fredag 29. juni 2012

Hjerter i øynene


En liten jente sitter og tegner. Hun har langt blondt hår i fletter, nøttebrune øyne og solen har gitt henne gyllen farge på kroppen. Hun er en nydelig liten en, og hun er min. Flere ganger de siste dagene har hun fortalt mamman og pappan hvor glad hun er for at vi er sammen. Nå er det ferie. Ingen barnehage, ingen jobb, ingen plikter eller avtaler - alle sammen - sammen hele tiden.

Glad og fornøyd roper hun på mamman sin og sier "kom og se, mamma, jeg har tegnet deg!". Jeg bøyer meg over henne og ser ned på en hodefoting som har fått to store, rosa hjerter til øyne. "Har jeg fått hjerte-øyne?" spør jeg. "Ja, mamma...du har hjerter i øynene, du." Undrende spør jeg henne hva det betyr. "Du er jo gla igjen, mamma, også er du så gla i alle oss. Derfor ser jeg at du har hjerter i øynene, mamma!"

Livet har gått i utforbakke de siste 12 måneder. Utforbakker har det vært mange av i livet mitt, men jeg håpte det var slutt på de bratteste. Det har vært alvorlig sykdom, prøvelser og harde slag. Hele tiden noe nytt. Sorg, frykt og fortvilelse hånd i hånd, mange tanker om når det hele vil snu. Periodevis har jeg mistet hele gnisten, motet, fokuset, styrken, kontrollen og humøret. Hjerter i øynene har vært mer fraværende enn tilstede, og barna har kommet med kosefiller, smokker og verdens beste klemmer for å trøste. Livet snudd opp ned, det er ikke slik det skal være. Troen og håpet har jeg derimot tviholdt på - hele tiden.

En av de mine aller nærmeste fikk kreft dette året. Først i et organ, deretter i et annet. Frykten vellet over oss. En av de mest alvorlige, ofte dødelige kreftdiagnoser. Cellegift og operasjoner, venting og uvisshet. I går fikk vi beskjeden. Da kirurgene skulle fjerne organet for få dager siden, fant de ikke lenger svulsten. All kreft er ute av kroppen. Borte. Alle prøver fine. Mitt hjerte fylles av glede og takknemlighet til en Gud som har vært med - gjennom alt.

Og jeg? Ny lege, nye medisiner, ny behandling. Den siste måneden er jeg blitt merkbart og raskt friskere og samtidig har energien kommet gradvis. Jeg tror faktisk jeg snart blir helt frisk. Jeg velger å tro det. Og jeg gleder meg til det.

Et år med prøvelser. 12 lange måneder - og jeg, krigeren, har vært mye på kne. Gir aldri opp håpet. I bønn og samtale med Gud - der henter jeg min styrke, midt i all min svakhet. Og alle dem som har stått sammen med oss, med oppmuntringer, omsorg og gode ord. Frukten av deres bønner høstes i dag.

Ordene som ble gitt meg, gang på gang, vil jeg for alltid bære med meg: "For jeg vet hvilke tanker jeg har for dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp. Når dere kaller på meg og ber til meg, vil jeg høre på dere. Når dere søker meg av et helt hjerte, skal dere finne meg".(Jer.29,11) Et løfte fra Gud. Min erfaring er, igjen, at han holder hva han lover. Tross alt.

"Hjerter i øynene" sier jenta mi at jeg har. Barn ser ofte ser det vi selv ikke ser, de sier ofte det vi selv ikke våger å si. Jeg tror hun har rett. Hjertene i øynene mine har vært svake, men holder på å bygges opp igjen. Og jeg vil at hun skal få se dem mer og mer i tiden som kommer, sterkere og sterkere.
Det håper jeg. Det tror jeg på...

                                                      Klem,
                                              post signature
 ♥ Jeg har ikke vært på nett siden jeg dro, og blir veldig rørt og litt satt ut over å komme tilbake og se alt deres engasjement. Tusen takk for alle fine kommentarer på forrige innlegg og for gode ferieønsker for meg og mine. Ferien ble like skjønn som jeg håpte den skulle bli.
Velkommen også til nye følgere! 

60 kommentarer:

Lene Megan sa...

Jeg blev vældig rørt over at læse dine ord. Tak fordi du deler. Det er smukt med din datter, som regner dig med hjerteøjnene og det er rørende, det hun ser, mærker og beskriver med sin tegning og sine ord.

