tirsdag 4. februar 2014

På gjensyn!


Kjære alle fine lesere!

For litt over 2 år siden ble denne bloggen til. Midt i sykdom og fortvilelse ba Gud meg om å dele fra livet. En blogg med klare hensikter - der mennesker skulle vite, at de ikke under noen omstendigheter, er alene. De skulle få vite om Guds kjærlighet - og at det finnes håp selv i de tøffeste stormer.

Min blogg har, for meg, vært et hjertebarn - som har betydd og betyr veldig mye for meg. Her er mange av mine innerste tanker, undringer, sår, gleder og jubler, sorger og fortvilelser satt ord på. Mye har kostet enormt å skrive, men jeg har hele tiden kjent at dette er noe jeg skulle gjøre. Det ble lagt på mitt hjerte  - å skrive fra hjerte til hjerte og å dele noen av sporene i mitt....

Siden nyttår, har jeg gått mange runder om bloggen min. Jeg har periodevis gått i ring uten å komme i mål, og noen av rundene har vært vanskelige og litt vonde. Etter å ha snakket mye med Sjefen om det hele, har jeg nå tatt et valg. 
Jeg har bestemt meg for å stenge bloggen. Jeg kommer, i første omgang, ikke til å skrive innlegg de nærmeste 5-6 månedene. Det bringer oss til sommeren, og hva som kjennes rett når den tid kommer, gjenstår å se. Men enn så lenge sier jeg -  På Gjensyn! - ikke farvel...tror jeg ;)

Bakgrunnen for valget mitt er sammensatt. Det handler litt om noen vonde, sårende mail jeg har fått - som har vippet meg litt av pinnen og ført til at jeg mistet både inspirasjon og lyst til å dele videre....

Men mest handler det om et ønske om "fri", uten å kjenne på (mitt eget) "press" til å måtte prestere, dele, skrive - og et stort, stort ønske om å fokusere på det som er her og nå - og på det som kommer....For det som er her og nå er fint! Jeg er igjen friskere enn på lenge, og har som alltid tro og håp om å forbli frisk!

Og med takknemlighet i hjertet, vil jeg dele den største gleden - som er det som kommer...
Vi venter et lite nurk, og h*n melder sin ankomst til sommeren! Det er en enorm velsignelse og glede - og så langt har svangerskapet gått veldig fint. En ultralyd har vist oss at alt er fint med den lille - og vi gleder oss masse til å bli en god "gjeng" her hjemme (...og er oppi alt glade for at vi valgte bil av typen 7seter for noen år siden ;))

Jeg har det bra og er glad! Men tiden er inne for et litt annet fokus en stund...Nye oppgaver står for dør, både privat og i andre sammenhenger. Jeg har noen spennende prosjekter på gang! Reiser og tid i utlandet står også på programmet! Gud lar meg få stenge døren for en stund - men samtidig har Han såvisst åpnet noen nye, og det er også slik jeg kjenner Ham. Når man endrer retning, peiler Han oss inn på en ny.

Bloggen forblir åpen en stund til, og jeg vil fortsatt kunne nåes på hjertespor@gmail.com.
Jeg kommer også til å kose meg med å stikke innom bloggvenner i ny og ne, så borte blir jeg ikke! Er det noen spørsmål om noe, skal jeg selvsagt svare i kommentarfeltet :)

Tusen takk til alle dere som er innom her og leser, kommenterer og engasjerer dere! Tusen takk til alle som har valgt å følge bloggen! Tusen takk for alle nydelige, åpenhjertige og rørende tilbakemeldinger som får meg til å tenke, som har gitt meg så mye inspirasjon og glede! Dere har drevet meg og gitt meg lysten til å skrive, gang på gang. Takk til alle som har bedt for meg, oppmuntret meg og for alle fine mail og hilsener... Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Dere er gull!

Og mest av alt - takk til alle dere som har fortalt meg - at dere, gjennom å lese noe på bloggen min, har kommet til tro på Jesus. Og til dere som påny har funnet håp i vanskelige situasjoner. Takk til alle dere som våget å ta kontakt og lot meg få følge dere noen skritt på veien. Det er det største i verden for meg og gjør hele bloggingen så verdt det og dere har alle beriket livet mitt.

En stor, stor takk, fra mitt hjerte - også til Han som satt det hele i gang. Må Han velsigne deg som leser nå, må Han gi deg av sin kjærlighet og lede deg på veien din videre... Og glem aldri det jeg har prøvd å formidle her....... det er alltid, alltid, alltid HÅP. 

Mange gode klemmer og alle gode ønsker fra♥ Min favorittsang gjennom alle tider, er den jeg velger å legge ved på slutten her. 
Den sier alt om hva jeg brenner for - alt om hva og hvem som driver meg. 
Uten unntak rører den meg til tårer hver eneste gang....
   Nå må jeg gå....
På gjensyn!


154 kommentarer:

Petrus og Petrine sa...

Kjære, deg! Jeg ønsker deg og dine lykke på veien, og jeg gleder meg med dere. En ny verdensborger, så STORT!
Jeg har kost meg med hvert eneste innlegg jeg har lest, og kommer til å savne innspillene dine, men jeg synes det er bra at du hører på din egen stemme og gjør det som føles best.
Ha rn velsignet tid, og kos deg med tiden som er og kommer!
Nann Karin

Anonym sa...

Å gode deg!! Nå ble jeg ordentlig lei meg og sitter her og gråter. Også føles det jo så feil når du skriver om en stor glede på vei hos dere og jeg må jo bare gratulerer. Jeg skulle bare ønske jeg hadde klart å fomidle det tidligere, hva du og denne bloggen faktisk har betydd for meg. Dette er min første kommentar! Jeg kommer til å savne så veldig, veldig, men ønsker deg alt godt i tiden fremover. Forstår valget ditt og synst det er leit at noen har tråkket deg ned. Heldivis er det bare litt av grunnen til nedlegging og ikke hele da. Håper du kjenner for å skrive igjen når tiden er inne. Ta godt vare på deg selv og dine. Kan vi få vite når den lille er kommet til verden da? vil så gjerne vite at alt er vel. Fra hele mitt hjerte tusen takk. Vennlig hilsen Kaja, Oslo.

Fjordheim sa...

Først og fremst, gratulerer med en liten til på vei.
Ønsker deg masse lykke til med svangerskapet og
etter hvert fødselen.
Så må jeg si at jeg kommer til å savne dine flotte innlegg.
Du har kommet med så mye som har gitt både glede og håp.
Håper at du komme tilbake igjen etter pausen din.
Ønsker deg Guds velsignelse i dager som ligger fremfor deg
Klem fra meg :)

Monica sa...

Kjære deg, jeg er så glad for at du sier på gjensyn... Dine flotte innlegg og åpenhet vil bli savnet. Men så utrolig godt å lese at du har det bra og at en liten er på vei - gratulerer så masse og masse, masse lykke til videre!!!
Håper du vil kjenne for å skrive og dele på bloggen din igjen. Ønsker deg alt godt, og vil også takke for alle dine gode ord. Fra hele mitt hjerte ønsker jeg deg og dine alt godt. Tusen takk for at du er du, klem fra Monica

Refleksjon på livsvegen sa...

Fyrst og fremst Gratulere SÅ masse!! Så rikt og stort å få bli mor igjen.

Og viss det er det rette for deg så ta deg ei pause!
Takk for alt du har delt og rørt oss/meg.

På gjensyn og Guds Velsignelse ♥

klem

Livet i Casa Didriksen sa...

Gratulerer så mye med spire i magen!! Så uendelig stort og så ufattelig mye større og mere verdt enn en blogg. Når det er sagt kommer jeg til å savne deg. Jeg liker bloggen din så godt, og koser meg med hvert eneste innlegg. Så på gjensyn, og ikke farvel!

Bratte Bakka sa...

Med glede og sorg les eg denne posten. Gratulerer med mirakelet! So glad for å lese slike gode nyhende. Veldig lei meg for vonde ord som har kome din vei, eg er like overraska kvar gong, kor mykje bale som fins på denne jorda. So må eg sei at du har vore ein slik flott ambasadør for "Sjefen" her i bloggverda. Du har berika mange og eg håpar du finn vegen tilbake ein dag. Ei herleg motvekt mot all meiningslausa i cyberspace.

Stor klem til deg og dine, måtta alle dagane verta gode!

Unknown sa...

Å.....det forventet jeg ikke. At du blir borte så lenge. Trist syns jeg. Og så er det jo ditt valg og jeg forstår det har vært et vanskelig et. Tusen takk for alt du har betydd for meg. En herlig blogg som våger sette ord på ting. Dine samlivsinnlegg har gledet meg og vekket meg mest opp, tror jeg. De har jeg trengt. Du er sykt god med ord. Så vil jeg selvfølgelig få gratulere med en liten i magen. Håper alt går kjempebra frem mot sommeren. Når er termin? Ønsker deg av hjerte alle gode ting og lykke lykke til. Vi sier på gjensyn ikke sant? ikke farvel.
Klemmer fra Elena

Anonym sa...

Jeg vett det er seint men litt i protest legger jeg meg til som følger nå. Kan det få deg til å bli? håper det ;-) Med ønske om alt godt og at du i alle fall kommer igjen om et halvt år!!! Susann

Englepappa/ Ole JN sa...

