torsdag 5. januar 2012

Med Jesus i magen


Lille jenta mi satt i sofaen og tittet ut av vinduet. Hun så ut som hun tenkte svært dype og lure tanker.

"Du, mamma?"
"Ja, lille venn, hva tenker du på?"
"Du mamma, er det sånn at Jesus bor der inni hjertet mitt altså?"
"Ja, det er det, jenta mi. Han bor i hjertet ditt."
"Men du mamma.....?"
"Ja...?"
"Det er jo veldig fint, da - for hvis Jesus blir sulten, så kan han bare klatre ned i magen min og hente seg litt mat!"Å verdsette de små, skjønne øyeblikk - og barnas herlige underfundigheter, det er viktig det.                                                                   Klem,
post signature


 ♥ Dagens Anbefaling: Jeg følger bloggen "Dikt for Dagen". Nydelig blogg, ei skjønn ei som skriver rett fra hjertet, hun deler både dikt og tanker. I dag syns jeg hennes innlegg var svært modig og fint. Anbefales - og det handler om noe helt annet i magen enn Jesus... ;)


6 kommentarer:

Anonymous sa...

Ha, ha, jeg ler ennå. Fantastisk skjønn.
M

Renate sa...

Så herlig :)

Røsslyng sa...

Takk for dagens latter, for ei god jente du har :) Og takk for gode ord om innlegget mitt! Kvidde meg for å publisera, så då blir eg ekstra glad når nokon får noko ut av det :)

Linda sa...

Hei du, for en nydelig blogg! Skjønte nå plutselig at det var deg! Tenker på deg, og ber om gode dager!

Klem, Linda

Spirea sa...

Tusen takk alle :)

Linda: Jeg skjønner at du må være en jeg kjenner..Men jeg kjenner flere som heter Linda, og ble litt nysgjerrig nå. Vil du sende meg en sms eller mail?
:)

Beate sa...

Så herlig! <3