torsdag 9. mai 2013

På tide å leve igjen

I dag deler jeg noe jeg anser som veldig personlig. Det krever litt av meg å dele dette. 
Jeg velger likevel å gjøre det - fordi jeg mener gleder er til for å deles - og fordi jeg av hele mitt hjerte håper - 
at noen kan ta dette til seg som en oppmuntring og påminnelse om å ikke gi opp...

Det er litt over halvannet år siden nå. Vi hadde akkurat satt føttene på fransk jord, og gledet oss til  ferie sammen. Jeg, mannen og barna - helt sør i landet vi er så glade i. Lykke! Få timer senere kjenner jeg meg uvel. Noe er galt, men jeg tenker at det går over. Det gjorde det ikke...

Vel hjemme i Norge starter en runde som varte et halvt år - før legene klarte finne ut hva som var galt. Undersøkt, scannet og testet. Utslitt, periodevis veldig nedbrutt - og midt i det ble også Hjertespor til...Samvittigheten river - overfor barn og mann, for mamman orket ikke, klarte ikke, kunne ikke - mens pappan, min fantastiske helt som aldri klager, fikk så altfor mye ansvar...

Legene landet på en diagnose. Så en til....og så enda en. Tre diagnoser og erklært fysisk syk, veldig syk....

Tiden gikk, behandling begynte. En tid der bøttevis av tusenlapper ble spyttet ut - til reiser, behandling, medisiner - sjelden har vi slitt med økonomien som nå.  Etter en tid strøk de èn diagnose, som om den var gått ut på dato. Jeg sto igjen med to. Den ene fikk jeg medisin for og er enda "under kontroll" - den andre - sa de var kronisk. Jeg skulle ha det slik resten av livet.

Jeg, fighteren, knakk sammen. Tankene kretset rundt barna og deres oppvekst. Frykten for å ikke klare å være der for dem holdt på å rive meg i filler. Tom for tårer, fikk jeg brev fra Afrika, der familie bor. De minnet om tidligere prøvelser, hvordan jeg har kommet styrket ut av dem. Min motløshet ble gjort til skamme - og med løfter om daglig forbønn, erklærte de sterk overbevisning om at jeg skulle bli frisk igjen. Å få slike ord kan være provoserende, skummelt eller gi håp. Jeg valgte håp, for når noen på andre siden av kloden samler storfamilien og ber, hver dag, kan jeg ikke annet enn å være ydmyk og håpe sammen med dem...

Kamplysten våknet, frisk psykisk - om ikke annet. Jeg ville ha en second opinion, ringte han som stemplet meg kronisk og fikk anbefalt andre leger. I 10 måneder har jeg nå reist, jevnlig, for ny vurdering, ny behandling. "Vi skal gjøre så godt vi kan" sa de - og strøk "kronisk" fra papiret.

For to uker siden var jeg der igjen - jeg hadde kjent meg så mye bedre de siste ukene, og var spent på resultater..."Frisk" - sa hun og smilte stort. "Du er frisk - og det er på tide å leve som om du er det!". Lykkelig lukket jeg døren bak meg. Jeg ER erklært frisk. Jeg kan leke med barna, løfte dem opp og juble av glede. Sammen jubler vi av glede. Vi har bestått. Halvannet år med en stor, vond prøvelse er bestått. I takknemlighet til Gud, til familie og venner, kjente og ukjente, som har stått med meg - også denne gangen - kjenner jeg at jeg fryder meg....fordi....livet ikke lenger skal være på vent....Det er på tide - virkelig på tide - å begynne å leve igjen.

                                                                             Klem,
♡ Jeg skulle hatt en give-away denne gang - den har jeg dessverre ikke 
fått kjøpt inn, så den kommer over helgen. 
God helg alle sammen!

78 kommentarer:

Anne Marie sa...

Sterkt. Har tårer i øynene. For et budskap om å ha håp. Leste om bloggen din i lokalavisen og måtte på nett og se. Nydelig. Her vil jeg lese mere. Gratulerer med å få livet tilbake. Vennlig hilsen Anne Marie.

Miriam sa...

Kjære Spirea! Er målløs nå!! Dette var fantastiske nyheter!!! Jeg skulle ønske vi alle kunne feire deg på en måte, for dette var virkelig en glede! Takk for at du delte dette selv om det kostet deg!! De personlige innleggene er som ofteste de beste <3 Elsker dem og er så glad for at du startet opp denne bloggen. Nå må du ha en fin helg og nyte at livet ikke trenger være på vent lenger.
Klemmer i fleng fra Miriam

Anonym sa...

