fredag 11. mai 2012

Hjertespor takker og gir tilbake...

De siste to ukene har mye skjedd. Bloggen har flyttet til eget domene, har rundet 20.000 visninger - samt at jeg med store, forundrede øyne legger merke til at jeg snart har like mange følgere igjen som dem jeg mistet for noen måneder siden...Det gjør et enormt inntrykk på meg, og det både varmer og gleder å se at så mange fortsatt ønsker å følge bloggen min - og at så mange av dere legger igjen de nydeligste kommentarer. Det betyr mye mer enn jeg kan klare å sette ord på.

Jeg har lyst til å rette en stor takk til bloggvenner som i april anbefalte min blogg på sine blogger, og som har ført til nokså mange flere lesere daglig. Tusen takk til Monicas liv, Fabelaktig og Mrs. Hardy. Dere - Monica, Maia og Manuela, er helt fantastiske og jeg er så gla dere finnes!

Tusen takk også for awarder som ble gitt i forrige måned, fra både sol og glede og gotteriogsann. Jeg er enda rørt.

Tusen takk til alle som er innom og kommenterer, tusen takk til medbloggere som har blitt venner, tusen takk til alle kjente og ukjente som treffer meg midt i hjertet, tusen takk for alle mail, for all åpenhet, ærlighet og for all oppmuntring. Som nevnt i tidligere innlegg er det av og til en kamp å skrive som jeg gjør, men dere gjør det verdt det. TAKK!
                                                                         
Så lovte jeg meg selv å gi litt tilbake når jeg rundet 20.000 visninger. Så, derfor kan du nå vinne fin-fine ting fra Kremmerhuset, som er en av mine favorittbutikker. Denne gang er det både 1 og 2 premie.

                                                                    Førstepremien:
                                               Cookies & Dreams duk i grått og hvitt. 1x1 m  
                                                - og et grått skilt i sink, med kjærlighetsord.
                                       


                                                                     Andrepremien:
                                        2 Cookies & Dreams kjøkkenhåndklær i grått og hvitt.

Og dette er hva du gjør for å delta:

1 lodd: En kommentar  -  som aller helst inneholder hvilke(t) tema DU ønsker at jeg skal skrive om på Hjertespor. Det kan være om alt fra tro til relasjoner, barn eller hva det enn måtte være du har i tankene. Jeg vil gjerne vite, jo mer konkret jo bedre - og kanskje blir det ett innlegg ut av det...
1 lodd: Ved å bli eller være følger
1 lodd: Ved å legge bloggen min til i blogglisten din
1 lodd: Ved å linke til nettsiden min
Sammenlagt kan du ta 4 lodd.

For å være rettferdig overfor dere som ikke har blogg (jeg har sett at jeg har mange anonyme, bloggløse lesere) - så gir jeg et ekstra lodd dersom du gjør meg oppmerksom på at du ikke har blogg. Dere uten blogg må også aller helst undertegne med mailadresse  - evt med initialer/navn (men da må dere selv huske å følge med på trekningsdagen)

Innvikla? nei-hei, da!! :)

Trekning skjer 3 uker frem i tid - fredag 1 juni. 
Lykke til! 

                                                                  Klem,
post signature

90 kommentarer:

Kristina, nord i bygdo sa...

Så gøy da Spirea :) Eg vil veldig gjerne vere med på dette. Slår til med 4 lodd (skal huske å linke til nettsida di i mitt neste innlegg). Om eg skal sei eit tema eg gjerne vil du skal skrive meir om må det bli relasjoner. Selvbilde og tro er også tema kunne tenke meg meir av. Eg har likt alle innlegga dine til no, så berre fortsett i same spor du ;)

Kjempefine ting du har kjøpt i gave. Heldig er den som vinner. God klem fra meg ♥

Maskinistfrua sa...

Åh Spirea du er herlig:) Jeg liker godt å lese alt du skriver, for du er så åpen og ærlig. Men best liker jeg og lese om barn, da det er noe som opptar meg mest i min hverdag med 3 små. Fortsett ditt gode arbeid, det virker nok inn i mange sitt hjerte♥ Og 3 lykke lodd trekker jeg også:) Fiiin give away, jeg digger også kremmerhuset:)

Venke Synnøve sa...

Hei!
Eg vil gjerne vera med på loddtrekning, og tar 4 lodd. Eg like og blir rørt av dine innlegg, men like å lesa om ungar, sjølvstendighetsalder(trass). Syns det er fasinerande,og trist, at me kan bli sååå sinte på ungar,og visa det.
Glede meg til framtidige innlegg :)
Då krysse eg fingrane og håpe eg vinne :)

VeroNot sa...

