fredag 24. februar 2012

Vinneren er .....


Så var dagen for den store høytidelig trekning her!
Etter å ha skrevet på uttallige lapper, klippet opp og puttet dem i en liten bolle - så fikk min minste lille lov til å trekke en lapp.
Gledesstrålende trakk han opp en lapp - og der sto navnet på vinneren.

Og vinneren av de fine steinbrikkene - og den hjemmelagde sjokoladen er:

♥  Det flotte mennesket bak bloggen OPPSUMMERT

Gratulerer så kjempe-kjempe mye!
Jeg anbefaler forøvrig alle å ta en titt på denne bloggen. Det skrives så ærlig om livets utfordringer, sorger og gleder, om hvordan ensomheten kan ramme, og det tas opp mange fine, viktige tema. Mer enn en gang har jeg blitt dypt (be)rørt av noe som så vakkert er skrevet, mye kan jeg leve meg inn i.... Tusen takk!

Jeg håper denne lille gaven kan bli dagens oppmuntring! Vil du være så snill å ta kontakt med meg på hjertespor@gmail.com, så får jeg adressen din? :)

Og til alle dere andre - tusen, tusen takk for supert engasjement, for gode ord og for at dere følger med meg og leser bloggen min. Det varmer meg og rører mer enn jeg kan forklare...
Også har jeg jo skjønt at denne lille gi-bort´en min var ganske populær, så jeg lover at det ikke skal gå altfor lenge til neste gang igjen. Har allerede planen klar :)

Ønsker dere alle en nydelig fredagskveld - og helg, jeg håper dere nyter vær og vind, hvordan det enn er  - og at dere er gode mot hverandre.

                                                   
                                                                Klem,

post signature8 kommentarer:

Nennes sa...

Hei :)
Bare et spørsmål..jeg skal ha gi bort hos emg også, 1lodd for kommentar og 1 lodd for følger..
Trekker man da av alle som følger eller bare de som legger inn kommentar om antall lodd?

Ha en flott helg!

Nennes sa...

meg skulle det stå...litt fort unna her :)

Spirea sa...

Hei :) Jeg valgte å gjøre det klart i "gi-borten", at for å være med på trekningen, var folk nødt til å skrive en kommentar. Det var en regel :) Du kan selvsagt velge å å trekke blant følgerne (som ikke skriver kommentarer) også, men mest logisk er kanskje å trekke blant dem som sier de faktisk vil være med på dette? :) Håper du skjønte hva jeg mente her...noenganger forklarer jeg så knotete...God helg, søte du!

Nennes sa...

Ok, da blir det av de som legger inn kommentar om antall lodd, det var det jeg skrev!

Takk får svar!

Anonymous sa...

Ønsker vinneren til lykke. Vedkommende er heldig. Og takk for tiltaket ditt. Du er en herlig blogger.Og det lille bildet i dag med de som holder hånd, rørte meg og sa mye. Vi trenger alle en hånd å holde i. Lykke til videre.
M

Linda Karin sa...

Tusen takk for kommentar på bloggen min, er så kjekt når folk legger igjen et spor etter seg :) Har ikke vært på bloggen din før, men jeg liker veldig godt det jeg i farten kan se at du formidler :) Kommer på besøk igjen! Riktig god helg til deg også! Linda :)

Elise sa...

Tusen takk for fine kommentarer på bloggen min, og du er hjertelig velkommen som følger hos meg:)Jeg vil gjerne følge din blogg også, du skriver veldig mye bra. Ha en riktig god helg:)

Dronninghuset sa...

hei,
så koselig at du stakk innom bloggen min.-))
nå har jeg funnet deg og jeg trives godt her inne. skal legge meg som følger. så fint å finne en med klar tro på Jesus. ikke så mange blogger om tro og slike ting. jeg og er kristen, men skriver ikke så ofte om troen min i bloggen. av og til kommer det allikevel frem i innlegg jeg lager, dvs om jeg blir minnet på å skrive om noe spesielt...
håper du vil fortsette å stikke innom meg også. jeg håper også at du blir frisk igjen snart og ønsker deg det aller aller beste. ikke greit å være syk og slite med helsen.
har kikket litt nedover bloggen din for å prøve bli litt kjent med deg.... derfor jeg vet det med sykdommen.
alle de fine små "tavlene" med ord, sitater fra Bibelen mm. hvor har du funnet de, og er det ok om jeg bruker dem i min blogg? eller må jeg spørre noen andre?
fine ord til ettertanke mange av dem.
håper vi kan holde kontakten.-))

ha en velsignet fin helg,

varm klem TOVE