Det er med blanda kjensler eg les det du skriv. For det første er det jo litt leit at det ikkje kjem fleire innlegg her. Har hatt mykje glede av å lese det du skriv! For det andre er eg glad på dine vegner (Gratulerer!), og forstår godt grunnane du gir til å i alle fall ta ein lang pause. Det er leit med sårande e-post, og inspirasjon er jo avgjerande for å kjenne at ein har noko å komme med. Og så det viktigaste: å fylgje den planen Gud har for livet ditt!

Håpar eg likevel ser deg på bloggen min av og til. Alltid kjekt å få kommentarar frå deg!

Eg ynskjer deg lukke til med våren, og Guds velsigning over deg og familien din!

amo sin blogg sa...

Gratulere så mykje med den vesle under bringa.
Du og familien har ei spennande tid :)
Du gjere nok rett som tek ein pause, så kanskje har du lyst og har krefter
til å kome igjen når du er klar.

Eg ynskjer deg gode dagar og månader framover :)
Varm klem frå Anne-Mari

Anonym sa...

Kjære Spirea.
I omtrent to år har bloggen din gledet meg, trøstet meg, oppmuntret meg, fått meg til å tenke og reflektere, fått meg til å gråte, til å le, være takknemlig, fått mot, fått lyst å forandre verden, forandre meg selv, og sist men ikke minst har jeg fått se hvor stor og fantastisk og kjærlig og omsorgsfull Gud vi har.

Takk for din ærlighet, din åpenhet, din omtanke for andre, dine gode ord, din måte å se mennesker på, din måte å møte andre på, din måte å gjøre de små store på. Du er en fantastisk skriver med en unik evne til å bruke ordene.

Takk at du har vært lydig mot din Gud.

Det er leit at du blir borte, men forståelig. Det finnes ingen blogger som din der ute. Takk for alt du har gitt og lært oss.
Jeg respekterer deg og forstår deg og gleder meg med deg og den lille som vokser inni deg. Må Herren velsigne og bevare den lille og gi deg god helse og må du bare få kjenne på glede hver eneste dag. Du er en utrolig person.

Takk skal du ha.

God klem M

Hjem & Glede sa...

Kjære kjære Spirea!
Nå sitter jeg her med klump i halsen...å skjønne du.....
Jeg savner deg allerede......
Du er et fantastisk menneske!
Jeg ønsker deg gode dager og hjertelig tillykke med baby i magen.....å det kommer til å bli så kjekt!

En GOD varm klem sendes av hele mitt hjerte til deg!
Takk for at du er du;)))

Camilla .

Anonym sa...

Du er skjønn :)
Beste lykke til.
Klem fra Britt

Kort og Søm sa...

Takk for mange fine lese-opplevelser :)
Ønsker deg alt godt,
klem Fredrikke

Linnea sa...

Tusen takk for at du har gått på Guds ord, og skrevet denne bloggen. Midt i dine egne stormer har du konmet med ord som gir tro og håp. Tro på en Gud som alltid er med og har omsorg for oss. Denne bloggen er et sterkt vitnesbyrd på hva Gud kan gjøre i et menneskes liv, når vi lar han virke på oss. Gratulerer med underet i magen. Jeg ønsker deg gode dager fremover, og Guds velsignelse!

MittLilleHjerte sa...

Heia Spirea:) Har tenkt sånn på deg i det siste og plutselig var du innom bloggen:) Alltid hyggelig og fine kommentarer fra deg. Først og fremst vil jeg gratulere deg med baby på vei. Så utrolig gøy!! Så mye fint dere nå har å se frem til;) Og det blir nå ekstra spennende, med det du vet;) Da har dere mulighet til å være lengre perioder;)) Du vet her også;) hihi.
Det er leit med sårende e-poster og tar motivasjonen fra deg. Men sikkert lurt i å ta seg en pause, så kommer så sterkere tilbake vennen;)
Jeg vil iallfall savne innleggene på bloggen og håper du stikker innom i ny og ne. Kan hende jeg sender deg en e post, hihi. Ha en strålende dag!
Goklem fra hjertet!
Janne

ralfefarfars paradis sa...

Adjø Spirea...jeg skjønner valget ditt. Du har blottlagt ditt innerste og da er vonde ord ekstra bitre. Jeg har bestandig vært glad i bloggen din- og i deg- selv om jeg jo ikke kjenner deg- så har jeg følt at du har vært så sterkt tilstede her inne at det har blitt til en virkelighet. Nå vokser et lite menneske inni deg- og det er den største gave og velsignelse man kan få. Tusen takk for den tiden du var her- det har betydd mye- og jeg skulle selvfølgelig ønske at du lot bloggen stå åpen- men jeg skjønner veldig godt at du kommer til å lukke den også. Så hadde det vært veldig kjekt med et lite pip når den lille kommer til verden- så glad på deres vegne. Kommer til å savne deg, men jeg er takknemlig for den tiden du har vært her inne og delt med oss. Sender deg en stor og litt tårevåt klem gjennom cyberspace!!

ynde sa...

Såg fint å høyra at du er bedre og at eit nytt liv er på veg! Det er jo bare fint alt saman ;) Og at du treng tid og rom for andre ting enn blogging er jo ikkje noko anna en absolutt heilt NORMALT!! Forstår deg svært godt eg. Ta all den tida du treng for å finne roen rundt din eigen situasjon og den vesle som kjem. Ingen tvil når og viss motivasjonen kjem tilbake, då merkar du det med ein gong - for å sei det enkelt! Spennende prosjekter, baby, reis og utland - høyres jo ut som DET året!

Ta godt vare på deg sjølv. Du vil etter kvart få avstand til alle ufine mail, men forstår at slikt tar krefter. Det hadde eg også kjent på, det er eg heilt sikker på.

Personleg har min bloggepause gitt meg eit meir distansert forhold til blogging, men sjølvsagt er min blogg av ein heilt anna karakter enn din i fht kva ein gir av seg sjølv. Du er modig som deler så mykje refleksjon og gode tankar med oss alle!

Masse lykke til med alt som ligg framfor deg, du er heldig!

Klem Kjersti

Linn sa...

Hei du:) så trist men også godt det var og lese dette. Trist fordi du ikke vil skrive på en stund, men godt og se at du venter på noe helt magisk:) jeg vil helt klart savne deg og all visdom og ord du deler her. Jeg har lett igjennom bloggen din når livet har vert tøft, lett etter noe som kunne løftet meg opp...og hver gang har jeg funnet det. Din blogg er fantastisk, den er unik, ikke som alle andre. Den gir, den råder, og den forklarer, den er som en bok du aldri får nok av. Ett klart savn vil det bli, men jeg skal ikke være egoistisk. Jeg skal glede meg over deg og at dere skal bli flere, og heller vente og håpe at du finner lysta igjen. For vente det skal jeg. Det er ikke uten grunn at de sier, den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves:)
Uansett gratulerer så masse fine Spirea, og gratulerer til din mann og resten av familien:):):)
Lykke til videre:):):):):):):):):):):) -----<--@

Stor klem fra Linn

Marguerite sa...

Gratulerar med det kommande lilla livet och Lycka Till med allt!!!
...Jag kommer att sakna dig,kära vän,,,men förstår helt och fullt ditt beslut!!!
Du kommer ändå att vara i mina tankar,böner och Tacksägelser och jag önskar dig och din familj
Herren Jesu Frid,Nåd och rika Välsignelse!!!
KRAAAM och På "Gjensyn",antingen här eller hemma hos Herren!!!

Kristine sa...

Først av alt: Gratulerer så mye med den lille i magen! Livets kanskje største mirakel!
Trist at du blir borte så lenge - du vil bli savnet! Og det er leit å høre at du får tilbakemeldinger som gjør at du mister inspirasjonen og lysten til å fortsette. Likevel er det godt at du lytter til Gud og til deg selv, og kjenner hva som er riktig for deg. Og det er godt at dette er på gjensyn, og ikke farvel! :-)
Takk for all den inspirasjonen du har gitt, takk for åpenhet og for mange gode og sanne ord om livet. Det eneste jeg skulle ønske hadde vært annerledes, var at jeg oppdaget bloggen tidligere. Du og bloggen din har vært en velsignelse for mange, glem aldri det. Godt at Gud kan bruke deg på en slik måte!
Til slutt vil jeg ønske deg lykke til med den spennende tiden framover, og Guds velsignelse over deg og dine :-)
Varm klem fra Kristine <3

Unni sa...

Tusen takk for alt du har gitt. Nå må du la tiden og andre få gi til deg. En fantastisk tid du går inn i. Lykke til og du vil bli savnet. Vennlig hilsen Unni du vet :-)

Aslak sa...

Takk for denne bloggen. Gud velsigne tiden som ligger foran. Aslak

Sissel Lindeman sa...

Kæreste Spirea, det her var trist at lese men så kan jeg så godt forstå din afgørelse. Den kan ikke ha vært lett for dig. Jeg har så mange gange kommet inn her på jakt efter noe godt for sjelen og finner det hver gang. Tusind tak for det hele, du er en fantastisk person som giver så mye til mange. Ta godt vare på dig selv og livet der inne nu. Jeg håper av hele mitt hjerte å se dig igjen her inne når tiden er moden. Vi er mange som vil savne dig. Mange varme klemmer fra Sissel

maren sofie sa...