Det har været en svær tid for dig og dine. Jeg håber, at det værste nu er overstået. Du er tapper og du er stærk trods alle prøvelserne. Og det er flot, at du sætter ord på og dermed giver modet, troen og håbet videre til andre. Det gør godt at dele og jeg er taknemmelig for at læse med.

Ønsker dig en fin weekend. Varm klem.

Toril sa...

Du skriver og deler så nydelig, Spirea... Tårer i øynene og klump i halsen her. Takk for at du minner oss om at Gud virkelig er allmektig, og at det hjelper å kjempe i bønn... Herlig liten jente du har, klok også.. Og jeg tviler ikke på at man kan se kjærlighet i øynene dine. Ønsker deg god bedring, og kraft til å fortsette å holde motet oppe i det du går igjennom...

Takk for kjempe gode ord hos meg :) Du er herlig!
Stor og god klem til deg!

Fjordheim sa...

Så godt at det er hjerter i øynene dine igjen. Herlig.
Så flott at den personen med kreft ble frisk.
Og at du kjenner at du blir bedre.
Ønsker deg ei herlig helg og alt godt for fremtidsdager :)

ralfefarfars paradis sa...

Så nydelig tegning- sier mer enn tusen ord. Størst av alt er kjærligheten...så enkelt og så vanskelig. Så fint at kreftene dine kommer tilbake...Bloggen din er virkelig tankevekkende og jeg kjenner virkelig at den berører.

Anonym sa...

♥ Sterkt, veldig sterkt. Har tørket en tåre. Gleder meg med deg og takker for at det finnes mennesker som blogger om det du gjør. Takk.

Anonym sa...

Nok en gang er det tårer i øynene mine, men denne gangen av glede. Jeg gleder meg med deg over disse oppturene i livet ditt. Og den vesle jenta di er jo en klok liten og varm gullunge, og veldig glad i mammaen sin. Bønner for deg og bønner for den syke i familien, viser en trofast Gud som er midt i livet ditt.Han vil aldri svikte deg eller forlate deg. Fortsett å stol på ham i alle ting. Han bærer når vi er svake. Deilig innlegg fra deg og ha en fin helg, tross regn. Klem M

Sissel Lindeman sa...

Å, Spirea, så vakkert, så godt at lese og så nydelig du og din datter er. Jeg bliver helt rørt og glad på samme tid og jeg har våte øyne her jeg sitter. Dette var gode nyheter og det er godt når hjertene er på plass i øynerne igjen. Det var jeg gla for å høre nå. Har tenkt på deg og håper din ferie har gjort underverker. Det kan virke slik :-) Jeg sender deg mange gode tanker og klemmer og gleder meg over alt du deler med oss. Takk Gud for at han er trofast og kan gjøre under. Han svikter ikke. Gud velsigne helgen din. Varm klem fra sissel

Marguerite sa...

Så underbart att läsa,att du har hjärtan i ögonen,Spirea!!!
Att du har ett hjärta av guld,visste jag innan och att det nu syns även i ögonen,får vi Tacka och Prisa Herren för!!!
Ha en underbar,välsignad ferie och njuuut av varandra!!!
Du finns i mina tankar och böner!!!
KRAAAM!!!

Fabelaktig sa...

Hei søte deg,
det har gått i hundre her de siste 14 dagene, og jeg har vært litt deprimert den siste uken. Bloggen har levd sitt eget liv med forhåndspubliserte innlegg hver dag. Jeg har ikke orket å blogge.

Jeg er så glad på dine vegne, så herlig nyhet å få! Helse betyr så mye :)

Takk for ett vakkert innlegg. Hjerter i øyne er fabelaktig!

Fin helg, søte!
klem

tonje boganes sa...

Hei, skjønne du

For et rørende og flott innlegg. Og for en fantastisk hendelse! At kreften kan forsvinne slik, er jo bare et mirakel!
Godt å høre at du har hjerter i øynene og er bedre på alle mulige måter. Ble så glad da jeg kom inn å leste innlegget ditt.