Nå ble jeg så glad for deg og dere at tårene triller! Gud ER god!
Kjempeklem
~ Cecilie ~

Refleksjon på livsvegen sa...

Å Spirea! Så godt og herleg!
Underets tid er ikkje forbi!

Varm klem på Kristi Himmelfartsdag ♥

Anonym sa...

Så herlig å høre kjære deg <3
Lev livet i dag - imorgen kan det være for sent. Dette er mitt livsmotto.
Håper dagen din er fin og at du nyter den med familien.
God klem fra meg :)

Laila sa...

Her renner tårene. Har fulgt med på sidelinjen en god stund nå og følt sånn med deg. Kommenterer sjeldent men nå måtte jeg :-) Jeg gleder meg så med deg nå. Godt at noen utfordringer tar kvelden. Hvordan går det nå med din svigerfar, er han enda i livet?
Mange store klemmer fra Laila

Kristine sa...

Blir ordentlig glad på dine vegne når jeg leser dette! Og at du har valgt håpet, fremfor å grave deg ned i sorgene. Det er sterkt! Sender en god klem med ønske om en fin dag :)

Livets små øyeblikk sa...

Så utrolig glad på dine vegne kjære du<3
Varm og god klem til deg:)

Anonym sa...

♥ ♥ ♥ Fantastisk!!!! ♥ ♥ ♥

Sissel Lindeman sa...

Kjære dig! Nu blev jeg riktig, riktig glad. Du beskriver en historie om håp og om en ung kvinne der ikke har givet opp. Jeg syns du er meget sterk, du har hatt mer enn bare dig å tenke på. Syk svigerfar, syke børn, ute av arbeid og kan hende mer en jeg ved om. Du viser en stor tillit til din Gud og det gjør noget med mig. Jeg vil bare give deg en god klem. Jeg håper livet nu vil gå den rette vej. Varm klem fra Sissel

Linda Karin sa...

Kjære Spirea! Jeg har ikke forstått hvor vanskelig du har hatt det. Du har jo delt mye, men dette var utrolig sterkt å lese. Jeg er sikker på at når du snur deg tilbake og ser på siste 1,5års-perioden av livet så vil det være som i drømmen til Mary Stevenson:
So I said to the Lord,
“You promised me Lord,
that if I followed you,
you would walk with me always.
But I have noticed that during the most trying periods of my life
there have only been one set of footprints in the sand.
Why, when I needed you most, you have not been there for me?”

The Lord replied,
“The times when you have seen only one set of footprints in the sand,
is when I carried you.”

Jeg er overmåte glad på dine vegne! Gratulerer med seier over sykdom og avmakt! Vi er jo kalt til liv, liv i overflod -satt i stand til all god gjerning! Ønsker deg og dine livets beste dager fremover :)
Klem fra Linda :)

Beate sa...

Fantastisk Spirea! Så glad på dine vegne. Se han skaper noe nytt <3
Takk for gode kommentarer inne hos meg <3 Det har blitt lite av både blogging og kommentering på andre blogger i det siste, men jeg leser og følger med. Her går det fint. Men det er ikke til å komme fra at pakking og forberedelse til flytting er slitsomt, selv om jeg kjenner i hjertet at det er helt rett. Klem

Aslak sa...

Herlig og gledelig! Aslak

Unknown sa...

Tusen takk for at du valgte dele dette, det var sterkt. Jeg visste ikke at det hadde vært såpass mye for deg, men skjønner du har hatt det veldig vanskelig. Jeg er kjempe glad for å lese dette, det gjorde inntrykk. Lev og nyt livet :-) Hurra!!! Klem, Elena

Anonym sa...

<3

Anonym sa...

Heia!! Gratulerer!! Skikkelig gladnyhet! :-) Mange mennesker syns det er lettest å støtte når man er nede. Jeg håper folk rundt deg og her i blogglandia også nå støtter deg og gleder seg med deg. Jeg har erfart så ofte at når jeg deler noe veldig gledelig, så dropper folk responsen. Helt merkelig. Dette var så gøy. Kjempe glad på dine vegne og jeg håper vi alle kan rope et lite hurra for deg, det fortjener du. Er avlogga nå, men er en av dine faste blogger-lesere :-) KLEM :-)

Unknown sa...