Jeg vil DU skal skrive om det som ligger ditt hjerte nær. Det som faller naturlig for deg. DU rører så mange bare ved å være deg selv - skrive slik du gjør. Du bruker ordene og lager vakre setningene.
Jeg har en liten tulle jeg da så barn er jo også et fint tema. :-)
Trekker med meg 4 lodder menst jeg løper tilbake og nyter fredagskvelden sammen med min kjære. Håper du gjør det samme!!! Klemmer

Anonym sa...

Å så fine premier du vil gi,eg må jo selfølgelig bli med og eg tar 3 lodd:))
Eg har kanskje ikkje noko spesielt tema egentlig,blir berørt av alt du skriver eg og kjenner meg igjen i masse av det du deler med oss,forsett i det sporet du,eg elsker å lese kvart innlegg og er såå glad eg blei kjent med bloggen din:)tusen takk for at du er den du er:)
Ønske deg ei fine helg!
Mange gode klemmer fra Lillian:)

salige lavendel sa...

Takk for klemmen og gode ord =)) Og for en skjønn giveaway du har, den blir jeg gjerne med på. Jeg har deg på blogglisten min, men den er skjult så ingen andre enn jeg ser den...så jeg får nok ikke noe lodd for det, hihi. Men følger er jeg (med den største glede). Jeg synes du skriver så fint og unikt om varierte temaer og håper du bare fortsetter å skrive akkurat som du gjør nå, om det som opptar deg.
Det er litt spennende å komme inn hit og lure på hvilke skatter du deler med oss. Og så liker jeg illustrasjonene du bruker og sitatene, smakfullt utvalgt! Håper ikke du får prestasjonsangst av dette da, ikke sånn ment iallefall. Blogging skal jo bare være GØY!! Nyt kvelden.

tonje boganes sa...

Å, skjønne du! Takk til deg også som deler så villig fra ditt hjerte her med oss! Du har fått en gave!!
Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen og tar tre lodd:) Jeg liker alle mulige temaer. Hadde likt å lest litt om en hverdagsskildring eller tanker omkring livet, kanskje?

Takk for alle de sporene du legger igjen hos meg. Ordene dine betyr så mye for meg. Jeg er ikke syk, jeg har bare gjennomført en operasjon jeg lenge har utsatt (noen år). Nå når barna er så store var det lettere å få det gjort:) Så nå holder jeg foten høyt og slapper av hele dagen. Blir oppvartet så fint både på sykehuset da jeg var der og her hjemme:) Og så herlig å få komme hjem!!

Klem til deg!
Tonje

Cathrine sa...

hei du!
Tusen takk for kjempekoselig kommentar, det varmer:)
Jeg har faktisk vært på besøk på bloggen din mange ganger og jeg blir like imponert hver gang over hvor fantastisk flink du er til å skrive, virkelig inspirerende!
Ha en herlig helg
klemmer fra Cathrine

Anonym sa...

Gratulerer med 100 følgere på meget kort tid.
Du skriver så nært og varmt, men det som rører meg mest er det du skriver om disse små barna rundt omkring som ikke har et så godt liv som de burde ha. Hører gjerne mer om dem, selv om det er vondt.
Jeg kan vel bare ta tre lodd, siden jeg ikke har blogg.
God klem fra den du vet. Holder det?
M

Elise sa...

Tusen takk for fine ord på bloggen min. Jeg synes du skriver så bra innlegg og synes det er fint å følge bloggen din. Jeg vil gjerne være med på din konkurranse og tar 3 lodd:) Jeg synes det er så bra når du skriver om troen på Gud i hverdagen, det er flott å lese om hverdagsøyeblikkene der en tydelig ser Guds innvirkning på oss og det vi opplever. Klem til deg fra meg:)

Malin sa...

Tar gjerne to lodd. (Bloggliste og følger)

Glad for at jeg fant linken til bloggen din på Manuelas blogg:)

Vattenslangen sa...

Hej! Tack för att du var inne hos mig. Nu har jag haft utländska besökare. :) Klem!

Gabriella - La famiglia Moskvil sa...

Hei!

Tusen takk for som alltid fine ord på bloggen min. Jeg har endret på bloggrollen til det nye domenet, og så fikk jeg lagt meg til som følger i går.
Jeg har nå akkurat lagt ut litt Sardinia- tips! :)

God helg og klem!!!

oppsummert sa...