Jeg har det bra. Foten på bedringens vei, ferien er påbegynt og forhåpentligvis sommersol i vente. Jeg føler meg så godt i leddene også. deilig:)

Ønsker deg deilige sommerdager. Jeg har tatt litt bloggferie jeg. Publiserer i ny og ne, men er ikke så mye innom andre nettsteder. Titter nok innom likevel, tenker jeg. Liker å lese tekstene dine.

God klem til deg!

Lises hjertegleder sa...

Nydelige lille jenta di, så godt at hun ser hjertene i øynene til mamman sin <3
-er så godt å høre at du tross alt føler trykket letter.Tenker veldig mye på deg,og blir rørt hver gang jeg leser det du skriver.
Du inspirerer meg med din glød og optimisme til å se forbi(iallefall prøve)hindringer og det som er vondt og vanskelig.

"The Lord is close to the brokenhearted, and saves those who are crushed in spirit"
Varm klem .

Fredrik sa...

Godt å lese dette, Spirea. Får lyst å gi deg en klem og si at jeg gleder meg med deg. Må det gå bare oppover nå. Du er tøff. Fredrik :^)

Fredrik sa...

PS. Sendte deg en mail for en times tid siden

Maren Sofie sa...

Gladinnlegg! Digget å lese dette dah! Du er bare sjønn!! Gla for å høre atte du har hatt en fin ferie og atte det er så goe nyheter. Gud er god, og det er du også!!!! :-) :-) Massevis a klemmer fra Maren

Unknown sa...

Åhhh snakk om å røre langt inn i hjerteroten og tårene sitter løst (har vært mange av de i det siste desverre).
Det varmer hjertet at ting går den rette veien for både deg og din nære :)
Fine tanker og gode klemmer til deg fra meg

amo sin blogg sa...

Kor godt når det går bra til slutt :)
Nyt sommaren og fyll krukkene med energi ♥

Klem

Hulda sa...

Utrolig gode tekster du skriver. Tekster som setter søkelyset på mange viktige tema. Fint at du er på bedringens vei!

Aslak sa...

Dette var godt å lese!! Riktig god helg ønskes deg. Aslak

Tina sa...

Jeg har tørket en tåre eller tre og blir samtidig sittende og undre meg. Hvorfor må noen mennesker gå gjennom så mye? Noen ganger syns jeg det er urettferdig fordelt. Noen surfer gjennom livet og vet knapt hva smerte er, mens andre får så mye. Syns du ikke det er urettferdig spirea, og hva er hensikten med det? tenker på alle dem som aldri får noen slag, men plutselig en dag så skjer det noe og da takler de virkelig ingenting. du må være en utrolig sterk ressursperson som har gjennomgått så mange ting både nå og tidligere. Jeg lar meg så ofte imponere av deg og det som bor i deg. Ikke rart du har følt du har mistet mye av deg selv i den tiden som ligger bak, du har hatt en kjempe stort press. Å jeg blir så gla for å høre det går oppover og gla for å høre at den du er gla i er blitt fri fra kreften. det må da kalles et mirakel eller? jeg gleder meg med deg og dere. må det bare fortsette oppover og må gud velsigne dere alle. klemmer fra tina

Tina sa...

ps. helt på siden så tenker jeg på en annen ting. kunne det vært noe å skrive om det der med at noen ganger så svarer ikke gud på alle bønnene våre, noen ganger blir ikke mennesker friske. det er jo rart egentlig at noen overlever og noen dør. urettferdig syns jeg, men jeg vet bare at guds veier er uransakelige og det er ikke en mening i alt som skjer. men likevel, det der med bønn og bønnesvar det er interessant. kanskje du har noen tanker rundt det. klem igjen fra tina

Anonym sa...

Å kjære skjønne deg,håper dere hadde ein flott ferie og fekk slappa av og kost dere:)
Så utrulig rørende innlegg,den tegningen var virkelig et budskap å hente ut av,hjerter i augene,herlige jente som forstår meir enn vi trur og slik du beskriver henne så må ho være så utrulig skjønn:)
Minstemor her i huset har sagt fleire ganger at om noken er lei seg og triste så kan ein plukke blomster til dei og så blir de glade,det er ein fantastisk tanke så enkelt de tenker de små.(sjølv om det skal meir til for å hjelpe egentlig)
Så flott at du er på bedringens vei,håper og ber om at du får fine dager framover skjønne deg:))
Mange klemmer fra Lillian:)

Malin sa...