Kjære deg så fantastiske nyheter :) Gratulerer! Og disse "gratulerer" du får nå er nok mye viktigere enn de vi får på bursdager!
Takk for at du delte dette med oss :)
Tenk hva du og dine har gått igjennom, må livet deres bli fylt med glade dager nå :)

Hurra for deg og dine :) God klem

Katarina Eidsvåg sa...

Hipp, hipp, hipp! Gratulerer min venn, igjen og igjen. Og takk Gud for deg og denne bloggen. Tenk at den ble til p.g.a din sorg og sykdom. Og nå er du heldigvis frisk! Gled deg med dine fine. Flott mann du har må jeg si. Klem fra Katarina

TreTette sa...

Ingeborg sa...

Fantastisk! For en lykke å få en slik beskjed:) Og for en lykke at du er en fighter og ikke slår deg til ro med det som blir sagt. Så godt å lese dette blogginnlegget, og samtidig tenke over alt det gode du har sagt på bloggen min undervegs. Du er sterk! Jeg er imponert:)

Lykke, lykke til, jeg heier på deg!

molar85 sa...

ååå...mange, mange gode klar for å fortsette på livet klemmer fra meg !!!
Takk for at du deler og takk for at du engasjerer deg, og takk for at du har tro og håp. Du er en fantastisk inspirasjon.

Hos oss i Nøkkeldalen sa...

fantastisk!! veldig glad på dine vegne! klem

Maria sa...

Å, kjære deg! Så gledelig å høre. Jeg har vært så spent på hva du skulle dele, og med en gang jeg så overskriften, visste jeg at du var blitt frisk! :)
Fantastisk, jeg har nesten ikke ord, men jeg vet hvordan du har det, har jo vært der selv. Husker at jeg nesten ikke turte tro at det var sant, etter nesten 5 år med "kronisk" sykdom.
Jeg tror du kommer til å sette pris på å ha vært igjennom en sykdomsperiode. Jeg vet i hvert fall at det har gjort mye positivt med meg, og at jeg ofte setter mye større pris på ting jeg klarer i dag fordi det for noen år siden ikke var mulig..

God klem til deg for at du delte dette med oss!

Anonym sa...

Fantastisk❤stor og god klem fra Lillian
Tenk alt du har vært igjennom og så tøft at du deler,du kom deg igjennom det❤så glad for di skyld:)

loftkroken sa...

Hipp hurra Spirea :-):-)
Tenk du er frisk, såå fantastisk :-):-)
Det virket nesten umulig dette, men det var det ikke :-):-)
Gleder meg med deg min venn ♡♡

Klemmer Bente

Camilla Malvine sa...

Gratulerer! Dette var gode nyheter! Veldig glad på dine vegne!! :D

Unknown sa...

Så fantastiske nyheter! Gud er god!!! Nyyyyyyt livet <3
Klem fra Pia

Jesus er svaret! sa...

Åhhh...nå ble jeg rørt her. Er liksom mye å fordøye...er det sant? frisk?
Fyllt av takknemlighet og glede over at du endelig kan LEVE igjen. Men hva innebærer det? Hva skal du gjøre nå som ikke sykdom og plager skal oppta hverdagen din?
Hmm...vil nok en gang si at jeg heier på deg og dine kjære. Må dette være starten på en ny tid der du reiser deg i styrke og med så mye mer visdom og enda flere hjertespor!!
Guds rike velsignelse og takk Jesus!!

klarer fortsatt ikke helt å tro det....nydelig!!!

Gunnlaug Himle sa...

Hei Spirea!
Hadde bare lyst å fortelle deg at du er fyllt av godhet. Du har selv i en tøff tid også vist at du bryr deg om de rundt deg. Jeg blir glad på dine vegne over at du nå er frisk.:)

Malin sa...

Så deilig Spirea!!

amo sin blogg sa...

Fantastisk Spirea !
Så godt at du kan gå mot lysare tider både helsemessig
og i naturen.
Lev godt og fyll "krukkene" med energi :)

Tusen takk for alle fine orda du skriv hos meg,
eg set uendeleg stor pris på det :)
Varm klem frå Anne-Mari

Kort og Søm sa...

Det gledet mitt hjerte å lese.
Klemmer fra Fredrikke

Englepappa/ Ole JN sa...

Dette var kjekt å lese! Så godt å høyre at du er frisk att. Håpar du og familien får tidenes beste vår og sommar!

Venke Synnøve sa...

Hei, og så kjekt å lesa:)
Gratulera så masse med friskmelding, og hipp hurra !!! :)
Ha ei flott helg, og alt vel!!
Klemz

loftkroken sa...