å nei d visste jeg ikke.... :-( blir du borte nå da....!! Jeg vil savne dg så innmari mye og denne blohggen har gitt meg så mye mer enn jeg klarer sette ord på. tusen takk for at du har følgt mg på veien i det vansklige som skjedde i livet mitt. jeg er gla jeg enda kan sende mail te deg og holde kontakt for det er du som er gull værdt!! du har vært og er en fanstatsisk støtte for meg og sikkert for masse andre å. takk spriea for alt sammen og så håper jeg du kommer tbake her så fort bebissen er ute a magen!!;-) Gøy da!! blir det gutt eller jente...???? hvist du vet det da. største klemmen evver!!!! fra maren sofie

Anonym sa...

jeg er en av dem som har kommet til tro gjennom bloggen din. jeg undertegnet bare med "mann", regner med du husker meg. jeg leser bloggen med jevne mellomrom, og når jeg nå var innom kjenner jeg på en slags sorg. du har jo alltid "vært der" og jeg er så takknemlig for at du brukte tid på meg via mail og besvarte alle mine rare spørsmål. å anbefale meg et alphakurs var det lureste du gjorde og det lureste jeg valgte å gå for. jeg er i dag aktiv i menigheten jeg fortalte deg om og livet har fått en ny start. har til og med funnet meg en kjæreste jeg håper kan bli min fru en dag. så kan jeg ikke annet enn å respektere ditt valg og ønske deg det beste for tiden fremover. et barn på vei er fantastisk. og en gjeng blir dere ja, for var det ikke tre du hadde fra før. jeg vil igjen takke deg og kan bare håpe å se deg igjen når magen har gått fra stor til mindre igjen. Lykke til. vennlig hilsen "mann".

Malys krok sa...

Dette var uventet.Og du vet at også jeg vil savne deg.
Det at du venter en liten er så fint å høre, ble helt rørt...
Ønsker deg alt godt i tiden som ligger foran, og all mulig lykke til.
Jeg vil be Gud holde sine hender om deg og dine. Varm klem din vei! -Margit-

Anonym sa...

♥ Trist og fint på samme tid!! ♥ Hjerteklem ♥

T. sa...

Du er mitt forbilde.

Ingar sa...

Kjære Spirea
Gratulerer så mye med nyheten om et nytt Guds barn som ser dagens lys til sommeren! Jeg gleder meg virkelig med dere, det er en velsignelse og et stort under – hver eneste gang! Jeg har fulgt deg i litt over 1,5 år og det er med klump i halsen jeg skriver at jeg kommer til å savne innleggene dine…. Men avgjørelsen om bloggpause er din – og bare din - og du handler i samråd med Herren selv. Så gleder jeg meg med deg over det du skriver om nye dører som har åpnet seg, oppgaver og prosjekter. Lykke til videre.

Tusen takk for alt du har delt her, åpenheten din, omsorgen din og så mange gode ord både her og på andre blogger. Du er en unik person som skriver helt nydelig, og du har skrevet fra hjerte til hjerte. Jeg er så takknemlig for at jeg oppdaget denne bloggen.

Ønsker Guds fred og velsignelse over deg og familien din. Jeg har bedt for deg og dine og klarer nok ikke helt å slutte med det selv om du tar bloggpause.... ;-)

Takk og på gjensyn!

Gubbe-klem fra Ingar

Anonym sa...

Kjære vakre fine deg! Trist at du ikke vil lyse opp hverdagen min lenger med innlegg om de nære ting, men jeg forstår at du vil bli "fri" og vil derfor takke deg for gode og reflekterende innlegg og lykke til med ny verdensborger om en stund :-) God bless you!

Underberget sa...

Kjære gode Spirea! Dine innlegg har betydd veldig mye og har gitt meg mye å tenke på. Gleder meg veldig over at flere har kommet til tro gjennom bloggen din og så gratulerer jeg med en liten baby i vente - så fantastisk! Skjønner veldig godt at du har behov for å ha en periode med ro rundt deg og håper selvfølgelig at du vil fortsette å blogge når du er klar for det. Ønske deg alt godt og Guds rike velsignelse for tiden framover!
Klem fra Berit

Unknown sa...

Kjære deg. jeg bare gråter, can`t help it, syns dette var usigelig trist. Klarer ikke forklare det er bare det at du har betydd så mye for meg. Så skjønner jeg jo din tanke om å fokusere på andre ting en stund, og særlig med baby i magen. Det er jo en krevende tid når man har småbarn fra før, det vett jeg alt om. (Har 3 tette) Og jeg forstår dere skal reise en del og jeg håper bare det blir en fantastisk tid for deg og dine fremover. Tusen takk for alt. Jeg håper at du ikke sier farvel med dette, men at det blir et gjensyn med deg senere. Klemmer fra Silje

Fredrik sa...

Takker for alt du har delt, Spirea, og lykke til med spiren ;^) Ser frem til du er tilbake igjen, for det skjer vel ikke sant? Fredrik :^)

Maridubedåre sa...

Gode Spirea,har fulgt bloggen din veldig lenge og har fått mange gode stunder med det du har skrevet.
Veldig leit at du blir borte ei stund,for eg trur du kjem tilbake.
SJEFEN har nok meir på lager som han vil du skal formidle,og det er det vi treng alle sammen.
Eg er så innmari takknemleg for at eg får lov å tru på Jesus,og at han har bært meg gjennom alle dei tunge dagane som alle mennesker må gjennom.Lykke til med eit nytt vidunder,det er då vi ser at livet er verdt å leve og at verden går fremover.
Gode tanker sender eg til deg.

Anonym sa...

<3

Anonym sa...

Takk for en SKATTEKISTE full av gode innlegg♡
Og gratulerer igjen med lille gullet i magen♡jeg gleder meg til å treffe h♡n!!
Klem, Linda

Miriam sa...

først av alt: gratulerer så mye med skatten i magen! Det var GODE nyheter!!! Så var det ikke fullt så gode nyheter å lese at du trekker deg for en stund, men veldig forståelig. Jeg kommer til å savne deg big time!! Du er bare helt fantastisk, syns dim blogg har vært sånn en fin motvekt til alt annet rosa og overfladisk her i blogglandia, så takk skal du ha. Jeg liker at du har vært så åpen og ærlig, syns det står så respekt av hva du har gjort. Du skulle bare visst hva slags frukter dette arbeidet ditt bærer, mer enn du aner. tenk bare på alle dem som har delt innleggene dine i forskjellige sammenhenger (har sett mange har spurt om å låne i alt fra menigheter til konferrasner). Hjertespor er etterhvert en kjent blogg særli i kristne kretser. Jeg håper og tror du kommer tilbake. som en annen her skrev, så tror jeg nok Gud vil at vi skal få enda mer....og jeg tror du har mye på lager fra livet ditt. må du nå bare hvile og kose deg mens du ruger, og jeg håper vi får høre når den lille er født. kommer til å tenke så mye på deg. bøttevis av klemmer fra miriam <3

Nadine sa...

So, so, so happy for you and hubby!!! and so, so, so sad for you leaving us. Please come back, sis, when time is ready. But for now, be happy, enjoy and good luck with all the exciting projects. You know it`s Gods´ plan. Love ya. Hugs and kisses. Nadine

Anonym sa...

Gratulerer med den lille! Det er alltid koselig å få slike gode nyheter. Lykke til. Takk for alt du har skrevet. Mye har jeg tatt til meg, noe med en klype salt, andre saker har jeg grunnet på. Og som du sier,- også jeg har følt/begynt å komme litt nærmere HAN. Takket være din daglige, fine og velbegrunnede talemåte. Alt godt ønskes deg og din familie.

Ann-margareth sa...

Dette blir et stort tap for bloggverden. Hjertespor er en herlig, befriende motvekt til alt glitter og glam og påtatthet. Lykke til videre med alle ting. Håper ses igjen. Ann-Margareth

Frk Elton sa...

Gratulerer så mye med baby i magen :) En riktig koselig nyhet. Så mye fint du har i vente, unner deg alt det gode :)
Tror ikke du aner hvor mye du har betydd for oss leser! Enormt!
Du skriver de ordene vi alle leter etter :)
Veldig trist at du ikke skal skrive mer og at du stenger bloggen. Men jeg forstår du allikevel veldig godt!
Håper du kommer tilbake når du er klar for det :)

Lykke til på reisen :)
Vi ses ;)
Klem

Tina sa...

Kjære gode! Først må jeg få si at det er fantastisk å lese at du er friskere igjen!! Nå skal det vare, ikke sant? :-) Jeg skal be om det. Og så er det en herlig nyhet om en liten til på vei. Nå blir dere en fin gjeng, og det er godt de andre er litt eldre og etterhvert selvstendige, så det ikke blir for mye stress. Dette må dere bare nyte! :-) Så er det til sist veldig leit at du legger bloggen på hylla men samtidig så veldig forståelig. Du har gitt, gitt, gitt. Jeg kan forstå du trenger litt "fri". Men savnet vil bli stort. Veldig stort. Jeg kommer til å titte innom så lenge bloggen er åpen (eller kanskje du kan vurdere å ikke stenge den, men la den stå åpen helt til du er tilbake?), for her er mye fint for sjelen. Jeg ønsker deg av hjertet alle gode ting og lykke til med alt som ligger foran. KLEM fra Tina

Anonym sa...