Hjerter til øyner! Så nydelig! Ungene får med seg mye mye mer enn man tror. Vi har også kreften innpå oss. Fra flere kanter. Grusom grusom sykdom. Men jeg velger og tro at det går bra. Og ganske tøft har vi hatt det på andre plan også de siste to- tre årene. Men jeg syns det går bedre. Lys i enden av tunnelen.

Ønsker deg en fin helg!

Katarina Eidsvåg sa...

Der var du jo! :)og med et nydelig innlegg.Ble glad jeg nå!herlig at du har hjerter i øynene, de kommer nok til å synes mer og mer skal du se! barna er nydelige med alt det fine de sier :) jeg ønsker deg en god lørdag i dag! KLEM

Jesus er svaret! sa...

Åhh...wow. kjenner hvordan hele meg ble fylt med takknemlighet og kjenner hvor mye du faktisk betyr for meg. Jeg gleder meg med deg og jeg har gråti med deg. Tenk at kreften ble borte, energien er på vei tilbake. Tenk at kjære du opplever lyse og gode dager. Åhh...det var så oppmuntrende og lese. Og hjerter i øynene, har du hørt noe så nydelig? Wow....
Har nesten ikke ord, men vil du skal vite at jeg har gledet meg til innleggene dine, og at jeg gleder meg med deg og dine. Du fortjener virkelig oppturer og gode tider. Jeg unner deg det så nydelige vennen min!
Guds godhet er der, selvom han oppleves fjern til tider. Åhhh...hvor gla jeg ble....

Anonym sa...

What an incredibly joyous good news Spirea! Thank the Lord for His great goodness and mercies. Thank you so much for sharing all this, so we could rejoice with you.
Blessings :)
Mandy

Anonym sa...

Godt å høre at ting normaliserer seg hos deg og dere! En trenger virkelig slike pauser fra det harde trøkket, pauser til å se dem en har rundt seg, til å åpne øynene ordentlig igjen.

Nå håper jeg at det holder seg så bra som det er nå!

Stor klem fra meg

Anonym sa...

Fant bloggen din gjennom Maria sin blogg. Vakkert det du deler. Tusen takk denne bloggen er herved lagt til som favoritt .

Miriam sa...

Tårer renner her. Dette var herlig lesning. Å stole på Gud gjennom alt er en prøvelse i seg selv, men du ser ut til å klare det gjennom alt du har opplevd i ditt liv. Jeg ser opp til deg på så mange måter. Og jeg er så glad for å lese om at kreft er borte og om jenten din som sier og tegner så mye fint, og om deg som har det bedre. Mye fint på en gang her.
Jeg har litt å lære når det gjelder å stole på Gud. Det er vanskelig noen ganger det.
Må du ha en fin helg videre, jeg er så glad for deg jeg. mange varme klemmer fra Miriam :-))

Nadine sa...

My friend! I am overwhelmed. God is good and He listens even when we think he doesn't. What a joyful post this is. God is faithful forever.
"HOW God will transform my troubles, I do not know. But THAT he will transform them, I know for sure"... That´s my words to you today, but I do think you allready know... :-) Be blessed, sister. Happyhug to you from Nadine

Ole Jørgen sa...

Det var kjekt å lese at det går betre, og at du ser positivt på tida framover! Bildet med hjarte i augene var veldig fint, og ei god påminning om kor viktig det er å vise kjærleik til dei vi har nærast, slik at dei ser hjartet vårt når vi ser på dei. Har litt for ofte solbrillene på, skjuler hjartet, særleg viss det er veldig tidleg morgon og ein kjenner at ein ikkje har sove nok... Takk for hyggeleg kommentar på bloggen min!

God helg!

Love Peace Pionies sa...

Fantastisk tegning <3 Så herlig!

klemmer fra meg

Anonym sa...

åhh.. hver gang...det treffer sånn!! Men spesielt denne gangen.
Jeg finner meg så igjen i masse av det du skriver. De siste tre årene har vært de tungeste årene i mine 16 år. Jeg har trodd mange ganger, så altfor mange ganger, at nå har jeg vært igjennom mye av det værste på en stund. Men så slår en ny ting inn og knuser meg. Har vært lenge frustrert over at det aldri har tatt slutt. Det er fortsatt mye som stormer fryktelig. Men jeg har i det siste tviholdt meg til akkuratt det bibelverset du tar opp der.
Takk for at du er så ærlig og deler.