Det er iallfall ikke tilfeldig at du har de følgerne du har. Antall sidevisninger sier mer enn følgere og kommentarer enda mer. Du appellerer både til kristne og ikke-kristne.

Jeg blir gjerne med på trekning igjen.
1 lodd for å lenke til deg i bloggrullen
1 lodd for tips om tema å skrive om
1 lodd fordi jeg allerede følger bloggen din

Hva jeg ønsker at du skriver om er hvordan du har bygget deg selv opp etter det vonde du har vært gjennom. Det er svært personlig og du velger selv hvor personlig du har lyst til å gjøre det, selvsagt!

Lykke til videre med bloggingen og utfordringene som følger med. Dette går den riktige veien, Spirea! Blogg er et fantastisk verktøy, den beste idèen jeg har hatt på lenge. Det har ført mye med seg som jeg overhode ikke hadde forestilt meg på forhånd.

Fredrikkechristoffersen@yahoo.no sa...

Hei :-) Jeg var følger på den "gamle" bloggen din og har bare ikke somlet meg til å bli følger igjen enda. Men nå fikk jeg et dytt ;-) Og jeg tar tre lodd: ett for å følge, ett for å kommentere og ett fordi jeg er uten blogg ;-) Det blir 3 ikke sant? Fint du tar hensyn til oss uten blogg!!! Og jeg digger at du skriver om forhold og om alt som er utfordrende mellom mann og kvinne. Også liker jeg at du kobler inn troen på Gud. Finfin blogg. God helg til deg!! Fredrikke

Line G. sa...

Æ e me dæ! :-) Elsker bloggen din og elsker at du skriver om det du tror på. Fortsett med det. Er selv agnostiker men begynne å helle litt mot det du tror på. Skriv altså gjerne mer om korsen man kan bli en kristen og ka det handla om (om man må snu opp ned på hele livet osv) Tar to lodd, følger og kommenterer. Hilsen ho Line G (æ følge med på trekningsdagen) :-)

Sissel Lindeman sa...

Skjønne gaver du deler ud! Det sier igjen mye om deg, full av kjærlighed til dem rundt. Takk skal DU ha for alt du gir. Jeg elsker dine innlegg om dine prosesser i livet og jeg skulle gjerne sett ett innlegg som omhandler hvilke teknikker du har brukt for å komme dithen som du er i dag. Jeg har skjønt du er blitt fri fra mye og har gått i samtaler (du nevner en vejleder), men hva slags teknikker har dere brukt for at du har blitt leget? Kanskje har du noen gode råd. :) Jeg tar 3 lodd! Hell og lykke :) og god helg til deg nå. Klemmer fra Sissel

loftkroken sa...

Hei min kjære Spirea ♥

Gleder meg med deg,så velfortjent ♥ Dette trengte du virkelig :)
Tema : Det å miste noen,eller å leve tett på noen som er alvorlig syk!
Det blir 4 lodd på meg
Nydelige premier:)

Ble så glad for kommentaren du la igjen ♥

Klem fra meg

Anne Berit Gulli sa...

Syns dette er sånn en nær og fin blogg og jeg har fulgt deg omtrent siden oppstart (jeg er en av de "anonyme, bloggløse" du nevner, haha!) Jeg syns det er vanskelig å komme med forslag til tema fordi jeg syns du treffer så ofte uansett, men skal jeg ønske meg noe må det bli noe om relasjoner, separasjon, skilsmisse og hvordan klare å unngå å havne i statistikken. Du har allerede skrevet noe om det, men gjerne mer. Klem til deg og jeg tar 3 lodd (har ikke blogg) Anneberitgulli@rocketmail.com

Anonym sa...

Er og en av de anonyme og kanskje blandt de eldste. Nærmer meg pensjonsalder!!Det var min datter som viste meg denne nettsiden din og siden har jeg fulgt med på det du skriver. Jeg vil være med videre og jeg har et sterkt ønsketema: ensomhet. Jeg er selv velsignet med mange rundt meg og nære venner men så er der så mangen som sitter mye alene. Det gjelder kanskje helst min generasjon men jeg ser det også litt hos de unge. Ha en fin lørdag. Beste hilsener fra grete s.(3 lodd uten blogg)

Ingeborg sa...