Åååå gratulerer så masse med ein skatt i magen:))så herlig❤️
Har en liten eg og,uventa men nå kjenner eg at eg gleder meg til sommeren eg og,det er et under og ein velsignelse:)

Ønsker deg alt godt❤️
Gode klemmer fra Lillian

Anonym sa...

Jeg er en av sikkert mange, som har fulgt bloggen din, uten å legge igjen spor tidligere. Synes derfor det var på sin plass å si TUSEN TAKK nå! :-) Tusen takk for at du har brukt tid og krefter og berørt meg med det du har delt og skrevet! Må Gud velsigne deg og "gjengen" din!
Forhåpentligvis, på gjensyn!
Klem Gudrun:-)

Anonym sa...

Kan ikke forstå at dette skjer. Jeg gråter jeg. Men kan ikke annet enn å akseptere & respektere. Lykke til og på gjensyn!

Jesus er svaret! sa...

uff...hadde en dårlig følelse når jeg så innlegget! og det med god grunn.

Allerede dypt savnet kjære du. Vet ikke hvordan jeg skal beskrive hvor mye dine innlegg har betydd...og mailkontakt.

Jeg heier på deg og har stor respekt for valget ditt!!
Må Gud velsigne deg og den lille og resten av familien. Må du skritt for skritt, få oppleve Guds ledelse og godhet!!

klemmer

Camilla Malvine sa...

Åh, kjære Spirea - favorittbloggen min som har gitt meg så mye oppmuntring og inspirasjon i løpet av tiden jeg har lest bloggen din - du kommer til å bli savnet! Men jeg har stor respekt for valget ditt. Du er så tøff, og virkelig et forbilde.

Gratulerer SÅ mye med skatten i magen! Det var store nyheter :-)

Lykke til videre med alt, og må Gud velsigne deg og hele familien din<3

Gode klemmer!

Anonym sa...

Kjære Spirea! Jeg har ikke så ofte kommentert, men jeg har lest bloggen din fast og flere ganger har jeg opplevd å bli truffet rett i hjertet, som om det skulle ha vært skrevet til meg. Tror Gud har fått bruke denne bloggen til velsignelse for mange. Håper du kommer tilbake med flere gode innlegg når du er klar for det.

Kristin Netteland sa...

Å, vær så vennlig å ikke slutte med bloggingen? Jeg vet ikke hva slags kommentarer det er du har fått som er leie, har lagt merke til at noen innlegg er blitt tatt og slikt, men antar det er mer enn som så. Jeg skulle ønske du fortsatte for vi er så mange som er så glade i denne bloggen og i deg, uten å kjenne deg!! Jeg vil bare gi deg en kjempeklem og ønske lykke til med svangerskap og alt som kommer. Nyt tiden og alt som nå er så bra. Og vær så snill kom til bake??? Klemmer

Sonja sa...

ALT godt ønskes deg, Spirea! Du vil bli savnet. Mer enn en gang har du truffet meg når jeg har trengt det som mest, og det vil jeg aldri glemme. Denne bloggen er helt unik og jeg vet ikke om noen andre som skriver som deg. Jeg skulle ønske et av prosjektene du har på gang, handler om å skrive bok? Det hadde jeg og mange med meg likt. En oppmuntringsbok i mørke stunder, eller en bok om livet slik det er. Jeg vet ikke, bare forslag. Ønsker deg gode stunder fremover. mange klemmer fra Sonja

Anonym sa...

Har skrevet en kommentar her før, men var først nå jeg hørte sangen. Den grep meg. Takk for at du delte. Kan forstå den har satt spor hos deg, ut fra hva du skriver om og slik jeg får inntrykk av at du lever. Nydelig! God helg!

Linda Karin sa...

Kjære Spirea, dette traff meg i hjertet slik alt du skriver gjør. Jeg har sjelden blitt så glad i noen uten å treffe dem slik jeg har blitt i deg. Vil si tusen tusen takk for at du en gang for lenge siden fant bloggen min slik at jeg fikk gleden av å følge din! Du har betydd mye for meg. Jeg er lei meg for at du avslutter, men jeg forstår valget ditt veldig godt og tror det lurt for deg og dine. Jeg håper du en gang i fremtiden vil fortsette å dele dine fantastiske hjertehistorier igjen, jeg blir garantert en fast følger igjen. Gratulerer så masse med den lille som er på vei, det er en stor glede og riktig gode nyheter!! Ber at Gud velsigner resten av svangerskapet, hele familien din og alt som ligger foran! God klem :) <3

Katarina Eidsvåg sa...

Jeg leser dette med stor sorg! Visste det ville komme, men ikke så snart! Jeg er ikke klar for at du ikke skal skrive mer på en stund :-) Denne bloggen din er jo høydepunktet i en litt tung tilværelse! Men du kommer tilbake, gjør du ikke? Også kan jeg ikke annet enn å forstå og respektere, men vær så snill, kom tilbake når du er klar? Også vil vi jo gjerne høre om at den lille bebbisen er komme til verden! Jeg vil si takk, både for at jeg har fått en ny venn i deg, men også for alt du har gitt meg og mange med meg. Jeg har fått så mye å tenke gjennom etter at jeg leste denne bloggen første gang. Da var til og med troen fjern for meg, nå har jeg derimot en klarere tro og jeg syns det gjør godt.
Jeg ønsker deg lykke til og håper se deg igjen snart da. Masse klemmer. Vi holder kontakt. Katarina

Kristina, nord i bygdo sa...

Å kjære Spirea ♥ Så nydeleg OG vemodig å lese dette innlegget. Heilt fantastisk nydeleg å høyre den gode nyheten om nurket som er på veg! Gled deg og kos deg så godt du kan. Dette er livets under og magiske øyeblikk venter på deg/dåke. Min litle kar er allereie blitt eit halvt år, så tida flyr og det gjeld å NYTE så godt ein kan. Litt vemodig var det å lese at du kommer til å stenge bloggen etterkvart. Er likevel utruleg takknemleg for alt det du har sådd ut gjennom "Hjertespor" iløpet av desse 2 åra. Frukten av det aner ein ikkje rekkevidda av. Det er først i himmelen ein vil få vite kor stor betydning det hadde. Og så håper du kommer tilbake om du skulle kjenne at det blir rett for deg ♥ Masse masse klem fra meg til deg. Har blitt så gla i deg Spirea. Ingen som deg ♥

molar85 sa...

Først og fremst. GRATULERER så mye med et lite nurk i magen. En fantastisk deilig tid venter dere fremover, så det gjelder å nyte den for årene går så fort. Vet at du vet alt dette, men sider det likevel ;)
Forstår at du trenger et annet fokus og at tiden gjerne er inne for det. Kommer likevel til å savne deg her inne, men kanskje en dag vi leses og skrives igjen :)

Ønsker deg masse lykke din vei med både familieforøkelse, reiser og det som er!
Stoooor klem fra meg!!!

Maria sa...

Kjære Spirea! Takk for alt du har skrevet, takk for flotte historier og alt du har delt! Gratulerer så mye med det lille mirakelet som skal komme! Jeg ønsker deg og familien din alt godt, og jeg håper jo at dette ikke blir det siste vi får høre fra deg. Du skriver så levende, så trygt og så oppvekkende. Jeg har ært så glad for at jeg har kunnet vært en leser på bloggen din, men også vært så heldig å få kalle meg din (blogg)venn. Stor klem fra meg! <3

Anonym sa...

Kjære Spirea! Har lest bloggen din mange ganger. Ikke en eneste gang har jeg vært uberørt. For en formidlings evne. Ikke vanskelig å kjenne at Herren selv inspirerer og taler til deg. Tusen tusen takk for alt du har delt. Jeg håper så inderlig du kommer tilbake... Men som du sier, alt til sin tid. Masse lykke til med babyen. Gud velsigne deg rikelig!

Spirea sa...

Kjære gode du! Tusen takk for så fine ord, de satt jeg utrolig stor pris på! Jeg kommer fortsatt til å poppe innom deg, plutselig er jeg der! :) Ønsker deg også en velsignet tid fremover. Vi tastes. Gode klemmer fra meg

Spirea sa...

Kjære deg, ikke gråte....Jeg ble veldig glad for at du valgte å skrive denne, første kommentaren din, jeg - for selvom du ike har skrevet før, så fikk jeg nå vite hva bloggen har betydd for deg - og DET gjorde inntrykk på meg. Jeg kommer vel kanskje til å si noe om når den lille er kommet til verden, ja... ;) Ønsker deg alt godt. Klem fra Spirea

Spirea sa...

Gode trofaste du. Du aner ikke hvor mye du har gledet meg med alle dine fine kommentarer opp igjennom. Du er god! Og tusen takk denne gang også for så fine ord. Jeg vil fortsatt poppe innom bloggen din. Må Gud velsigne deg også. Mange gode klemmer

Spirea sa...