Marie sa...

Rett i hjartet denne gongen også...
Hjarte i augene så fantastisk fin måte å gje uttrykk for opplevinga av at mamma er blitt friskare :)

Ønskjer deg og familien din gode velsigna dagar framover :)

Klem frå Marie

Rikke sa...

Stopper innom for å fortelle deg at jeg er "på vei" (du skjønner, ikke sant?:) Takk for dine bønner for meg. Også ble jeg glad for å lese dette som traff meg midt i magen. Kjenner meg igjen i deg, på mange måter. Håper du får bare gode dager fremover. Livet er kanskje ikke sånn, men det er lov å håpe på det. Du fortjener det. God søndag og klem til deg fra Rikke L.

små øyeblikk med cams sa...

Så nydelige ord!
Er så glad for at jeg kom over den fine bloggen din og legger meg til som følger her hos deg :) Gleder meg til å se mer til deg fremover!
Ta gjerne turen innom meg hvis du vil, har forresten en veldig fin give away gående nå om du vil delta? ;)
Ønsker deg en fin søndag.
Klem Camilla

Lisette sa...

La meg som følger! Glad i blogger som ikke bare dreier seg om the good side life, men klart vi trenger dem også:) her får jeg begge deler, stå på:)

Renate sa...

Så nydelig dattera di er! De små får med seg mer enn vi tror, både på godt og vondt :)
Herlig å høre at det går rette veien med helsa di!! Håper du nyter sommeren, selv om ikke været er det store :)
God klem til deg!

loftkroken sa...

Ååå så søtt,hjerter i øynene ♥ Så flott å høre det du skriver,ingenting er bedre enn gode nyheter og god helse :))
Jippiiii for deg Spirea,gleder meg med deg og din familie ♥
Ble jo så glad da jeg så du hadde vært innom bloggen min,du er jo bare så god alså ;)MIN HJERTE VENN ♥

Takk for bibelordene du skriver her, det var ord jeg trengte, kjente tårene sprengte på nå ♥ For midten av ferien vår fikk vi dessverre dårlige nyheter igjen,livet er brutalt noen ganger fatter det ikke hvorfor igjen....Sorg og glede hånd i hånd.

Men du verden så nydelig det er i Kroatia,bare heeelt fantastisk :)
Godt å være i så vakre omgivelser når man får slike beskjeder ♥

Vi "snakkes kjære deg ♥

Varmeste klemmer Bente

Hos oss i Nøkkeldalen sa...

såååå herlig tegna, og tenk at ei lita jente kan tenke sånn, det er så flott! er så glad for å høyre at ting går bedre, gledar meg virkelig på dine vegne!!! Deilig å lese eit hjertespor- innlegg igjen, forresten! og takk for koselig helsing på bloggen! stoooooor klem

Kristin sa...

Nydelig! Både tegning ord, og hilsen på bloggen:) Gleder meg med deg og dine over bedring! ♥Fantastisk:) Ønsker deg fortsatt gode sommerdager♥♥ her er det litt bloggedvale, og noen uker til med jobbing før vi tar ferie. Skal bli deilig kjenner jeg:) Alle gode ønsker fra ♥ til ♥ Klem Kristin

Anita sa...

Hei:) Så fint og ærlig du skriver. Hjerter i øynene...så fantastisk. Ønsker deg mange grunner til sånne hjerteglimt!

Jeg har skiftet bloggadresse og mistet mange venner.... det er leit.
Fint om du har lyst følge meg videre.

Anita

Anita sa...

Hei igjen:)
Du kan bare legge deg inn på nytt, tror det skal gå bra, eller så kopierer du bloggadressen og legger den inn der du har dine følgere... Veldig lyst ha kontakt med deg!
Takk for tilbakemelding.

heidi sa...

Så godt å lese at du har fått hjerter i øynene igjen. Så godt at det er lyse ting i livet ditt. Dette var så vakkert å lese, som alt det andre du skriver. mange klemmer

EIt pust i kvardagen sa...

Du skriv så bra. Hjerteglimt e flott, håpe du får mange fleire slike. Tusen takk for flotte kommentarar på bloggen min, da varme veldig godt, e så kjekt å kome inn å sjå at du har skrevet til meg. :) Håpe også at du har hatt ei flott helg, med flotte dagar sjølv om været ikkje e heilt sommar liksom...hehe. :) Stor klem tilbake frå meg til deg!