Så fint at du er inne i en strøm av gode bloggopplevelser:) Og ja takk, jeg vil gjerne ha to lodd, er følger og har deg på blogglista mi:)

Livet ser ut til å gå oppover, har så utrolig mange gode hjelpere rundt meg og i bloggverden:)

Fortsatt fin helg til deg, gode Spirea:)

Fredrik sa...

Er innom bloggen din flere ganger i uken. Det du skriver har betydd og betyr mye for meg. Jeg liker spesielt de innleggene der du har fortalt om det å bli satt fri, bli leget og komme seg videre. Og jeg liker det du skriver om samliv og relasjoner. Gjerne mer av det. Du er fylt av visdom. Jeg er ikke så veldig opptatt av duker og stæsj, men tar likevel to lodd i håp for dama mi ;-) God helg, hilsen fra Fredrik

Spacegirl sa...

Jag är gärna med :-)
Jag tar 2 lotter, jag gillar att läsa om vardagsliv, bakning och pyssel.
Här är min blogglänk
http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2012/may/1-juni-giveaway-1.html

amo sin blogg sa...

Tusen takk for nydeleg helsing hos meg.
Flott gåver du deler ut, eg vil gjerne vere med i trekninga.
Eg vil gjerne fylgje bloggen din og legg deg til blogglista mi.
Så det blir vel 3 lodd.

Klem frå Anne-Mari

Sondre sa...

Følger deg videre uten å vær med på lodd og det der. Bra blogg.

Livets små øyeblikk sa...

Jeg blir gjerne med, selv om innleggene dine gir meg (og sikkert alle andre som er her inne også) i mangfold tilbake i seg selv. Det er umulig ikke å bli berørt av tekstene dine:)
Det er språket du bruker når du skriver som drar meg mot tekstene og så blir jeg engasjert uansett hva du skriver:) Men om jeg skulle komme med et ønske så kanskje om barn?

Jeg trekker fire lodd hos deg i kveld,
og så legger jeg igjen en god klem.
Hanne:)

Anonym sa...

Jeg tar gjerne 1 lodd.
Et tema kunne kanskje være hvordan man kan se fremover når ting i livet ikke er så bra.

mf.i@hotmail.com

Fjordheim sa...

Hei. Tusen takk for koselig kommentar hos meg.
Var inne på bloggen din for lenge siden og begynte å lese,
Les så øynene ble våte, måtte lese mer og tenkte jeg skulle ta det ved en senere anledning. Og den kom visst ikke før nå.
Nå skal jeg legge deg til min bloggliste og jeg vil gjerne lese mer
om dine tanker om tro i hverdagen. Tro når ting ikke alltid går som en håper på. Selv sliter jeg litt med det for tiden. Men det går seg vel til med tiden.
Nydelige ting du skal gi bort. Blir vel to lodd på meg.
Ønsker deg en riktig god dag :)

Sara sa...

Der fikk jeg et dytt til å legge meg til som følger. Er så treg. Tar 3 lodd. kommentar, følger og jeg er uten blogg. nyter dine innlegg. skal jeg komme med et ønske, ønsker jeg meg noe om psykisk sykdom eller hvordan bli bedre kjent med gud. god søndag til deg. klemm klemm

Fine Friminutt sa...

Så bra at du har fått alle følgerne dine tilbake, det fortjener du for du har en fantastisk flott blogg:-) jeg er innom og leser ofte, men ikke så ofte jeg legger igjen kommentar. Innleggene dine rører meg og jeg bruker litt tid etter at jeg har lest, til virkelig å tenke igjennom det jeg har lest. Så fint:-) Ønsker deg en nydelig søndag!

Maren Sofie sa...

Kjære sjønne deg! Jeg følger deg allrede og blir ikke med på give away nå men jeg har lyst å komme med et ønske. lurer på om du kunne skrivd noe om åssen mennsker som står midt i det å holde på å gå fra hverandre kan finne sammen igjenn? kansje du vet noe om sånt? det er ilaffall et intressant tema syns jeg og så mange som kunne trengt noen oppmuntrende ord om å holde ut å ikke gi opp for fort.
Tenker på deg og håper dine dager er bra. masse klemmer til deg fra maren

Fabelaktig sa...

Hei søte deg!
Her ramlet jeg rett inn i en giwe away - jubi!

Jeg tar 3 lodd og håper på vinnerlykke.

Hurra for flotte følgertall og sidevisninger, din blogg er jo umulig å ikke elske.