Hei Monica,så fint å se deg her! :)Og ja, jeg sier på gjensyn...selvom jeg ikke helt vet hva det blir til på sikt. Ønsker deg også alt godt, takk for alt du har gitt og delt og takk for fine kommentarer. Jeg ønsker deg masse godt fremover. Du vet du er i mine tanker. Klemmer til deg

Spirea sa...

Kjære fineste! Tusen takk - ja det er stort, det er ordet. Gleder meg så til en liten baby igjen ;)
Selv takk for alt du har delt og deler, takk for så fine kommentarer og innspill - og takk for mailkontakten som vi har. Gud velsigne deg. God klem til deg

Spirea sa...

Tusen takk! Og takk for forståelsen :) Jeg kommer også til å savne bloggen, jeg gjør det allerede, men kjenner at jeg ikke skal skrive. Enda. Kommer kanskje igjen vet du - og så stikker jeg innom deg plutselig. mange gode klemmer - og på gjensyn! :)

Spirea sa...

Takk fine du for så gode ord. Ja, er det ikke rart hva mennesker klarer lire av seg. Jeg har gjenoppdaget at det finnes så altfor mye misunnelse og sjalusi i denne verden...Vi mennesker er ofte gode på å være der for hverandre i motgangen, men det er få som virkelig gleder seg med en når noe går godt.Veldig, veldig rart og litt sårende, men sånn er det.. Takk for dine gode innspill, setter alltid pris på dem. Og takk for fine bloggen din. jeg kommer innom deg plutselig - og til vi ses igjen: Gud velsigne deg og gi deg gode dager. klemmer din vei <3

Spirea sa...

Takk for forståelse, Elena, selvom det jo er uventet og litt trist. Det er det for meg og...men samtidig så rett, vet du. Og ja vi kan si på gjensyn tror jeg ;) og termin...? en gang i juli...God klem til deg

Spirea sa...

Så herlig kommentar! Jeg digger folk som protesterer! :) Velkommen som følger - og selvom det ikke får meg til å bli værende nå, så får det meg kanskje til å komme tilbake? ;) ønsker deg alt godt, susann. klemmer

Spirea sa...

Kjære fine englepappa. Takk for dine gode ord og samtidig for forståelsen. Jeg vet du forstår det der med hva som er viktigst i livet. Og selvsagt vil jeg innom bloggen din fortsatt. Blir nok ikke like aktiv på bloggbesøk som før, men jeg lover å ikke forsvinne selvom jeg ikke skriver her inne :) Ønsker deg også alt godt fremover - og Gud velsigne deg og dine også. Ps. takk for fin mailkontakt for en stund siden, det satt jeg stor pris på. Klem

Spirea sa...

Gode, fine Anne-Mari! Du som så ofte er innom meg og skriver så herlige hilsener som går rett i hjertet mitt. Du er fantastisk du. Takk nok en gang for fine ord - og for forståelsen. Mye mulig jeg kommer tilbake. Etterhvert. Ønsker deg også alt godt - også ses vi plutselig. mange klemmer

Spirea sa...

Og i omtrent like lang tid har du gledet meg med dine kommentarer. Du skriver så varmt og treffende og har rørt meg til tårer mer enn en gang. Tusen takk for alt du gir og deler - og takk for at du er som du er. Nå er jeg jo så heldig at jeg kjenner deg ;) Ja,. det er leit jeg blir borte, men både du og jeg vet at det er tiden for å "være borte" ;) Mye som skjer...heldigvis veldig mye fint som jeg gleder meg masse over.
Mange gode klemmer til deg <3

Spirea sa...

Du er bare nydelig, du, Camilla. Er så gla jeg har blitt litt kjent med deg! Et fantastisk flott menneske med så mye varme. Fortsett slik - for du sprer virkelig glede rundt deg. Ønsker deg alle gode dager fremover - takk for at du er du også! klemmer <3

Spirea sa...

Skjønn kan du selv være ;) hehe....Og masse lykke til med alt, til deg også. Klemmer!

Spirea sa...

Selv takk, Fredrikke - for at du har fulgt med her inne og lagt igjen spor. Setter så pris på dem alle sammen. Det skal du vite. Gud velsigne deg. klemmer :)

Spirea sa...

Linnea, du rører meg til tårer. Tusen tusen takk for så varme, gode ord. Det gjorde så godt...
Gud velsigne deg rikt tilbake. klemmer <3

Spirea sa...

Skjønneste Janne! Tusen takk for at du stopper opp her hos meg og skriver litt. Blir like gla hver gang jeg ser deg innom :) Også er jeg så gla for å ha blitt litt kjent med deg, og for mailkontakt med deg. Takk for all hjelp til det du vet - kanskje vi ses der en gang...? om du skjønner...? Det kunne jo hende... ;) Send gjerne en epost du - og uansett, vi holder kontakt, jeg stikker innom. god klem :)

Spirea sa...

Fine du. Du sier det som jeg har tenkt selv...når man blottlegger så mye av det innerste, gjør det vondt med sårende ord. Det er en av grunnene til at jeg velger droppe ut for en stund. Og så er det som du også skriver,et annet fokus hos meg nå..den største gaven man kan få. :) Jeg kommer nok til å gi et lite pip når lille er kommet til verden, skjønner dere er flere som ønsker det - så ja... :) Kommer til å savne deg og, men jeg stikker innom deg før du aner ;) mange gode klemmer din vei - og ønsker deg av hjertet alle gode ting!!

Spirea sa...

Kjersti, tusen tusen takk. Nydelig med sånn forståelse og sånne fine ord. Og når man tar pause fra bloggingen, blir det kanskje som du skriver, man blir mer distansert...men kanskje en dag er det tiden for å blogge igjen. Det får vi se - både du og jeg :) Ønsker deg også alt godt, min venn. Mange gode klemmer til deg

Spirea sa...

Linn, søteste. Ingen som skriver sånne kommentarer som du gjør, du er bare helt unik og skriver deg inn i hjertet mitt. Du er et nydelig menneske jeg håper å treffe en vakker dag. Jeg ble helt overveldet av denne kommentaren, da jeg leste den første gang satt jeg lenge og lot bare tårene renne - for du er så ekte og ærlig og det er det jeg liker aller best ved deg. Tusen takk for alt du har gitt meg.
Jeg ønsker deg også alt gode, fine du - og vi ses igjen, det gjør vi. gode klemmer til deg fine Linn :)

Spirea sa...

Min svenske venn! :) Takk for alt du har gitt meg av gode ord, oppmuntringer (mer enn du aner) og for kommentarer her inne. Du er trofast og jeg setter så utrolig stor pris på deg. Vi holder kontakt, jeg stikker innom bloggen din av og til - og så vil jeg bare ønske deg Guds velsignelse over tiden fremover og dagen i dag! Mange gode klemmer - vi ses!

Spirea sa...

Tusen takk, Kristine! :) Og bare å lese her at du skulle ønske du oppdaget bloggen min tidligere, vet du,det rører meg til tårer. Takk for at du gir så mye i kommentarene dine, du oser av varme og kjærlighet. Takk for alle oppmuntringer og for at du har vært med så mange ganger på å ikke gi opp, men drive fremover...Jeg ønsker deg alt godt og håper du er her igjen når jeg kommer tilbake :) Må Gud velsigne deg. mange klemmer fra Spirea :)

Spirea sa...

Selv takk fine Unni, som jeg vet ;) takk for alt du gir og for dine gode oppmuntrende ord. du er unik. vi ses. gode klemmer :)

Spirea sa...

Takk selv, Aslak, for så fine og trofaste kommentarer. Gud velsigne deg også. :)

Spirea sa...

Fineste Sissel! Du har helt rett, dette var ingen enkel avgjørelse. Jeg har brukt lang tid på det. Takk for at du deler med meg hva bloggen har betydd for deg, takk for at du så ofte har kommet med så fine kommentarer som har oppmuntret meg. Takk for at du er du. Må Gud velsigne deg videre. klemmer fra meg

Spirea sa...

Å, skjønneste Maren Sofie. Helt borte blir jeg ikke. Jeg er her, vet du - og mailadressen min har du jo :) Og takk for så fine ord, så mange nydelige kommentarer, så mye fint du har sendt meg i mail. Du er helt unik og historien du bærer med deg gjør deg til en spesiell perle, du vet det, ikke sant? Du er så verdifull.
Og ja, kan hende jeg begynner blogge igjen når permisjonstiden kommer... ;) Gutt eller jente...ja, jeg vet det, men vil ikke røpe det ;) kan si det til deg i mail :) vi snakkes, fine du. mange klemmer tilbake til deg <3

Spirea sa...

Jeg husker deg! Selvsagt gjør jeg det, du har gjort stort inntrykk på meg. Og det du skriver her er bare sterkt og jeg er så GLAD! SÅ glad for at jeg har vært med å bidra litt, men aller mest glad for at du har funnet rette veien i livet! Herlig med kjæreste og alltingen, jeg sa jo det - det ordner seg ;) Vi ses, takk for denne tilbakemeldingen, den var gull verdt. Lykke til med alt som ligger foran, kanskje et frieri også? ;) klem fra meg

Spirea sa...