Livets små øyeblikk sa...

Hodefotinger er så utrolig vakre, og den av deg var så hjertens fin på alle måter.
Glad at du har fått tilbake hjertene og gleden. Det sies at det som ikke knekker oss gjør oss sterkere, men det er jammen ikke lett å tenke på når det stormer som verst. Å ha noen å støtte seg til både i tro og i hverdag gjør oppoverbakkene litt lettere å gå, det er godt å høre at du har hatt dine støtt ved din side hele veien.

Og så er det godt å ha noen rundt seg som kan hjelpe oss å se det vi ikke mestrer selv. Å se seg selv gjennom barna sine øyne åpner ofte våre egne også:)

Ha en god kveld og ei herlig uke,
varm klem
Hanne:)

Midnatsrop sa...

Underbara och älskade Spirea, jag blev så gripen och rörd ända ut i hjärteroten när jag läser detta. Du är en sådan underbar människa, och ger ut så mycket till andra. Och Herren han har en plan med ditt liv. Det är gott att få vila i Hans väldiga och eviga armar. Vi har inte alltid svar på allt som händer, men Herren gör allt till det bästa om vi förtrösta på Honom. Tack för all uppmuntring på min blogg som du har givit mig. Det har betytt otroligt mycket för mig kära du. Du finns ständigt i mina böner. Herrens ord kom till mig och säger till dig: Neh.2:2 Men nu sade konungen till mig: Varför ser du så sorgsen ut ? Du är ju icke sjuk; du måste hava någon hjärtesorg. Då blev jag övermåttan häpen.../ Var välsignad du Herrens tjänarinna. Goe klem fra Annika.

Underberget sa...

For et rørende innlegg! Godt å ha barn som forteller at de er glad i en. Håper du får en fortsatt fin ferie med din familie og at motbakkene jevner seg ut snart. Kan du be en liten bønn for meg og mine? Litt stritt om dagen... Sender deg en riktig god klem og takker for alt du deler på den fine bloggen din!

Monica sa...

Hei på deg.
For et rørende innlegg og ikke minst tegning! En vakker tolkning fra en liten jente. På livets vei vil vi møte oppoverbakker og nedoverbakker, noen brattere enn andre, la oss håpe og tro at bakkene snart jevner seg ut.
Ønsker deg en riktig fin ferie sammen med de du er aller mest glad i!
Varme klemmer fra Monica

Ingeborg sa...

For ei utrolig flott jente du har, og det sier jo også noe om deg som mor, tenker jeg. Livet kan være tøft til tider, og av og til lurer man på om det ikke skal ta slutt. Men et eller annet sted finnes det krefter som vi klarer å hente fram:)

Fin ny uke til deg med en varm klem fra meg:)

Laila sa...

Fant bloggen din i går kveld og leste et par innlegg som gjorde at jeg ikke fikk sove. Bare gråt og gråt. Du har vært gjennom mer enn vi lesere vet tror jeg og det gjør meg vondt. Det som fikk tårene til å renne var at jeg kjenner meg så igjen i det du skriver og de følelsene du blottlegger så ærlig. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med det jeg skriver, mest av alt si takk tror jeg. Og jeg håper du aldri slutter å gi slik som du gjør, for jeg er sikker på at både jeg og flere med meg kommer til å lese og lese og få mye ut av dette i tiden som kommer også. Tusen tusen takk. Hilsen Laila

ralfefarfars paradis sa...

Hei igjen, jeg må bare takke for en rørende kommentar fra deg...håper vi kan følge hverandre på veien. Venter i spenning på neste innlegg fra deg- du har fått en gave- det merket jeg med en gang jeg kom inn her.Klem fra meg;)

w sa...

Så rørende og flott innlegg:) Og så bra at du blir bedre:)
Det er alltid så fint og godt å lese innleggene dine:)

Ønsker dere en velsignet dag
Klem fra W

Elise sa...

Takk for fin hilsen på bloggen min:)

Barn er så herlige, og veldig observante. Når hun ser at det er kommet hjerter i øynene dine så stemmer det helt sikkert:)Så flott at du hadde en fin ferie og ikke minst at du er blitt så mye bedre. Håper framgangen fortsetter og du blir helt frisk. Ha en riktig fin kveld, klem fra meg:=)

Katrine sa...