Fin søndag til deg, her skal jeg og mannen ut å spise frokost på løkka- luksus :)

klem

Camilla Malvine sa...

Heiiii :D Så flott å høre! Og så fine ting du har fått tak i til giweawayen! :D

Mitt ønske til hva du skal skrive om må nok være ekteskap...

Trykket på følg-via-epost-knappen nå! Så da følger jeg deg "på ordentlig", hehe:)

Blogglisten bruker jeg dessverre ikke, men du ligger på min egen personlige liste over bloggere jeg er innom hver dag da :) Lagret som bokmerke på nettleseren :D Ikke at det er verdt et lodd, men tenkte jeg ville si det uansett :) Du har favorittbloggen min!

Gleder meg til neste innlegg <3

Camilla Malvine sa...

Og jeg linker selvfølgelig ;D

Toril sa...

Kjære søte deg!
Tusen takk for fine kommentarer hos meg..
Du er virkelig GOD til å oppmuntre!! :) TAKK!

Blir gjerne med på giwe-away med 3 lodd!!
Og som flere andre her vil jeg gjerne at du skal skrive
mer om relasjoner og kanskje spes. parforhold. Tror vi
har så mye å lære av hverandre om hvordan vi best mulig
kan ta vare på våre nærmeste :) :)

Ønsker deg en herlig søndag! God klem til deg!

Familien Gravås sa...

Nå har du fått en ny følger:) Jeg tror det er når du blogger om det som ligger hjertet ditt nærmest at det blir så gode, personlige innlegg - og det betyr at så lenge du skriver om det du føler for kommer jeg til å lese og like hvert et innlegg. Likvel, hvis du vil ha et konkret ønske: hva med et innlegg om hvordan man fører troen videre til sine barn? (jeg har ikke lest bloggen din så lenge, så kan være du har skrevet om det før..). De blir 3 lodd på meg. Ha en fin dag:)

Renate sa...

Gratulerer med flotte tall :)
Som sagt før, jeg liker bloggen din kjempe godt! Personlige erfaringer og betraktninger er nok det som rører meg mest, men det er jo det som er vanskeligst å skrive om også. Relasjoner og tro er også bra :)
Tar tre lodd jeg :)
God søndag og klem til deg!

Millekashink@yahoo.no sa...

Hei!! Jeg fant bloggen din i dag!!! Og havna innpå en gibort. Kult. Har lest mye her allerede og er ikke i tvil om å følge deg. Har ikke blogg enda selv da derfor blir det 3 lodd på meg. Og jeg som selv jobber med mennesker på dypet (slik jeg forstår du og gjør) liker veldig godt å lese om nettopp det: den gode samtalen, det å treffe hjertet til mennesker og utfall av det. Syns også det er nydelig å lese om dine egne dyrekjøpte erfaringer og hvordan du har kommet deg gjennom så mye. Ønsker deg den fineste søndagen. Varm hilsen fra Mille K.

Refleksjon på livsvegen sa...

Hei!
Du gir så masse,takk igjen!
Det å høyre om menneske som røyser seg etter at livet er snudd opp ned, og å lese om trua som held uansett..Eg les det du skriv min venn!Finn noko som festar seg kvar gong eg er innom.. Trur det vert tre lodd, kommentar, følger og at du er på lista mi..(Har hatt problem med å oppgradere den,men kjem blir vel.)

søndagsklem♥

janickeknutson@ymail.no sa...

Hei! Herlig blogg og dette må jeg være med på!! Tar to lodd. Syns det nydeligste er når du skriver som du gjør; fra hjertet ditt og hva som enn måtte ligge på det, men alt som innebærer håp det liker jeg svært godt. Skal jeg ønske meg noe annet må det bli et innlegg om kommunikasjon i forholdet eller om lavt selvbilde som mange kaver med. Jeg har forresten ikke blogg ;-) Vennlig hilsen fra Janicke K.

Therese sa...

Tusen takk for en kjempefin hilsen inne hos meg, den varmet virkelig ❤ Legger meg til som følger hos deg så jeg kan komme tilbake. Synes du er sterk og tøff som åpner deg og deler slik du gjør. Fortsett med det :)

mormormonashjørne sa...

Vil gjerne være med og tar 2 lodd, kommentar og følger. Krysser fingrene. Nå skal jeg lese mer fra bloggen din.

Ha en fin kveld.

Maria sa...

