tirsdag 14. mai 2013

Hjertespor gir bort

Som en takk til alle dere som legger igjen så mange fine spor, bryr dere om, engasjerer dere, oppmuntrer, følger med og heier på både meg og bloggen - vil jeg gi bort en gave fra en av mine favoritt-butikker, nemlig Kremmerhuset. Noe som sjelden kommer frem på bloggen er at jeg har interiørdilla ut til fingerspissene - og for tiden nokså hekta på det feminine. Hva er da bedre enn litt rosa i tilværelsen?

Gaven er en løper i lin, og en skjønn boks med nydelige jordbærkjeks.

Du kan trekke 2 lodd, og det gjøres på følgende måte:

1 lodd for å skrive 3 ting du er takknemlig for (i kommentarfeltet under)
1 lodd for å være eller bli følger av Hjertespor

Frist for å svare er tirsdag 21 mai, så publiserer jeg en vinner i førstkommende innlegg etter den datoen...

Ønsker alle en fortsatt god uke!
                                                                             Klem,
♥ Edit: dette innlegget ble skrevet for noen dager siden og deretter lagt for "auto-publisering" i dag. 
Jeg legger til disse ordene nå, for å si at jeg blir noe fraværende i tiden fremover. Det kommer en forklaring på det siden.
 I mellomtiden, ikke tro at jeg har glemt noen av dere...Jeg kommer tilbake.
57 kommentarer:

Fjordheim sa...

JA en kan vel likeså godt vinne på lodd nr 1 og 2 som noen andre ? Håper det. Den kjeksen hørtes god ut. Jeg følger bloggen din via blogglista mi og jeg er glad for at det ikke regner i dag, og at jeg har fått gjort den god del av det som stod på min må gjøre liste for fridagen.
Men aller mest glad er jeg fordi jeg er velsignet med en mann som er glad i meg på tross av alle mine feil og mangler. Og jeg er glad i han, selv om han heller ikke alltid er like perfekt, hehe.
Er også glad fordi jeg har fått to flotte gutter. Osv. HAr egentlig mange ting en kan være glad for når en bare tenker etter og ikke bare henger seg opp i alt det som ikke er så bra hele tiden. For alle har vi jo våre utfordringer i livet. Men de takler en bedre når en samtidig kann fokusere på det som er bra.
Ønsker deg en velsignet god uke :)

Camilla Malvine sa...

Spennende! Jeg vil være med :)

Tre ting jeg er takknemlig for er for eksempel mannen min, at vi klarer oss økonomisk selv om jeg ikke har fått jobb ennå, og familien min :-) Men jeg er så takknemlig for så mye! Var ikke lett å bare skrive tre ting her altså :-)

Og jeg følger deg ennå, så da blir det vel 2 lodd på meg da :)

katarina eidsvåg sa...

herlig gave!jeg er glad for våren,barna mine og ny jobb!også følger jeg deg!flott at du får oss til å tenke etter hva vi har å takke for!klem fra katarina

Kort og Søm sa...

Jeg blir gjerne med,
2 lodd til meg er du snill :O)

3 ting jeg er glad for;
-barna mine
-at vi for i et fritt land
-kreativiteten min

Ha en fin ettermiddag,
jeg skal på dugnad nå :O)
Klem Fredrikke

Kort og Søm sa...

for=bor

Unknown sa...

Så koselig gi bort :) hehe, jeg leste først Hjertespor GIS bort, så jeg trodde først du var ferdig med bloggen og ble skremt ;)

Jeg er takknemlig for barna mine, god helse og at jeg stadig får nye venner å bli glad i :)
Og så er jeg klart veldig gald for å følge bloggen din :D

Ønsker deg en velsignet glad dag!
Pia

Anonym sa...

Så fine gi bort hos deg:)eg vil jo gjerne være med og tar 3 lodd:)
3 ting eg er takknemlig for;
For barna mine,at eg klarer å ha ein liten jobb som eg trivst med og at eg har fått så mange gode venner gjennom bloggen❤

Fine kveld til deg:)
Klem fra Lillian

Anonym sa...

Hihi meinte to lodd:)

Anonym sa...

Hei!
Jeg blir glad over å lese alt det vakre du deler med oss! Det berører!
Takker for livets, troens og bønnens gave!
Hilsen Irene

Gunnlaug Himle sa...