Hjerter i øynene.

Jeg er glad for at bakkene ser ut til å flate seg ut for deg, og at din datter igjen ser hjerter i øynene dine. Det er vel en av de nydeligste kommentarene du kan få på at det igjen er litt lettere å være deg. Jeg smiler.

-og da jeg leste kommentarene du har lagt igjen hos meg de siste to ukene rant tårene. Du er vakker, Spirea. Tusen takk for at du er du, og for at du til tross for egne dårlige dager klarer å spre rundt deg med glede og flotte ord. Du er min helt.

Jeg trodde studiefri skulle gi frihet og ny energi, men jeg ble fløyet inn til Østlandet for sommerjobb og pass av lillesøster med ME, hund og hus. Det er tøft å være husmor med full jobb. Nå er det imidlertid snart ferie, planene er betydlig færre og energien tilbakevendende.

Jeg håper dine dager i Italia var herlige. Solskinn, opplevelser, god mat, fine mennesker og spennende utenlandske lukter. Jeg håper du koste deg, og jeg håper resten av sommerukene bærer meg seg fryd, glede, latter og sommersol. Nyyt!

MittLilleHjerte sa...

Så rørende og flott innlegg du har her:)Bare så vakkert det du deler med oss Spirea:)
Godt å høre at ting går bedre:)
Håper solen skinner på deg der du er!
Klem fra Janne

Lykkemisjonen sa...

Så flott innlegg, som gir håp og inspirasjon. Takk for at du delte dette!:)Så godt å høre at du smiler igjen, all Guds glede og velsignelse til deg!

Ragnhild sa...

Heisann. Takk for fine ord på bloggen min! Du skrive veldig flott sjøl! Ragnhild

salige lavendel sa...

Den tegningen fortjener å komme opp på veggen, den var skjønn! Gode ord fra barn kan jammen bety mye =) Så godt å høre at du har det bedre. Takker for hilsener du har lagt igjen hos meg uten at jeg har fått svart tilbake.Har vært fraværende fra bloggeland en stund bortsett fra at jeg har lagt ut blogginnlegg på egen blogg. Men nå er jeg tilbake igjen og måtte inn og titte hos deg før jeg begynner jobbingen i dag. Håper du får en god dag og at du har litt solskinn hos deg også. Klemmer fra meg til deg (som ikke har glemt mailen din selv om man skulle tro det...)

Gabriella - La famiglia Moskvil sa...

Hvorfor skal tårene nesten alltid renne når jeg leser dine innlegg?
Det må være fordi du berører mitt hjerte!!! :)

Det er godt med bønnesvar, men som flere har nevnt kan man jo lett tvile når det ikke går veien med f.eks. den som er syk.
Du er sterk, du er god, og har alltid så fine ord å dele her, og fine kommentarer på både min og andres blogger.
Jeg er nok ikke alene om å sette pris på dine ord!!!

Det er godt du er bedre, og at dere har hatt en flott ferie!
Jeg skrev som svar på din kommentar hos meg at jeg skriver en mail til deg ila. helga. Så da får du se! :)

Riktig god helg kjære deg!!!
Stor, varm klem fra Gabriella

Joy sa...

Hej fina du!
Nu var det längesedan jag var inom här, men hjärtlig tack för alla hjärtespor du lägger igen hos mig.
Vi har, som du läste,haft en liten ferie.
Pescara var bra - varken mer eller mindre. En av mina största drömmar är att få uppleva Sardinien eller Sicilien, och inte minst ta med mannen tillbaka till mitt älskade Toscana som jag bodde i för många år sedan.

Jag blev så berörd av detta inlägget du skrev. Jag har själv varit med att kroppen sviktar en, vilket resulterat i oändliga läkarbesök, tårar och frustration. Värst av allt var att jag inte kunde vara där 100 % för min son. Jag är så evigt tacksam över att jag har min fantastiska man som fanns där för mig vått och torrt.

Din lille tjej verkar helt underbar, vilken lycka och att få så varma ord från sin dotter.
"Moments of joy".

Önskar dig en fin fortsättning på sommaren, ha det så mysigt i Sverige.
Här blir det fortsättning på ferien i egen by.

Varma kramar Joy