Eg likar at du har slike utfordringar; gjer oss lesare litt meir engasjert, hehe. Du skriv så utruleg mykje bra, og eg set verkeleg pris på å lese. Sjølv har eg nett funne ut korleis eg skal følge deg med mail, eg har deg i blogglista mi og eg har lagt ut ei lenkje på facebook. Tema... tja. Eg vart utfordra for ei stund tilbake å skrive om sex og samliv, så det tenkjer eg at eg skal gjere i alle fall (når eg får nokre gode idear til korleis eg skal formulere meg). Ellers er jo kjærleiksforhold ein ting som opptek mange, både unge og gamle. Korleis ein skal gå fram, verdiar, tillit, osv. Til saman vil jo det si 4 lodd! :) Ha velsigna dagar!

♥ Helen sa...

Jeg vil gjerne være med på denne fine give awayen :)
3 lodd

Med kjæleik til livet sa...

Heisan ;)

kor artig - 2 lodder på meg ;)

for ei tid tilbake komenterte du ein innlegg hos meg om solstråler ;)

sendt meg ei adresse så kommer det ein solstråle tilbake til deg ;)

monikasmil
monika67@hotmail.no

Laura sa...

Kjære Spirea!
Jeg vil selvfølgelig være med på give-away fra Kremmerhuset, som desidert er en av mine favorittbutikker! Jeg har lagt til bloggen din på blogglista mi :) 1 lodd.
Takk for kommentar på mitt siste blogginnlegg :) Ha en fiiin uke!
Klem fra Laura

Rakel sa...

Hola! Jeg er med på denne fine giveaway! :-) Har følgt med fra sidelinjen noen måneder. Legger meg til som følger nå også skulle jeg ønske du kunne skrive enda mer om tilgivelse. Kanskje også skrive noe om det å være ung og på leting etter den store kjærligheten. Hvordan vet man at man velger rett liksom? Hva bør man tenke over før man inngår ekteskap?. Vet ikke helt jeg. Syns det du tar opp er så bra. Jeg bor for tiden i Madrid, Studerer. Skulle jeg vinne noe, så skal du en adresse her i Norge :-) Følger med på trekningen jeg. Klem fra Rakel :-)

lenapenas-verden sa...

Så fin gi bort. Blir gjerne med og trekker 3 lykkelodd ♥

Det lille huset i den lille hagen sa...

Da er jeg følger og trekker et lodd! Gleder meg til å lese mer av bloggen din!

Myke minutter sa...

Jeg trekker 3 lodd! Jeg synes du skal fortsette å gi av deg selv, på din særegne måte :) Håper din mandag er god så langt :) Klemmer

Joy sa...

Hej finaste Spirea! Tusen tack för varma kommentarer hos mig.
Jag vill gärna delta med 3 lodd... Det som fångar min uppmärksamhet på din blogg är dina starka livskildringar... Det är det som får mig att stanna upp och tänka efter hur bra jag faktiskt har det/ eller om det är något jag kan förbättra hos mig själv.

Keeo up the good work!

Ha en fin start på veckan - här laddar vi upp till 17. mai, med bunader som ska strykas, bord som ska dekkes, mat som ska lagas... Hurra!

Kram Joy

Randi sa...

Jeg ønsker å ta tre lodd i lotteriet ditt :)
Ble tipsa om bloggen din av svigerinna mi og det er jeg utrolig takknemlig for -her er det mye fint å lese! Jeg blir både glad, opprørt, fortvilet, tankefull og takknemlig -over å lese i bloggen din.
Jeg ønsker å lese mer om hvordan du bruker deg selv i samtale med barn, jeg jobber selv med barn i vanskelige livssituasjoner og dette er et tema som opptar meg. Jeg ønsker også å lese mer om hvordan ta vare på hverandre -både i ekteskap og vennskap forøvrig.
Har lagt meg til som følger i dag.
Jeg har ikke blogg selv. Her har du mailadressen min: ra-roaas(at)online.no

Cathrine sa...

klart jeg vil være med, et lodd til meg:)
håper du får en vidunderlig tirsdag fine deg.
klem Cathrine

Plosellas sa...

Hei :-)

Jeg trakk til meg 3 lodd og ser frem til å følge deg ( leselisten er så fin å ha !!! ) og det du skriver om av de nære og dagligdagse ting. Vil spore opp hos deg, litt av det du skriver om kring livet ditt - slik du antyder. Liker selv godt å skrive om slikt <3<3<3

Beste hilsen fra plosella_38@live.com

Karianne Vikse sa...

Hei jeg er med som følger.
Flott blogg

Pink lady sa...