Hei Spirea! Jeg blir fyllt av takknemlighet til deg. Den personen du er. Din ærlighet, at du er sann og ekte. Jeg er generelt glad for alt som er sant og ekte. Glad for spor i livet som gjør meg til et sannere og mer ekte menneske. Glad for hvitveisen jeg plukket i dag. Glad for å være til:-).

Petrus og Petrine sa...

Jeg er takknemlig for gutten min, for at jeg bor i det gode landet Norge og har helse til å være i en jobb jeg trives i :)
Og så blir jeg glad hver gang legger igjen et spor hos meg, som dine gode kommentarer på bloggen.
Takk!

2 lodd
God tirsdag til deg!
Nann Karin

Elise sa...

Jeg er så takknemlig for at jeg har en Far i Himmelen som jeg kan gå til med alt, både gleder og sorger og ikke minst alle mine problemer.

Jeg er takknemlig for at jeg har en flott familie som jeg er så glad i og som gir meg store gleder i hverdagen, og ikke minst som støtter meg når jeg har hatt det som verst.

Jeg er også veldig takknemlig for at du Spirea, deler så mange flotte og tankevekkende innlegg med oss her på bloggen din, og at du bryr deg om meg og gir meg fine ord og tilbakemeldinger på min blogg:)

Jeg er følger av deg så da regner jeg med 2 lodd:) Flott gi bort du har i dag:)

Ønsker deg en fin dag videre, klem fra Elise:)

Bente sa...

Så fint..håper jeg vinner :-)

Jeg er takknemlig for at jeg bor i Norge som har et flott velferdssystem når man er syk.
Jeg er også takknemlig for at jeg har så mange ting å være takknemlig for at jeg ikke greier å velge bare to ting.

Da tror jeg det blir tre lodd..Håper alt er bra med deg!
God klem herfra

Mandelhjärta sa...

Så hyggelig med en gi-bort! :)
Det var en stund siden jeg var innom deg, Spirea. Men så fine innlegg du har skrevet i det siste. Takk for oppmuntring, og at du våger å være personlig!

Noe av det jeg er takknemlig for er mine nære og kjære, alle bloggbekjentskaper/venner (du er en av dem!) og selve livet.

Deltar med 2 lodd, og ønsker deg en fin vårkveld! :)
Varme klemmer til deg, Spirea!

TreTette sa...

Jeg vil gjerne være med og tar to lodd! Jeg liker bloggen din så godt, og jubler litt inni meg hver gang jeg oppdager at du har lagt ut nytt innlegg. :) Jeg har utrolig mye å være takknemlig for, men siden du ber om tre ting er jeg nødt til å "jukse litt" (siden alle andre skriver barna, i flertall..) og liste opp Arvingen, Sjefen og Mini. Jeg er evig takknemlig for at jeg har vært så heldig å få lov til å bli mamma til disse herlige, unike guttene. Det er tre gaver jeg verdsetter uendelig høyt.. ♡

maren sofie sa...

eg e med! taknknemlig for leiligheten min kjærsten min, og så fosterfamilien min. to lodder på mg! og så tenker jeg på dg! mye!
klemm!!!

Anonym sa...

Hei, jeg har fulgt din blogg i nesten 2 mnd nå og syns den er nydelig. Blir med på denne, ved å si hvor takknemlig jeg er for at jeg er kreftfri endelig, jeg har en super mann og 4 flotte barn, også er jeg takknemlig over livet generelt.
Jeg blir ny følger her. Hilsen og klem fra Trude

Miriam sa...

Nydelig give-away!
Takknemlig for at jeg i dag fikk vite at pappa og mamma skal gifte seg igjen!!!!! (de har vært skilt 14 år!)
Takknemlig for at jeg lever
Takknemlig for at jeg har fått vite at han jeg elsker også elsker meg

To lodd, da :-)
Klem, Miriam

Refleksjon på livsvegen sa...

Så flotte gåver Spirea!
Men du gir oss god gåve kvar gong du har laga eit innlegg = ♥-gåve

Tre ting eg er takksam for: 1.at tross vanskar og sjukdom har eg Jesus som går med og leier meg gjennom livet 2.at eg har ein heim og at eg har familie som er glad i meg
3. at våren endeleg er her (ute høyrer eg faktisk grasklipparen, for graset kom fort når det fyrst kom)
Og eg følgjer deg så klart :-)

2 lodd på meg!