Fineste du....Ja, jeg vet du vil savne meg...og det er gjensidig. Du betyr så mye og jeg er så gla for å ha blitt kjent med deg. Takk for alle trofaste kommentarer, takk for at du har delt og for fine mail...Og takk for at du deler gleden med meg. Jeg vil be om masse glede i ditt liv også fremover - du vet jeg husker på deg ..om det du vet...du er virkelig et nydelig menneske som jeg setter stor pris på. Gud velsigne dagene dine og alt som ligger foran. GOD klem <3

Spirea sa...

Ja, jeg vet.... Hjerteklem tilbake :)

Spirea sa...

4 ord som er kjempesterke. Hvem du enn er, takk for at du skrev dette til meg, jeg kjenner meg utrolig ydmyk i forhold til det å være forbilde, men kjempegla om det faktisk er mulig...
Tusen takk. Gud velsigne deg.

Spirea sa...

Gode Ingar!Du skulle bare visst hvor mye du betyr! Så mange ganger du har oppmuntret og gledet og varmet med dine ord - og nå gjør du det igjen! Du har en fantastisk evne til å se andre og å øse av din kjærlighet...på en måte som er så sterk og rørende.
Takk for all din forståelse rundt dette, jeg vet du mener det - og jeg vet at du virkelig forstår. Takk for alle fine mail og for alt du har "lyttet til" fra meg. Du er en fantastisk en, og må Gud bare velsigne deg og bruke deg videre slik du i dag blir brukt. Du har en fantastisk og viktig tjeneste. Vi skrives - og ses igjen før du aner ;) Må Gud velsigne deg. Igjen takk. Gode klemmer til deg

Spirea sa...

Takk selv for disse fine ordene. Og kan hende jeg kommer tilbake, vet du. Ønsker deg alt godt og Gud velsigne deg og!

Spirea sa...

Kjære Berit, tusen takk! Og takk for at du forstår, det betyr faktisk mye. Ikke så lett avgjørelse dette, men det er en tid for alt. Ja, er det ikke fantastisk med dem som har kommet til tro gjennom bloggen? å, som jeg gleder meg over det! Og nå er det også mye annet å være glad over! jeg håper for deg at du også har mye glede i livet og at Gud vil velsigne deg og gi deg masse godt fremover. Vi ses igjen - ønsker deg alt godt, fine du. mange gode klemmer

Spirea sa...

Kjære Silje! Vi sier ikke farvel gjør vi vel? :) Vi sier på gjensyn! Og dermed kan vi tørke tårene :) Vi har mye å glede oss over - du med dine fine tre tette...det er herlig (selvom det er superslitsomt av og til ;))
Og så mange andre ting jeg vet om. Vi holder kontakt. Skriver en mail til deg i dag. Mange gode klemmer til deg <3

Spirea sa...

Takk Fredrik! ;) Ja, vi satser på at det skjer... ;) Ønsker deg massevis av gode dager der inni Oslo. Nyt tilværelsen og lykke til med eksamen snart. Klemmer :)

Spirea sa...

Så kjempefin melding å få! Tror du det altså? Ja, kan hende du har rett. På en måte kjenner jeg meg "ferdig" så langt, men det kan være som du sier at det er mer på lager... Mye mulig...og så fint at du skrev det til meg! Og ja, er det ikke fint å tro på Jesus. Han bærer gjennom alt, når vi selv ikke klarer mer...Det er fint å bli mint på. Takk for alle gode ord - og jeg ønsker deg alt godt videre. Gud velsigne deg. gode klemmer :)

Spirea sa...

<3 tilbake til deg!

Spirea sa...

Fineste, gode Linda-venn! TAKK! Du er vel skjønn, vel. Er så gla vi er blitt venninner og jeg setter så stor pris på deg. Blir kjempekos å introdusere lille for deg etterhvert ;) Vi ses allerede til uken ;) klemmer din vei

Spirea sa...

Miriam, takk for nok en rørende og fin kommentar som bare oppmuntrer meg så veldig. Du er så søt! Glad for å høre at du syns bloggen min kan være en motvekt, det liker jeg ;) Og takk for fine påminnelser forresten ;) Kan hende du har rett, dessuten, i at Gud vil jeg skal skrive mer.....etterhvert..ikke nå. Nå er Han og jeg enige ;) ...hehe...Ønsker deg alt godt - også ses vi plutselig. mange gode klemmer til deg <3

Spirea sa...

Thanks, sweetie, I know you are....And so am I. I´ll probably come back, when time is right...only God knows. So for now, I´ll do just what you told me to - I´m gonna stay happy and enjoy the new things on our path. Hugs and kisses right back at ya, sis. <3

Spirea sa...

Tusen takk !! For alt du skriver her :) også er det fullt lov å ta noen ting med en klype salt (alt ettersom hvordan man tolker ting, vet du ;)) - og gla for å høre du også har grunnet på noe. Ikke minst ble jeg utrolig gla for at du skriver du kjenner deg noe nærmere Han. Takk for den tilbakemeldingen, den er gull verdt! :) Ønsker deg alt godt videre - og håper du vokser i tro og enda tettere inntil Gud. Finns ikke bedre. Gud velsigne deg, fine du. Klemmer :)

Spirea sa...

Oi, tusen takk!!! Vi ses igjen! God klem <3

Spirea sa...

Fineste!! :) Tusen takk! Nei, jeg tror du har rett...jeg aner det kanskje ikke....men takk :) Jeg kommer kanskje tilbake - og kan hende jeg velger stenge bloggen, ja...Vet mange ønsker den skal stå åpen, men av forskjellige grunner blir det nok ikke sånn...Vi får se. Fine du, jeg er så gla for alle spor du har lagt igjen, for alt du deler - både her og på egen blogg. Den er så gull at jeg kommer absolutt til å stikke innom rett som det er - så vi holder kontakt :) ønsker deg alt godt - og Gud velsigne deg. mange gode klemmer til deg!

Spirea sa...

Hei Tina :) Tusen takk for glade ord. Ja, jeg håper inderlig at friskheten varer, jeg har ikke vært så frisk på lenge - og det er så deilig! :) Og ja, helt sant som du sier- godt de andre er litt eldre ;) hadde vært littegrann slitsomt med tett i tett i tett....men alt går jo :) Savnet blir forresten stort for meg og, jeg savner allerede å blogge litt, men skriver en del fortsatt og lagrer lure utkast til neste gang det evt skulle bli aktuelt ;) Jeg vet at flere ønsker bloggen åpen. Dersom jeg stenger den handler det om flere ting...og det er nok dessverre mulig jeg går til det skrittet . Men enn så lenge står den åpen. Ønsker deg også alt godt - masse klemmer til deg <3

Spirea sa...

Tusen takk - og GRATULERER til deg også! For en fantastisk melding å få!! Vi er jo ganske tette, vi da. Nå vet jeg om 3 bloggere som skal ha omtrent samtidig og det er bare så gøy. Vi må holde kontakten, fine du - du er bare så skjønn. sender haugevis av klemmer og ønsker lykke til med svangerskap og alt dere holder på med av prosjekter der hjemme. <3

Spirea sa...

Tusen takk for at du nå la igjen et spor, det ble jeg kjempeglad for! Gud velsigne deg også. Og ja, vi sier på gjensyn :) klemmer <3

Spirea sa...

Dette var sårt og vondt å lese. ...Jeg er lei for at det blir som det blir nå, men...jeg må følge mitt hjerte. Og jeg kommer jo tilbake...? tror jeg iallefall :) Sender en ordentlig god trøsteklem til deg, jeg!<3

Spirea sa...

Skjønneste du! Vi holder kontakt vet du - jeg popper innom bloggen din, og mailadressene til hverandre har vi :) Jeg heier minst like mye på deg, min venn. Det vet du jeg gjør - selv om jeg ikke lenger blogger. Jeg ber for deg og du er i mine tanker. Mange gode klemmer - Gud velsigne deg! <3

Spirea sa...

Kjære søte Camilla! Tusen takk for så fine, gode ord. Jeg blir helt rørt...og veldig ydmyk. Vet ikke helt hva jeg skal si, bortsett fra at jeg håper du har det bra og at Gud vil velsigne deg og din kjære masse fremover. Vi ses igjen - inntil da - ta godt vare på deg selv! Masse gode klemmer til deg!

Spirea sa...

Tusen takk for verdens beste tilbakemelding. Gla for å høre at jeg (eller Gud aller mest tror jeg) treffer i hjertet :) Jeg håper også jeg kommer tilbake. God klem <3

Spirea sa...

Tusen takk, Kristin, for nydelig kommentar. Jeg har nok bestemt meg, bloggingen blir lagt på hyllen for en stund - foreløpig. Hva som ligger foran vet jeg ikke. Tusen takk for klemmen - og jeg sender en like god en tilbake. Ønsker deg alt godt og Gud velsigne deg. Vi ses ;) klem

Spirea sa...

Tusen takk, Sonja!! Og takk for fine forslag som du kommer med, det var herlig :) Hva prosjektene handler om, holder jeg nok for meg selv altså..men veldig fint med sånne innspill :) Ønsker deg alt godt fremover - også ses vi. Mange klemmer!!