Hei!

Tusen takk for fine ord på min blogg. Så kjekt at du la igjen et spor slik at jeg fant veien til deg. Så utrolig godt og fint du skriver. Bloggen din synes som et godt sted å være. Etter å ha lest litt så var det mye som traff meg og smilebåndet ble trukket på. Likte veldig godt den klippesaken med ME/WE. Aldri sett før!

Ønsker deg gode dager videre!

Klem

NB: Legger meg til som følger så da tar jeg gjerne to lodd!

Maria sa...

Kjære Spirea!
Er så glad for at du har fått tilbake følgerne dine!
Og uendelig takknemlig for alt du har delt her. Har fått mye ut av alt du har delt! Men ekstra godt synes jeg det er å lese om kommunikasjon og forhold!
Tar 4 lodd av deg, jeg!:)

Klem fra meg

Maria sa...

Hei igjen.
Skrev en anbefaling av bloggen din på hverdagsbloggen min i dag. Og da siterte jeg noe av det du har skrevet om deg selv og bloggen fra profilen din. Synes du sier det best med dine ord!:) Håper det er i orden?

Anonym sa...

Jeg er med :D
kunne tenkt meg å lese mer om deg og din hverdag på idyliske sørlandet :) masse bilder er stas :D
har ikke blogg, så da blir det vel 2 lodd på meg :)
Rannveig Kh
rankh@hotmail.no

Joy sa...

Hej spirea!
Är bara inom för att önska dig en strålande 17. Mai. Får Kryssa fingrar och tår att det inte blir regn här I Arendal imorgon. :)

Stor kram joy

Helle sa...

Hei!
Jeg blir med og regna ut at jeg kan få 3 lodd når jeg opplyser at jeg er uten egen blogg! Syns det er veldig interessant å lese når du skirve om ulike situasjoner og reflekterer rundt det oppmot kristentroen.... fortsett med det.

Hilsen Helle
helle.pettersen@ebnett.no

loftkroken sa...

Ha en fin fin 17.mai du og dine ♥
Vi skal faktisk til vakre Hellesylt å feire dagen,en overnatting på hytta :)
Klemmer til søteste deg

mormor sa...

fant deg helt tilfeldig nå,og tror nok jeg må legge deg på favorittene mine;) har ikke blogg,men storkoser meg inne i bloggland!!!ha en storkoselig 17mai;)2lodd? mvh.turid.grubben@gmail.com

♥ Stines hverdag sa...

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min for litt siden :-)
Jeg har ikke fått sett så mye inne hos deg ennå, men skal lese mer en annen dag.
Nå har jeg lagt meg til som følger (og alle jeg følger ligger automatisk i blogglisten min), og link er lagt ut, så da får jeg vel fire lodd da vel...

Ønsker deg en flott 17.mai feiring!!

Unknown sa...

<3 godhet...
Det er det du representerer :)

Linda Hide sa...

Hei søte deg,

ja denne må jeg jo bare være med på! Merkeli at du visste jeg likte Kremmerhuset så godt da - hehe ;) (har du hørt at de åpner i Krsand i juni forresten? jeg kommer jo til å gå bananas der inne nå når jeg bare skal være hjemme og gå på cafe det neste året!!)

Bra med et påskudd for å få lagt meg til som følger her - du har bare en helt nydelig blogg. Jeg leser alle innleggene selv om jeg desverre er dårlig til å kommentere. Men ser at du rører mange, meg inkludert...

Håper dagen din er god!

Klem Linda

Hildes Scrappeunivers sa...

Jeg er gjerne med og tar 4 lykkelodd. Jeg vil gjerne lese mer om barn ♥

http://konkurranseblogg.blogspot.com/2012/05/giveaway-hos-hjertespor.html

Krysser fingrene og ønsker deg en vakker søndag!

Klem

PS: Bli gjerne med hos meg også om du har lyst

Anonym sa...

Heisann! :)
Jeg tar 2 lodd, for kommentar og følger. :)
Jeg har dessverre ikke forslag til tema å skrive om, kommer ikke på noe :D

Mvh Beate
lillemeg26@hotmail.com

Anonym sa...

✰ Gratulerer med eget domene og med så flotte tall! ✰
Kjempe flott giveaway du har :)
Jeg kunne gjerne tenkt meg å lese mer om barn, har to små selv og alltid interessant å lese om andre sine erfaringer og tips. Men du har så mange flotte innlegg at du bør fortsette som du gjør.
Jeg følger deg på mail, har ingen blogg selv, så da skulle det vel bli 3 lodd på meg?
Ønsker deg og dine en flott søndag og nydelig uke som kommer.
-Helene-
riola@live.no

BMB sa...