Stor klem

Anonym sa...

Ettersom jeg i morgen får vite hva jeg kommer opp i til eksamen 3VGS, er jeg takknemlig for at jeg i det hele tatt får komme opp og for at jeg får gå på skolen. Alternativet er så mye verre. Jeg er glad for at jeg får gå på skolen og vite at Jesus er der sammen med meg.
- Kamilla Aspelund, Kamilla.aspelund@lyse.net

Kristin sa...

Uu, fine giveaways! :) Hadde vært kos med noe litt søtt stæsj til ny hybel neste år :3
Jeg er allerede følger! Og jeg er takknemlig for familien min, vennene mine og bloggen din! Hihi :) Du inspirerer virkelig, liker godt å lese bloggen din!

Håper alt står bra til, måtte du ha fine dager videre og en god 17. Mai dag! :)
Klem Kristin.

Malin sa...

Jippi! (kremmerhuset er også en av mine favorittbutikker)

Jeg tar to lodd. Jeg er takknemlig for barna mine, mannen min, alle de andre fine menneskene jeg har i livet mitt;)

Blonder og perler sa...

Moro med give away, da..
Skal jeg nevne tre ting jeg er takknemlig for, må det være troen min, familien min og vennene mine.

Øyeblikk sa...

Ja Kremmerhuset har vore ein favoritt i alle år :-) Så fin gi bort!

Eg tar to lodd, og eg er takknemlig for;
- at eg har ein fantastisk familie, både storfamilien og dei aller næraste
- at me er friske og ved god helse
- at me har jobb slik at me har tak over hovudet og pengar til mat og det me ellers måtte trenga

Klem Eli

Livet i Casa Didriksen sa...

To lodd til meg! Følger deg og du ligger på bloggrollen min. Tre ting jeg er takknemelig for kan sies enkelt med Eir, Isa og Yme, men kan også si en ukes ferie midt i mai, at ungene har supre faddere som er glad i dem og at vi endelig får muligheten til å gjengjelde dette :) fin kveld til deg :)

amo sin blogg sa...

Fine saker du gir bort :)
Eg tek 2 lodd (vann hos deg sist så kanskje eg vinn igjen,,,,hihi)
Eg er takknemleg for å ha ein god mann, gode born og borneborn.
Og for at eg har det godt sjøl om eg er trygda. Og for å leve i eit godt land der eg blir tatt vare på.

Anonym sa...

Hva er jeg glad for: Barn, svigerbarn og barnebarn og familie i Afrika, og bestevennen Jesus.
Og jeg er følger av en fantastisk og unik blogg.

Ha en god og fredfull uke.
KlemM

Linda Karin sa...

Så gøy med give-away :)
Tre ting jeg er takknemlig for: 1.troen min som hjelper gjennom alt, 2.familien min som er livets største gave, 3.vennene mine som er en stor velsignelse og glede.

Jeg er selvfølgelig følger av bloggen din ;), og venter spent på om dobbel vinnersjanse ender med premie :)

Ha en superduper 17.mai og pinsehelg!
Klem

Laura sa...

Jeg er takknemlig for min vidunderlige datter og min gode, fine mann. For at jeg bor i et trygt, godt og vakkert land og for håp som skinner gjennom mørke. Det er selvfølgelig mye annet også, men det er dette jeg føler mest i dag :)
Og ja; elsker også det feminine for tiden: blonder, sarte farger, gode dufter og nostalgi.
Ønsker deg en deilig 17.mai og pinsehelg!

Hjem & Glede sa...

Å for en dåneskjønn gave....og så rosa da...hi,hi....
Føler jeg har så masse å være glad for jeg...

Min herlige familie...alle sammen!
At kanskje foten min blir bedre nå etter en stor operasjon.
Blomster...

Og veldig mye mere egentlig.....hi,hi.
Håper du har det godt skjønneste Spirea,
Ønsker deg en flott 17 mai og riktig god pinse.

Smil og varm klem fra Camilla .

Marguerite sa...

Jag är Tacksam för att jag fick möta Jesus,
Tacksam för familjen,hälsan,arbete och vänner,
Och så blir jag Tacksam när jag läste ditt förra inlägg och att du finns!!!
KRAAAM!!!

bendikte sa...