Må bare innom med en STOR klem til ♡♡

Anonym sa...

Liker! Liker det veldig <3

Malys krok sa...

Dette var SÅ fint å lese! Jeg kjenner det i hjertet mitt.Etter all motgang og sykdom så Du er frisk!
Det er det aller beste! Enda en gang ser vi beviset; det ER makt i de foldede hender!
Varm klem og takk! -Margit-

Humlehagen sa...

Så fantastisk! :)De godeste og varmeste tankene fra meg! :)Klem fra Else Britt

Mia sa...

Så gode nyheter Spirea, jeg gleder meg over å høre dette! Gud er god! Jeg er så takknemlig for at jeg har fått bli kjent med deg, du er en fantastisk dame!!! Ønsker deg og familien din alt det beste for tiden fremover!
Klemmer fra Mia

Midnatsrop sa...

Ja, vi får vara glada i hoppet och se framåt Spirea. Du sänder alltid respons i rätt tid i ett mörker av svårigheter. Du sprider ljus vart än du går fram. Du är ledd av Herren och är ett redskap i Hans hand. Må ditt ljus skina rent och klart, allt vad du skriver är underbart. Ha en välsignad helg. Du är djupt älskad utav mig. Mange goe klemmer fra småland.

Fjordheim sa...

Så herlig :)
Det er vel ikke noe som er bedre enn å bli frisk etter
lang tids sykdom. Gud er god.
Ønsker deg ei velsignet god helg :)

Familien Gravås sa...

Så fantastiske nyheter, Spirea! Det må være så godt å slippe og bekymre seg for alt som kommer med en diagnose. Nå kan du bare nyte dagene og familien :) Ha ei velsignet helg!

Tina sa...

Veldig, veldig, veldig, VELDIG glad for å lese om dette!!! Nyt livet fremover fineste Spirea. Takk for alt du gir og har gitt under en tid du selv har hatt det såpass tøft. Er helt vanvittig imponert!! KLEM!!!

Anonym sa...

Så herlig med godt nytt! dette var bare rørende og sterkt å lese. Blir nysgjerrig på om du anser deg som helbredet av Gud, eller om det er legene som har klart å fikse deg? Uansett, veldig glad på dine vegne. klem

Nadine sa...

So, so, so happy for you and your family! Glory to the Lord :-) Love & Kisses,
Nadine <3

Spirea sa...

Hei Laila :) Svigerfar er på sykehjem, sover stort sett, spiser ikke og vi har på mange måter "mistet" ham...Men hjertet slår... Takk for at du spør :) Det setter jeg pris på. Og takk for gode ord. Klem

camilla sa...

Hei kjære gode venn:-) dette var både godt og vondt å lese....har tenkt på deg!!! Og er det noen som virkelig fortjener denne gode "slutten"...eller...la oss heller kalle det begynnelsen? Så er det deg!!!:-) kos deg masse med din familie!;-) nyt tiden:-) her er det bryllupsplanlegging som opptar mesteparten av tiden:-) men gleder meg til å blogge igjen!!:-):-) god helg kjære skjønne deg!!:-) mange gode klemmer fra meg:-):-)

Fabelaktig sa...

Hurra hurra hurra!

Sender deg mail :)
klemklem

Kristina, nord i bygdo sa...

Å så godt å høyre Spirea!! Fantastiske nyheter du deler! (Du hadde nok rett i at eg tok feil i kva det gjaldt *smil*, men dette var jo ein like god melding å få for oss som er blitt så glad i deg).

No må du verkeleg kose deg og nyte våren og sommaren. Tenker du har fått eit heilt nytt perspektiv på livet etter dette du har gått igjennom. Tenk så fint at Gud vender alt til det gode for dei som elsker Han! Gled deg stort kjære Spirea ♥

God klem fra Kristina

Barbro sa...

Wow, så flott! Og ja - glede er virkelig til for å deles!

Anonym sa...

Takk for at du delte dette, selv om du følte det var for personlig. Jeg sitter igjen med en dyp takknemlighet til en Gud som er trofast og god, etter å ha lest innlegget. Midt i min egen prøvelse som virker evigvarende, ga ordene dine meg håp og tro. Må Gud velsigne deg og din familie. Og må denne sommeren bli fylt med glede, takknemlighet og fred. Tenk at vi kan vende oss til Gud når alt er vanskelig, og han tar oss igjennom så vi blir sterkere og mer takknemlig enn noen gang:)

Lykkemisjonen sa...

