN sa...

Takk for svært hyggeleg kommentar på diktbloggen min! Eg får hive inn nokon lodd i kalenderen din eg også. Det eg syns er så bra med bloggen din, er 1) At du deler av eigne erfaringar 2) At du er så open 3) At du kjem med hjartevarme og tankevekkjande historier og betraktningar 4) At mykje av det du skriv er til konkret hjelp i kvardagen: Til sortering av kva som er viktig/uviktig, og kor det er viktig å ha fokus. + at du skriv godt! Dette har du allereie, og eg vil gjerne at du fortset på det sporet. Viss eg skal komme med meir konkret ynskje, så set eg veldig pris på det du skriv om relasjonar, særleg i parforhold, og gode råd for å halde det ved like. Så gjerne endå meir av det!

Det skulle bli 3 lodd, trur eg. God helg!

Livets små øyeblikk sa...

Nå har jeg endelig fått litt tid til å lese meg opp og har visst gått glipp av denne - håper jeg ikke er for sent ute:) Prøver meg med tre lodd og ønsker deg en fin kveld og ei fortsatt fin helg:)

Varm klem
Hanne:)