Å nydelig giveaway! Jeg har så mye å være takknemlig for: 1. Barna mine og famiien 2. At jeg har tak over hodet og mat 3. At alle jeg er glad i er friske. Blir to lodd på meg, legger meg til som følger. Hilsen Benedikte

unni sa...

Er glad og takknemlig for at jeg er frisk, at jeg har mange venner, at mange er glad i meg. Tar to lodd. klem unni

Unknown sa...

Vil være med på fine gi borten din!! Syns jeg har mye å glede meg over. Taknemlig for en fin menighet, en god og nær vennegjeng og for god helse.
Jeg håper på vinnerlykke for jeg elsker disse tingene fra kremmerhuset. Håper dagene din er gode. klemmer fra elena

Beate sa...

Jeg vil gjerne være med:) jeg er veldig takknemlig for at jeg har funnet bloggen din som jeg syntes er veldig interessant å lese og som har veldig mange viktige poenger som hjelper meg i hverdagen:) jeg er takknemlig for at jeg kjenner Jesus, og kan følge i hans fotspor, og jeg er takknemlig for at du valgte å få oss til å finne ting vi er takknemlig for, så vi blir minnet om hvor fantastisk godt vi egentlig har det bare vi tenker oss litt om;) Takk:) har lagt meg til som følger på din blogg også, har fulgt deg lenge uten å ligge som følger her. Vi har så utrolig mye å være takknemlig for men jeg valgte tre ting jeg ville du skulle vite:) takk for alt du deler med oss:)

Tina sa...

Jeg vil også være med! :) Jeg er takknemlig for denne bloggen, for deg, for din ærlighet og godhet. Også er jeg selvsagt takknemlig for 100 andre ting. Heldigvis. God klem til deg (2 lodd på meg)

Anonym sa...

Jeg er bare innom med en klem for å si at jeg tenker på deg i disse dager <3 Din venn, S.

molar85 sa...

Her vil jeg være med :)

Ting jeg er takknemlig for:
1- Mine vakre barn og min vidunderlige mann
2- Mine fantastiske venner som jeg aldri hadde klart meg uten
3- Erfaring og visdom som er tildelt min vei.

2 lodd til meg da :)
Mange klemmer fra meg

Caroline sa...

Jeg elsker bloggen din og de god innleggene dine. Jeg tar to lodd. Er Takknemlig for Guds tålmodighet, nåde og godhet mot meg, den fantastiske mannen og barna han har gitt meg og for god helse.

Venke Synnøve sa...

Eg og hive meg med her og tar to lodd.
Eg er takknemlig for min fine familie,mann og to ungar,for kjekke kollegaer og nå,for våren som bryt gjennom kulden,gir fine blomar og blad,og sol som varme(av og t,mellom regnbygene ;) )
Ha ei flott 17.mai/pinsehelg,Spirea!
Klems :)

Vibeke sa...

MÅ være med her. Ny følger, har fulgt med lenge men ikke somlet meg til å legge meg til her. Nå endelig .... sukk...
Er så takknemlig for at jeg er gravid etter 7 prøverørsforsøk, takknemlig for at du får meg til å se alt jeg er så glad for og tar for gitt, takknemlig for en mann som fikk levert sin siste eksamen i dag, og endelig er han ferdig utdannet økonom :-) Mange hilsener fra vibeke

Ingrid sa...

Jeg er takknemlig for så mye! Men tre ting er:
*Forloveden min, som jeg skal gifte meg med neste år,
*at jeg snart er ferdig med eksamener og skal ha sommerferie,
*At jeg er lykkelig. Jeg har det liksom så bra, stortsett :)
Og siden den siste tingen var så generell, tar jeg også med at jeg er takknemlig for bloggen din :)
Klem!

Trina sa...

Vil være med på fiiiin giveaway!! Takknemlig for at kjærsten fridde på Kr. himmelfart, takknemlig for at vi gifter oss om et halvt år, takknemlig for mine foreldre som er fantastiske. To lodd, følger deg selvsagt. Trina

ToPlussTre sa...

Hei!

Jeg slenger meg på takknemlighetsbølgen og takker for pappaen til de tre barna mine og for familien min for øvrig. Jeg takker for at jeg er frisk og for at jeg er så heldig å bo i dette landet. Og jeg er takknemlig for at jeg har noe større enn meg selv å takke alt dette for (det ble vel strengt tatt fire takker, men...)