Spirea sa...

Så fint at du likte sangen :) er den ikke sterk, vel? Jeg elsker den, får meg til å få lyst å gjøre noe og ikke bare "se på", om du skjønner... Takk for fin kommentar. Gode dager ønskes deg! <3

Spirea sa...

Tusen takk for så fine, varme ord, Linda Karin, de satte jeg stor pris på. den der følelsen av å bli gla i uten å ha møtt noen, den er gjensidig skal du vite. du er jo bre helt herlig og jeg er kjempegla jeg fant din blogg - og omvendt. jeg kommer fortsatt til å stikke innom deg, kanskje noe sjeldnere dessverre (siden nett blir litt nedprioritert nå, da...) men kontakten holder vi. Og tusen takk for at du vil være her igjen hvis/når/om jeg starter opp igjen :) herlige du. mange gode klemmer og masse lykke til med alt ditt også! <3

Spirea sa...

Takk for at jeg har fått en ny venn i deg også! Og for at du har kommet nærmere en tro....det er fantastisk :) takk for fine ord - og du vet, ja, jeg kommer nok igjen...men det gjenstår å se <3 Og du skal få høre om at den lille er kommet, det lover jeg :)
Ønsker deg alt godt, fine du. Gud velsigne deg. klemmer fra meg!!

Spirea sa...

Kjære Kristina-vennen! Så herlig med kommentar fra deg, skjønnas! Og takk for gode ord! Vi gleder oss masse, masse! Og ja, jeg vet - tiden går så altfor fort, viktig å nyte øyeblikkene!! Og du, det er gjensidig - blitt gla i deg og, og jeg vil fortsatt holde kontakt, skal prøve poppe innom deg av og til vet du :) ønsker deg alt godt fremover og må Gud velsigne deg masse og alle dine! Du er fantastisk og unik! mange klemmer!

Spirea sa...

Kjære Maria, tusen takk- for gode ord - og for at vi er venner! :) Jeg stikker innom deg av og til - og jeg ønsker deg av hjertet alle gode ting - og Guds rike velsignelse. Du er en fantastisk skjønn en! Takk for alt du har delt og for alle fine kommentarer. Store klemmer tilbake til deg <3

Ellen Svetlana Grønlund sa...

Godt skrevet av deg du er tøff, stå på <3

Spirea sa...

Tusen takk, fine du, for så hyggelig kommentar! <3

Anonym sa...

Kommer til å savne bloggingen din, men skjønner deg godt; viktig å kjenne på hva som er "rett". Guds fred og velsignelser over deg og familien, spes den lille <3 Forresten: på mandag den 17.02 kommer det intervju med meg i Norsk Ukeblad om helbredelse fra Narcolepsi, hvis du vil lese ;) Masse klemmer fra Lisbeth <2

hjemveien sa...

Spirea:-)
Du er enorm, - med et fantastisk hjerte.
Et "Gudshjerte", - med ulike hjertespor, som har kommet "langs din veien".
Hjertespor som har gitt deg din enorme visdom og klokskap, -
som har vært til inspirasjon, hjelp og retningsgivende for mange, mange.
TAKK!
Herren velsigne deg, familien, og alt....
En stor velsignelse og glede, - til nytt liv i din mage:-)

Klem fra
MinsteBror

Spirea sa...

Kjære fine Lisbeth! <3 Tusen takk skal du ha, jeg kommer også til å savne bloggingen, men som du sier - det er viktig å kjenne etter hva som er rett. Også er det jo en tid for alt ;) Å, så spennende at det kommer intervju med deg, da! Det skal jeg jommen prøve få med meg! Takk for tipset :) Ønsker deg alt godt, kjære deg, jeg stikker innom før du aner. Gud velsigne deg. Mange klemmer!

Spirea sa...

Å, for en fin og rørende kommentar, minstebror. Dette varmet veldig....Jeg kan bare ydmykt takke...!
Også er det fint å ha blitt litt kjent med deg - og så flott med din nyoppstartede blogg. Den anbefales - du skriver så flott! Ønsker deg alt godt videre, og jeg kommer fortsatt til å legge igjen noen spor inne hos deg av og til. Også ses vi nok igjen. Gud velsigne deg - skrivingen din - og alt du står i. Klem, Spirea :)

Barbro sa...

Tusen takk for alt det du har delt med oss her på bloggen din, Spirea. Det har virkelig vært visdom og gullord, som har inspirert, varmet og oppmuntret meg. Så spennende med den lille, det var gode nyheter! Ønsker deg en virkelig god tid fremover! Klem

rinemor sa...

Sender deg en stor klem og synes du skal være superstolt av det valgt du har tatt! Krever mot og styrke! Noe du virkelig har vist at du har! Og gratulerer med at dere skal få et nytt vidunder i familien;)
Klem Rine

Spirea sa...

Kjære Barbro, selv takk for så gode, varme ord. De gledet! Blir så glad og takknemlig for at jeg kan ha vært til glede for noen andre, jeg. Ønsker deg også en flott tid fremover- det går mot vår, hurra! - også må Gud velsigne deg i alt du holder på med. Gode klemmer til deg <3

Spirea sa...

Kjære Rine, tusen takk skal du ha! Ja, det krever litt å skulle ta dette valget, men kjennes veldig rett nå som det er gjort.... Og takk for gratulasjon, vi gleder oss masse. Så vil jeg bare si tusen takk til deg - for alle de fine spor du har lagt igjen her hos meg - og på mail - jeg har satt så veldig stor pris på alt sammen. Husker særlig du sendte meg en sang en gang som traff meg midt i hjertet, det var så fint! Tusen takk. Så har jeg en ørliten følelse av at du kanskje har funnet ut hvem jeg er....men kan hende tankene mine spiller meg et puss altså - uansett, alltid godt å se ditt blide åsyn og kanskje snakkes vi en dag ;) Ønsker deg alt godt, må Gud velsigne deg og dine. Du må være en velsignelse å ha rundt seg. Du er gull. God klem til deg!!

Sylke Feldhusen sa...

Kjære Spirea, takk for det du har delt gjennom bloggen din! Mange fine og tankevekkende innlegg. Jeg forstår godt dine tanker rundt bloggingen. Det er viktig å være i det "virkelige" livet. Lykke til både med fødsel og nytt liv, med helse og tro! Klem fra meg :)

Hjem & Glede sa...

Ååååå måtte bare innom deg.... Blir helt rørt her.... Visste ikke at du hadde lagt igjen hilsen ❤❤❤
Tusen takk , ble glad!
Fortsatt herlige dager ønskes deg vakre!

Klemmer i bøtter og spann ❤❤❤

Spirea sa...

Tusen takk kjære fine deg, for gode ord og for forståelse. Ja det er jo i det "virkelige" livet vi lever :) og fint å ha fokus på det! Ønsker deg alt godt, takk for fin kontakt vi har hatt - også ses nok igjen skal du se. mange gode klemmer din vei - Gud velsigne deg!

Spirea sa...

Det er det jeg sier - du er bare så skjønn! :) Ble glad jeg også nå. Mange gode klemmer tilbake til deg!! ❤

Unknown sa...

Kjære Spirea, først og fremst vil jeg si gratulerer med det lille nurket!! Så kjekk nyhet! Jeg forstår deg veldig godt og din beslutning, men håper du vil finne skrivegleden igjen! Alt til sin tid, og jeg vet at bloggen din er til stor inspirasjon og glede for mange, inklusive meg. Jeg har selv hatt noe vanskelig for å blogge i det siste og ønsker at det skal gi mening det jeg gjør. Jeg ønsker deg alt godt fremover og kommer til å stikke innom deg (bare for å sjekke) hihi. Du er full av så mye godhet og har rørt meg til tårer mang en gang. Masse klemmer fra meg, nå må jeg legge meg visstnok ;) Nattaklem m <3

Spirea sa...

Kjære gode Manuela! Tusen takk :) for forståelse, fine ord og gratulasjoner. Som du sier, alt til sin tid :) Og det er av og til vanskelig å finne inspirasjon, slik du har det nå - men det kommer tilbake, det vet jeg. Du må ta deg en velfortjent pause, om du kjenner det rett. Du presterer og gir så mye og så ofte. Bloggen din er fantastisk og du gleder mange, men sett deg og dine først! :) koselig at du vil poppe innom for å sjekke litt ;) jeg kommer til å sjekke innom hos deg også vet du. Og du - igjen takk for så fin tilbakemelding, den rørte meg! Ønsker deg en fin-fin tid fremover, må Gud velsigne deg masse! klemmer <3

Spirea sa...

Oi, dette var virkelig en nydelig tilbakemelding som jeg fikk helt klump i halsen av! Tusen hjertelig takk! Jeg kunne ikke fått finere ord...jeg ble kjempeglad nå! Og takk for forståelsen for at det er en tid for alt. Jeg håper forresten også å komme tilbake- men ikke på en stund enda ;) Ønsker deg alt godt og må Gud velsigne deg også! <3

Spirea sa...