Å, så herlig å høre!:):) Skikkelig solskinnshistorie. Gud er god og stor, og Han lytter og er med oss:) Alt det beste til deg fremover, nyt våren og friskheten!:)

bentetove sa...

Å, så herlig å høre! Du er god som deler dette med oss, gleder meg virkelig på din vegne. Du skriver så fantastisk om dine opplevelser og tro, ønsker deg en riktig flott vår og sommer:))

Øyeblikk sa...

F A N T A S T I S K ! ! !

Usedvanlig gode nyheter, det må berre føles så enormt deilig! No har du mest fått tida i gåve på ein måte :-) sup i deg kjensla, lev, nyt, elsk og vær ditt nydelige eg! Dette var eit feel good innlegg, Spirea, takk for at du deler. Eg ar det godt eg også :-) Sjølvsagt er der mykje "eg er ikkje god nok" issues enno, men eg skal nok få brøyta dei kjenslene og tankane til sides, og plutselig ein dag så hopper og tramper eg på dei. Muligens ein lite riverdans på dei vonde følelsene hadde gjort seg? Ellers så har eg mange mange gode stunder, både egentid og sosial tid og får gjort ting. Herlig!

Varm klem, Eli

Frk Elton sa...

Takk for at du deler det som føles veldig personlig også!
Utrolig godt å høre at du er frisk, det må være en ubeskrivelig god følelse for deg!
Takk for at du minner om at vi aldri skal gi opp!
Håper du nyter livet alt du kan nå :)
Håper du har en god helg!
Klem

maren sofie sa...

gråter a glede,må bare si du gjør kjemeinntryk.du e fantastsisk!
håqer du får verdns beste år resten a tia nå.klem fra maren

A sa...

Tårene pipler og eg får frysninger. Takk for at du deler. Jeg er med i takk for at du er frisk :)

Sylke Feldhusen sa...

Så godt å høre at du nå har fått "diagnosen" frisk!!! Jeg ønsker deg mange gode dager!

Stor klem

Elise sa...

Så flott at du er erklært frisk, jeg gleder meg med deg:)

Klem fra Elise:)

Unknown sa...

Nydelig, bare nydelig. Takk for at du deler noe som var tøft for deg å dele. Er stolt av deg kjenner jeg!! Vær stolt av deg selv. Jeg jubler sammen med deg, håper livet fremover nå blir bare bra!! Klemmer fra Silje

Fredrik sa...

Halleluja! :^)

Spirea sa...

Det er helt sant, finingen! Og ja, det har vært litt å fordøye for meg også - klarte ikke helt tro det i starten, men ble uendelig glad - du aner ikke hvor glad jeg er :) Ja, jeg kan begynne å leve igjen - selv om jeg jo har levd hele tiden, men har på mange områder satt livet på vent, dessverre - og det har vært en sorg. Hva skal jeg gjøre som sykdom ikke lenger preger hverdagen min...Hm...jo, nå som jeg er frisk igjen skal jeg sakte men sikkert tilbake til jobben min. Legene mine har sagt at jeg ikke får lov til å jobbe fullt, og det kunne jeg heller ikke tenkt meg....Jeg har en deltidsstilling fra før, og jeg ser frem til å komme litt tilbake i arbeidslivet. Men det blir en overgang uansett, det er helt sikkert. Også kommer jeg kanskje til å jobbe noe som privatpraktiserende, det gjenstår å se :) Alt i alt er planen å leve - gjøre alt det som hittil har stått på vent og som jeg har gledet meg til - som det å kunne ha krefter til å leke og være sammen med barna...Det er livet, det :) Takk for dine fine ord. Klem :)

Spirea sa...

Hei :) Jeg ser på dette som et resultat av en kombinasjon av menneskers bønn, erfarne og svært dyktige leger og terapeuter, gode medmennesker og familie som har holdt meg oppe - og Guds storhet og legedom. Ja, en solid kombinasjon, der jeg tror Gud har samarbeidet med mennesker (slik Han så ofte gjør :))

Klem til deg - og takk for at du spør og bryr deg :)

Spirea sa...

Jeg er tvers gjennom rørt av alle ordene deres - alle tilbakemeldinger, glade, oppmuntrende og varmende ord. Tvers gjennom rørt - virkelig. Dere er nydelige - takk for at dere deler gleden min, og takk til alle dere som har heiet på meg og støttet meg underveis. Klem klem

Anonym sa...