Ønsker deg en fin dag! Hilsen ny følger:-)

Unknown sa...

Jeg kaster meg med her. Er så takknemlig for livet, for at jeg har friske mennesker i familien og for at jeg er endelig ferdig utdannet.
Jeg tar to lodd :)Varme klemmer fra elena

Anonym sa...

Tenker på deg og dere!

Sonja sa...

Takknmelig for troen, håpet og kjærligheten. To lodd, og jeg vil gi deg en ekstra god klem. Hilsen fra Sonja

Livets små øyeblikk sa...

Jeg er takknemmelig for familien min, for det jeg har lært av barna mine og for de mange fine menneskene jeg har møtt etter at A kom inn i livet vårt.

Sender varme tanker og gode klemmer,
tenker på deg.

Anonym sa...

Hei,for en flott blogg du år

Anonym sa...

huff,det gikk litt fort over her. jeg skulle si du har en fin blogg og jeg vil gjerne følge deg. men akkurat nå fikk jeg det ikke til. jeg gjør det senere. så da blir det vel bare ett lodd. håper du har pinse. klem fra sara

Hos oss i Nøkkeldalen sa...

hei! eg er takknemlig for Guds mange velsignelsar, for familien, og for den fine naturen som viser seg no på våren:)
håpar det går bra med deg, stor klem!

Beate sa...

Håper du har gode dager spirea! Ønsker deg en god pinse!

Her er jeg takknemlig for flere dager med fri, for de fine menneskene som venter på og gleder seg over at jeg skal begynne i den nye jobben min, og for gode venner. :)

2 lodd til meg :)
klem

Monica sa...

Hei på deg.
Veldig lenge siden jeg har tittet innom her i blogg verden nå. Ville bare kikke innom deg for å si hei, og takke for omtanke :)) Håper du har gode dager, jeg må innrømme at jeg har hatt det langt bedre..., har dessverre opplevd ting som jeg ikke unner noen... Men jeg skal og vil komme gjennom dette..., men det vil dessverre være en del av meg/oss for resten av vårt liv...Å, hvor jeg ønsker meg et stor viskelær, men noe lar seg ikke viske bort, man må bare finne en måte å leve med det. Tiden leger alle sår heter det, men dype sår etterlate arr som man må lære seg å leve med..., men også arr blekner med tiden...
Ønsker deg en fortsatt fin pinsehelg, og alt godt.
Smil og klemmer fra Monica

Anonym sa...

Hei:) Nydelig og delikat blogg med mange flotte refleksjoner! Jeg er takknemlig for mine flotte barn, for å bo trygt i Norge og for min flotte jobb. MVH Bergliot

Anonym sa...

nå har jeg fått lagt meg til som følger. håper derfor på to lodder. sara :-)

loftkroken sa...

Hei Spirea ♥
For en flott Give Away :)) Og så morsomt du har interiør dilla ;))hi hi

3 ting jeg er takknemlig for :

*Sååå glad og takknemlig for at du er blitt frisk ♥
*For 3 friske og flotte barn ♥
*For mannen min som har vært og er er min beste venn gjennom snart 24 år ♥

Da blir det 2 lodd til meg.

Klemmer til beste deg :)

Bente

Anonym sa...

Ser fristen for å svare er gått ut, men jeg vil likevel skrive tre ting som jeg er takknemlig for!

1. For innlegget om Kaptein Sabeltann og Jesus, leste det ikke før i dag, men det var viktige ord som jeg vil huske på! Jeg studerer kristendom og har nettopp analysert teksten om Jesus som stiller stormen, men det blir mye fakta og lite relasjon i studiet, noe også dette året har bært preg av i mitt trosliv. Jeg klamrer meg til troen, men å sette av tid til bønn og Bibel (utenom studier) er vanskelig, så jeg føler veldig ofte at troen henger i en tynn tråd. Men nå skal jeg legge meg i båten og stole på at Jesus vil stille stormen, og at jeg igjen kan få bygge opp en relasjon til Gud.
2. For familien og venner!
3. For alt som Gud har latt meg oppleve og de planene han har for meg i fremtiden!

Takk for en flott blogg!!