Fineste du! Tusen takk for nydelige ord...Ja, jeg vet det går fort...men fint du minner meg på det likevel ;) Og takk for din forståelse, det betyr mye. Det er noe med å fokusere "rett" om du skjønner, og bruke energien der den skal brukes akkurat nå. En tid for alt :) Men jeg tror nok vi både leses og skrives igjen min venn - og jeg skal nok poppe innom deg også av og til, selv om jeg tar litt pause fra skrivingen.
Du er en fantastisk en og bloggen din har vært og er så sterk og fin for meg å lese. Ønsker deg alt godt og mange fine dager fremover - det går mot vår :) gode klemmer din vei <3

Monica Serina sa...

Gode deg! I kveld har jeg bladd tilbake på bloggen din. Jeg kommer stadig tilbake til ordene dine, og i kveld var en slik kveld. Jeg gikk tilbake til det første innlegget jeg lese på bloggen din, og du aner ikke hvor mye de ordene og det innlegget har betydd for meg. Det som fikk meg til å tenke på en ny måte, som jeg har vokst mye på. Sterk nok til å være svak, som også var det jeg søkte på da bloggen din kom opp. Mens jeg leste tilbake kom mange av de ordene som du virkelig har truffet meg med. Og det gikk opp for meg hvor mye du har delt på bloggen din. Hvor mye du faktisk har gitt av deg selv. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen - jeg beundrer deg! Jeg vet ikke om jeg har fortalt deg det, men du fortalte meg for lenge siden at du hadde blitt inspirert av meg til å skrive et nytt innlegg, og du har nevnt meg en gang, begge gangene satt jeg tilbake med en stolthet. En gang for at mine ord inspirerte, og en gang for betydningen av ordene. Du betyr en forskjell, gode - fantastiske - nydelige du!
Jeg kommer til å savne din måte å formidle på, din gave med ord - men jeg respekterer valget ditt. Du er stadig i tankene mine om dagen, og jeg håper dagene dine er gode!
Gode ord kan det aldri bli for mye av. Og jeg har så mange jeg kunne sendt din vei <3

Spirea sa...

Kjære beste Monica Serina! Jeg blir helt satt ut av alt det fine du skriver...måtte lese denne kommentaren flere ganger og tørke tårene. Tusen takk...Ja, jeg vet at "sterk nok til å være svak" traff deg, og det er jeg så glad for at det gjorde....det, sammen med noen andre ting, var jo starten på en fantastisk prosess i livet ditt. Du skal være så stolt av deg selv! Se hvor du er i dag! :) Og ja, du har så visst inspirert meg til å skrive innlegg og du er også nevnt ;) Godt å høre du blir stolt av det, hold fast på den følelsen, for det er det du skal være - stolt av deg selv og den du er - og ikke minst fordi du våget ta tak i det vanskelige. Jeg vil ikke bli for personlig her....så jeg sender deg en mail snart, det har vært planen en stund...men du vet ;) Også er jeg gla du respekterer valget mitt om å pause ut en stund...så kommer jeg kanskje tilbake vet du ;) Og kontakten holder vi uansett.
Sender deg haugevis av klemmer - og du? det er ikke bare du som er stolt av deg. Jeg er også stolt av deg. Vi skrives snart. <3

rinemor sa...

Vet du noe? Jeg har ikke "lett etter deg" ;) og kanskje jeg vet det uten å vite? For meg spiller det ingen rolle. Liker deg uansett...he he. Og du vet jo hvor jeg er...skulle du ha lyst til å si hei en gang;) Jeg heier ihvertfall på deg og dine;) klem i fleng!!

Spirea sa...

Å, godt å høre du ikke har gått inn for å "lete etter meg" ;) noen kunne jo faktisk funnet på å gjøre det (og det har også skjedd... :-P) Jupp, kanskje du vet uten å vite - og godt å høre du liker uansett ;) Og ja, mye mulig jeg røper meg en dag...Enn så lenge lover jeg å smile og si hei uansett - også heier jeg på deg også! :) Klemmer tilbake <3

Hjem & Glede sa...

❤❤❤

Venke Synnøve sa...

Nå oppdaga eg at du skal ta ein pause frå bloggen. E forstår deg,men kjem til å savne innlegga dine...du skriv så engassjerande og motiverande! Gratulera med ein liten på vei...det er alltid stas!
Lykke til med framtida,og ynskjer deg alt godt!!
e.s. Den songen på slutten er så fin,på norsk og!! :) klems

Spirea sa...

Hei på deg! Tusen takk for gode ord og for at du forstår - og ja det er veeldig stas ;) og nå begynner endelig formen å ta seg litt opp også ;) Og så fint at du liker sangen....finnes den på norsk? Har du link? :) God klem til deg også ønsker jeg deg alle gode ting - må Gud velsigne deg. <3

To Pluss Tre sa...

Kjære deg! Først av alt gratulerer så mye med alt som venter, så spennende og fint! Jeg kommer til å savne innleggene dine som alltid vekker refleksjon, ettertenksomhet og noen tårer i øyekroken. Masse lykke til og alle gode ønsker for deg og dine! Klem

Spirea sa...

Skjønne du! Tusen, tusen takk ! :) nå ble jeg så glad for enda en herlig kommentar - du er bare så herlig. Jeg popper innom deg plutselig - og du skal vite at jeg har satt så pris på alle fine kommentarer fra deg her på bloggen. Ønsker deg av hjertet alt godt. Mange klemmer til deg <3

Anne sa...

Kjære deg ..
Det er viktig å følge sin indre stemme .
Du er bare så skjønn ..
jeg gleder meg over at du igjen får oppleve å bære en liten under ditt hjerte ..ønsker deg bare det beste .
Takk for alt du har formidlet gjennom dine ord , til trøst og glede for så menge ...selv om du har hatt de tøffeste dager selv .
Jeg beundrer deg !
Kjenner på vemod over at du blir borte ..men det er en tid for alt .
Ta godt vare på deg selv og dine kjære og masse lykke til .
Så er jeg glad over at det står på gjensyn !!!
Takk for alle gode ord ♥
Nå skal jeg nyte den fine sangen enda en gang ..

Gode klemmer fra Anne

Marie sa...

Eg har berre lyst å seie;
TAKK!
Må Gud velsigne deg og dine.

Stor klem frå Marie

Spirea sa...

Kjære gode Anne, tusen takk for så mange fine, varmende ord. Setter så pris på at du tar deg tid til en liten hilsen til meg <3 Blir helt rørt over dette, jeg...og ja, det er litt vemodig dette, men helt borte blir jeg ikke. Stikker nok innom deg plutselig, skal du se, og kanskje kommer jeg tilbake etterhvert...
Fint du likte sangen - den står høyt i kurs hos meg! :) Gode klemmer og må du gå en fin tid i møte - det går mot vår, herlig! :)

Spirea sa...

Selv takk, Marie - for at du har lagt igjen fine spor her hos meg, for alt du har delt - og for de fine ordene her. Må Gud velsigne deg og din familie også- Mange klemmer fra meg <3

Maria sa...

Å, kjære deg! Du vil bli savnet!!
Ord blir fattige når jeg skal prøve å uttrykke min takknemlighet for deg og dine ord! Du er et usedvanlig varmt, ærlig og medfølende menneske!!
Jeg gleder meg over det jeg har fått av deg her på bloggen og i mailer! Noe av det du har skrevet kommer jeg alltid til å huske..du har lagt igjen spor i hjertet mitt!

Og jeg gleder meg sååå over den gode nyheten om et barn på vei <3 Så fantastisk og spennende!
Jeg ønsker deg og dine ALT godt!!

Varm og god klem fra meg

Spirea sa...

Kjære gode Maria! SÅ fint å høre fra deg, det var så altfor, altfor lenge siden. Jeg har vært håpløs til å "besøke" deg på bloggen - og du har sikkert også vært veldig travel. Men du er ikke glemt av den grunn. Du er ei herlig ei, som jeg er så gla for å ha blitt litt kjent med og fått følge en god stund nå. Jeg håper du nyter livet med alle dine kjære, og at dere stortrives der dere er :) Tusen takk for så mange fine ord, Maria - jeg setter så pris på dem alle. Og ja, det ER spennende - og gøy og alt på en gang å få en til. Jeg gleder meg så :)
Ønsker deg bare gode dager - masse velsignelse og masse glede. Gode klemmer til deg fra meg <3

Siv sa...

Kjære deg :) For en nydelig blogg du har. Du har virkelig en nådegave i det å formidle. Jeg har virkelig funnet mye bra lesestoff her. Tusen takk

Spirea sa...

Tusen takk, Siv! Dette varmet og gledet. Glad for å høre du har funnet noe du syns var verdt å lese. Ønsker deg alt godt og Guds velsignelse. Klem :)

Birthe Marie sa...

Jeg har vært innom bloggen din en del ganger, og vil takke deg for alt du deler. :-) Ønsker deg masse lykke til med det som ligger foran både baby, reiser og andre oppgaver! <3

Spirea sa...

Tusen takk,Birthe Marie! Takk for gode ord og takk for at du tok deg tid til å skrive dem til meg :) Ønsker deg også alt godt - og så "ses" vi kanskje "her inne" senere igjen ;) Klem fra Spirea

Beate sa...

Savner deg <3 takk for alt du har delt med oss. Håper du har det bra!