Kjære, gode Spirea.
Nå renner tårene. Fantastisk måte du deler ditt liv gjennom ett og et halvt år. Jeg kjenner smerten din, og har vært med og bedt for deg i denne tiden. At du er blitt helt frisk, gjør at mitt hjerte også hopper over av takknemlighet og glede. Jeg gleder meg SÅNN med deg, og takker Gud for dette under. Du har virkelig opplevde mye, og fått erfare at Gud er med og en dag kan du bare danse av glede.
For en glede. For en takknemlighet til Gud. For en fantastisk familie å ha i Afrika.
For en heldig jente.

Gled deg over livet og fryd deg med dine barn og din helt av en mann.

Klem M

ynde sa...

SÅ godt det var å lese dette! Når ein har hatt tunge stunder og motgang blir små gleder store! Du har nok blitt herda og sterk av alt som har skjedd, og det er alltid fint når det ender godt ♥ Ønsker deg alt godt framover, varme klemmar te deg, Kjersti

Anonym sa...

Hei. Jeg er en nokså ny leser av din blogg, men den treffer meg med ærligheten, fine ord og tanker. En type blogg man ikke kommer over så ofte. Godt å lese at du er friskmeldt. Jeg sender også denne kommentaren som en liten "psssst", for jeg har nettopp sendt videre en blog award til deg. Med ønske om en fin dag! :-)

Cathrine sa...

<3<3<3

Laura sa...

Fantastisk Spirea! Så godt, og for en lettelse det må være for deg! Nesten som en ny begynnelse. Gleder meg sammen med deg!

Midnatsrop sa...

Jag jublar med dig kära Spirea...Vår tid är här och nu. Njut och lek så mycket du bara kan, av allt som finns både under och över himmelen. Hjärtliga hälsningar, och kramar från mig.

Ingar sa...

Kjære Spirea!
Har vært bortreist og ikke fått kommentert før, men da jeg oppdaget denne nyheten ble jeg bare kjempeglad og måtte tørke en tåre. Dette er et utrolig vitnesbyrd for oss som har fulgt deg en stund og bedt for deg. Du har hatt kamp, smerte og fortvilelse, men valgte håpet - og vi vet at ditt håp er forankret hos Gud.
Vi er mange som gleder oss med deg nå og ønsker deg og dine fortsatt alt godt!

Bibbi sa...

Nydelig, nydelig, nydelig <3 Lykke til med resten av ditt liv! Jeg sender en takk opp med det samme.

ralfefarfars paradis sa...

Så fantastisk å lese om din helbredelse!!! Håper du får gjort mye av det du har savnet mens du har vært syk. Så er det godt å bli minnet på at man aldri skal gi opp,uansett hva slags situasjon man er i. Gleder meg til å følge deg videre i din nye tilværelse eller hva man skal kalle det? Stor klem til deg og dine;)

Anne sa...

Fantastisk !!!!
Jeg gleeeeder meg sammen med deg og sender den beste klem .

rine-mor sa...

Hei!!!! Har hatt noen hektiske uker nå.Så endelig får jeg satt meg ned for å lese litt på bloggen din. Halleluja Spirea! !!!Du er FRISK!!!!! Kan tenke meg mann og barn nyter deg!!!! Klem klem

VeroNot sa...

KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM-KLEM

Godt å høre at du er frisk! Ingenting er bedre! Har savnet deg og bloggen, men tiden har ikke strukket til. Takk for mange koselige kommentarer inne hos meg. Nå er det eksamen på torsdag og så skal jeg ta jenta mi ut av barnehagen og kose meg sammen med henne en hel uke. Gleder meg stort! :) Sender en god og varm klem til, til deg, bare for at du er du!

Unknown sa...

Åååååh!! Så vidunderlig å lese, kjære Spirea! Mitt hjerte gleder seg stort på dine vegne!
Stor hjerteklem fra meg

EIt pust i kvardagen sa...

Hei!
Såååååååå fantastisk å lesa at du er blitt frisk! Da må ha vært ei kjempetøff tid for deg, eg kan berre prøve å forstå...Jammen godt du har ein flott familie rundt deg. Veldig kjekt at du no kan sjå på framtida på ein annan måte! Det gjer meg veldig glad! :) Eg gleder meg stort til å følgje deg vidare gjennom bloggen, og ynskjer der ALT godt. Du er fantastisk og flott! Stå på du, det visar seg at du kan klare kva du vil. :) Du skal vete at det er mange som har tenkt på deg i den tunge tida, også eg. Varme klemmar får meg. :)