søndag 15. januar 2012

Det hjertet er fylt av

Det er søndag kveld, og i morgen begynner en ny uke. Noen ganger er det godt at en uke er over. Dette har vært en sånn en, og jeg ser frem til en helt ny og ubrukt uke som skal fylles, forhåpentlig med gode, glade dager.

Jeg har vært preget av motløshet denne uken. Sykdommen tærer, og det blir så altfor lett å miste fokus.

Men midt i det hele -  så har jeg en ved min side, som drar meg opp når jeg er nede, en som oppmuntrer meg når jeg selv ikke klarer å finne gleden. En som elsker meg, som jeg er, betingelsesløst. Alltid, og uansett.
Gud. Han er sånn.
Min mann er også sånn. Og det er han jeg ønsker å gi en hyllest til i dag. En fantastisk mann som gjør alt for at jeg skal ha det bra og være glad. Han setter seg selv og sine behov til side, mens han fokuserer på meg og mine behov. Jeg har virkelig mye å være takknemlig for.
Og idag har han fortalt meg at jeg ikke må gi opp på noen områder. Det gjør godt med en sånn sterk støtte ved min side. Og jeg kjenner at midt i motløsheten, vokser takknemligheten i mitt hjerte. Igjen, jeg tror Gud bruker mennesker. For min mann gjør så mye mot meg som Jesus ville gjort, og sier så mye av det jeg tror Gud ønsker å fortelle meg.
Ikke gi opp. Du er verdifull. Du er aldri alene.

Og så deilig det er å kjenne på takknemlighet. Når jeg lar takknemligheten fylle hjertet mitt, blir det ikke fullt så mye plass til alt det kjipe lenger.
Derfor skal jeg prøve å la dette være mitt fokus i uken som kommer. Jo mer av de gode ord jeg klarer ta i mot, og ta inn - jo mer glede jeg klarer å slippe inn i hjertet mitt, jo mer må jo det vanskelige vike...


                                                                 Klem,
post signature

12 kommentarer:

Røsslyng sa...

Vakre tankar, takk:) Gud jobbar gjennom menneske, det er heilt sikkert! Ikkje bra at du har det vondt, men godt at du då har nokon ved sida di som ser og kan hjelpa. Klem og ei god veke til deg!

Anonymous sa...

Du er jomen meg heldig som har en slik mann du kan skryte så masse av. Det er litt av et takkeemne du lever sammen med. Ønsker deg en fokusert og fin uke.
M

sigrid sa...

TAKK at du deler!!
Godt eg fann deg også ;-)

klem

Maria sa...

Så fint å lese! Har også opplevd at det er godt å være to om gledene og sorgene. Sorgene blir lettere og gledene blir større..
Takk for hyggelig hilsen på bloggen!

Aslak sa...

Fin blogg! Følger med videre :-)

Mie fra Mies Mirakler sa...

Det må være fint å ha noen å dele både takknemlighet og utfordringer med :) Da er man veldig heldig! *♥*

Renate sa...

Så heldig du er som har en sånn fantastisk mann! Det har jeg og, og han er gull verdt :)
Håper denne uka blir bedre enn den forrige!
Masse god bedring og mange klemmer sendes din vei!!

Sol sa...

Så koselig at du droppa innom bloggen min :) Nå har jeg droppa innom din og vil følge med framover. Håper du får en glad uke. Smil fra meg.

Liv Hege sa...

Viktige ord... Det er utrolig godt å vite at man aldri er alene. Og jeg tror også på at man tiltrekker seg de menneskene som er gode for en... og din mann er garantert god for deg! Og du er god for ham!
Livet er uforusigbart. Livet er fylt med opp og nedturer. Og livet har lært meg at jeg lærer noe av alt. Hele tiden. Og når jeg har hatt veldig tøffe stunder, så vokser jeg på det, tross alt. Og jeg lærer meg til å sette ennå mer pris på det jeg har, og den jeg er.
Håper dagen og uka di blir akkurat slik du ønsker!
Klem fra meg

Hos oss i Nøkkeldalen sa...

så godt å høyre! og eg er sikker på, på samme måte som Gud brukar mannen din, så brukar Gud deg, m.a gjennom denne bloggen! ha ei god veke, håpar det blir dårlig plass til alt det vanskelige:)
klem klem
ps. ingen sofa-avgjørelse tatt nei:)

Spirea sa...

Tusen takk alle sammen, dette varmet veldig! og min ukestart ble mye, mye bedre takket være dere!
Velkommen til nye følgere :) Klemmer fra meg

Myke minutter sa...

Tusen takk for fine ord i bloggen min, det varmer :) Jeg er også så heldig å ha en fin og sterk mann ved min side, kjenner ofte på takknemligheten for det og andre ting. Ikke minst denne uken mens jeg sitter her nyoperert og mannen i huset må ta alt. Vi har også blitt sterkere sammen gjennom mange opp- og nedturer siste årene, mye rart som har skjedd oss, men som vi har kommet oss gjennom. Life is what it is, not what it's supposed to be, er blitt mitt livsmotto :) Ønsker deg og dine en fortsatt super uke! Klemmer