fredag 2. mars 2012

Kjære alle Følgere!


Så har det skjedd, det jeg håpte ikke skulle skje. Dere har forsvunnet!!
Jeg våknet opp i dag morges, og fant ut at min følgerfunksjon er nedlagt. Ryktene har jo gått om at det skulle skje, den skjebnesvangre 1 mars, men jeg tror jo sjeldent på rykter....

Jeg ble litt lei meg, jeg... Ny i bloggverden, og på 3 måneder hadde jeg nå fått 105 herlige følgere, og det har vært sånn en utrolig stor glede, oppmuntring og støtte for meg at dere vil følge med meg på veien - og nå er dere alle sammen borte....

Nå må jeg jobbe for å finne en ny følgerfunksjon. Jeg har prøvd å gå inn på "utforming" og legge til "følger-gadgeten", men det går ikke. Har sjekket flere av dere som jeg følger, og dere har enda deres følgere og funksjon - så jeg skjønner ikke dette helt. Men jeg har hatt mye surr med følgerfunskjonen min helt fra starten av, mange har ikke klart å legge seg til og den følg-funksjonen øverst på siden, fungerer heller ikke.

Hvis noen har noen råd til hva jeg gjør nå, vil jeg mer enn gjerne ha dem..!? Fortell meg gjerne hvilken følgerfunksjon dere bruker - og mon tro hvorfor mange av dere enda har rubrikken med bilder av alle følgere til stede, når det ser ut som dere også bruker google sitt friendconnect-system?

Uansett - siden min vil nå være litt nede til jeg får orden på dette - og når jeg er "oppe og går igjen", så håper jeg at dere, mine trofaste lesere, vil legge dere til som følgere igjen...??


Tusen takk, alle skjønne.

                                     Med ønske om en nydelig dag,
post signature14 kommentarer:

Sissel Lindeman sa...

Dette var leit. Har lagt merke til hvor fort du har fått følgere. Det forteller mer at behovet for å sette ord på vanskelige tema er stort. Du er så tøff. Jeg vil selvsagt følge med deg igjen når du finner ut av det. Har ikke blogg, og dessverre ingen råd å komme med :-( Velsignet være dagen din.

Anonymous sa...

Veldig, veldig leit at du mistet alle du fikk på så veldig kort tid. Håper alle kommer igjen, for du er virkelig verdt å lese. Jeg skal i hvertfall følge deg.
Ha en fin dag da. Sol og allting.
M

dagdrømmeren sa...

Hei

Tusen takk for alle de gode ordene du legger igjen hos meg. Jeg vet dessverre ikke hvordan en kan løse dette problemet, men om jeg finner ut noe, skal jeg komme inn til deg og tipse. Leit at følger-lista forsvant. Enig, det er jo oppmuntrende å se at flere ønsker å lese, kjedelig da når den er borte. Jeg vil uansett forsette å følge deg, har deg i bloggrullen min :)

Ønsker deg ei riktig god helg
Klem Tonje

Aslak sa...

Nei, dumt da. Har fulgt med lenge & anbefalt bloggen til alle kompisene mine. Følger med videre :-)
Gi klarsignal for ny følgerfunksjon da ;-) Lykke til.

oppsummert sa...

Hvilket rykte fra hvem sier at følgerfunksjonen skal nedlegges? Gjelder det alle blogspot-blogger?

Så veldig kjedelig at alt er borte, men det er vel bare bildene av dem som følger deg og ikke personene. Håper jeg.

I dag fikk jeg noe fint i posten! :)

Spirea sa...

"Ryktene" kommer fra google selv, på deres offisielle blogg (googleblog.blogspot.com)
Der sto det, i januar/februar en gang at friend-connect skulle nedlegges (på alle blogspotblogger ja) - og tydeligvis har dette rammet meg.
Veldig kjedelig. Og joda, jeg håper også det bare er "bildene", men det viktigste med følgerfunksjonen er at følgerne får beskjed om oppdatert blogg - og jeg har dessverre også nå mistet min leserliste - og får heller ikke med meg oppdaterte blogger så lett som før... sukk...jeg skulle ønske jeg fant ut hva dette kom av... :(
Men du, gøy du fikk noe fint i posten, da ;) Det ble jeg hvertfall gla for å høre! :))

Markus Jr. sa...

Kjipern. Prøv med bloglovin´eller google+. de fleste hater google+ og kan ikke sammenlignes med friendconnect. jeg ville gått for bloglovin event. feeburner. ta og google det, så finner du mer ut om det. du har forresten helt rett. friendconnect skulle nedlegges 1/3, men ikke på blogspot-blogger. rart du er rammet av det. kan du ha virus på bloggen? hacket? sabotasje? håper du finner ut av dette, du har en glimrende blogg.digger måten du skriver på. unikt. hilsen fra Markus jr, en av følgerene dine.

Katarina sa...

God morn! Jeg er en av dine ferskeste medlemmer og leste dette innlegget nå. Vil bare si deg at jeg elsker bloggen din og gleder meg til å henge med deg videre, på tross av følgerliste eller ei. Husk at det viktigste er (slik jeg ser det) engasjemang med komentarer (og antall besøk), fremfor haugevis av følgere som kanskje ikke er så aktive.... ;o) Dem som liker bloggen din vil følge med på den uavhengig av om de får oppdatering i mail eller på blogg :o) Trøsteklemmer. Katarina E.

Maria sa...

Kjære Spirea!

Dette er helt uforståelig for meg.. Jeg skjønner ikke hvorfor dine følgere forsvinner! Vet ikke selv om noen andre som har opplevd dette..Og jeg kan dessverre ikke gi deg noen råd.

Men om funksjonen dukker opp, følger jeg deg selvfølgelig igjen!! Og imellomtiden følger jeg deg via bloggrollen min! :)

Ønsker deg alt godt!

Klem fra meg

Jesus er svaret! sa...

Så merkelig...Da burde de jo erstatte det med noe lignende. Merkelig å bare fjerne lista også ikke komme med ett alternativ. Håper du finner ut av det. Jeg har ingen gode råd å gi deg, men følge deg komemr jeg til å gjøre.
klem

Spirea sa...

Tusen takk for engasjement. Jeg ser muligens en lysning....men ikke noe sikkert enda. Vet fortsatt ikke hva som har skjedd, kan se ut som virus bl.a...Mest sannsynlig må jeg begynne på scratch, men jeg lever i håpet en liten stund. Uansett er jeg litt "på vent" akkuart nå. Skriver innlegg som bare det - og lagrer, så jeg kommer sterkere tilbake :)

Askeladden sa...

Rart... Jeg har blogspot og har ikke opplevd det.

Spirea sa...

Så bra! Jeg skrev litt feil i første kommentar her - der jeg svarer Oppsummert. Blogspot-blogger skulle IKKE bli berørt, derimot skulle alle andre blogger (som blog, wordpress etc) bi berørt...derfor har de aller fleste som bruker Blogger (blogspot) ikke blitt berørt, men noe har skjedd her hos meg, dessverre :( Også flere andre har blitt rammet, men 90% er safe...
:)

Marianne Dalby sa...

Det er ikke noe tlf nr man kan ringe på Blogger da? Kanskje de kunne hjelpe til med dette? Jeg har visningsfeil jeg skulle hatt hjelp med.Delingsknappene virker ikke hos meg.