Hei, hei! Vil veldig gjerne delta, trekker 3 lodd; kommenterer, følger og deler på Facebook.
Mange interessante tema er allerede foreslått her, men jeg leser veldig gjerne om det å realisere sine egne drømmer, det å leve litt mer for dagen i dag, i stedet for å utsette alt man har lyst til å oppleve.

Mvh Beate M B
beate_myran(ætt)hotmail.com

Tina sa...

2 lodd på meg :) Kommenterer og følger.
tina.sves@gmail.com

Unknown sa...

For en nydelig, nydelig blogg! Her kommer jeg til å bli følger med glede!!!
Jeg er veldig opptatt av temaer som tro og relasjoner, så dette er noe jeg gjerne vil lese mer om :)
Siden du har en så nydelig premie, så tar jeg gjerne fire lodd!
Ønsker deg en velsignet glad dag!!!
Pia xx

Blomsterhjertet sa...

Fant bloggen din i dag og har lagt meg til som følger og vil prøve lykken med tre lodd.Jeg har ikke egen blogg, så her er min mailadresse
blomsterhjertet@gmail.com

Unknown sa...

Ble vel 2 lodd på meg...

Laila.lovseth sa...

Så utrolig fine premier!
Jeg vil veldig gjerne delta!
Setter stor pris på innlegg/bilder med fokus på interiør. Om det er noe du interesserer deg for, så er jo mote også veldig morro å lese om.
Er følger av bloggen din så 2 lodd :D

Laila.lovseth@hotmail.com

Anonym sa...

Lagt meg til som følger å gleder meg til å følge deg videre:)
klem Janne K.
jannebabzen@hotmail.com

Mandelhjärta sa...

Hei!
Hyggelig å finne en blogg som er så ekte, troverdig og personlig. Du skriver bra og tankevekkende! (Har du gitt ut noen bok?) ;)
Jeg blir gjerne med i utlodningen, og deltar med 4 lodd.
Tema: Hverdagsglede.
Ønsker deg en fin dag, med mye solskinn! :)

Litt Slitt & Litt Hvitt sa...

Hei vennen .)

Jeg vil gjerne være med og tar 4 lodd :)

Liker bloggen din veldig godt :) Syns du tar opp tema som er aktuelle for mange i hverdagen :)

Jeg vil gjerne lese om å leve i nuet, passe på hver dag :)

Ha en solrik dag :)
Klem Lisa:)

Ingrid Louise sa...

Heisan!!
Jeg blir gjerne med og tar to lodd!! Kommentar\følger
Tusen takk for fine ord hos meg,det setter jeg stooor pris på!! ;-)
Har tittet litt her hos deg,fantastiske historier som treffer rett i hjertet,glad du fant meg sånn at jeg fant deg,gleder meg til å følge deg videre!!
klm ingrid l

Kristin sa...

Har jeg virkelig gått glipp av give-awayen din? Nydelige premier, og ikke noe rart at du er populær Spirea! Du har en blogg med substans;)Og som setter spor! Klarer ikke å komme på noen tema, men du treffer meg jo uansett hva du skriver! Tre lodd på meg tror jeg det blir! Klem

Hos oss i Nøkkeldalen sa...

Hei! kom plutselig på at eg ikkje har meldt meg på give-awayen din!! Eg deltar med 4 lodd:) Eg syns alle tema du tar opp er så bra, så klarar ikkje å komme på noko spesielt område eg ønsker du skal skrive om no. Takk for den kjempefine bloggen du har!! klem fra BK

Hanne sa...

1 lodd. Jeg synes du burde fortsette å blogge som før, du tar opp alle temaene jeg er interessert i å lese om og trenger for min del ikke noe mer :)

hanneob@live.no

Anonym sa...

Kjempefin giveaway!! Jeg blir veldig gjerne med, med to lykkelodd! Du er også velkommen til å bli med på giveawayen vår, hvis du har lyst, vinn lekker gavekurv verdi kr. 704,- Ha en strålende dag! Bloggklem Franciska :-) (fmj@broadpark.no) Jeg synes du skal følge hjertet ditt og skrive om det som rører deg :-)

Anonym sa...

•••♦••• Takk for en koselig blogg •••♦•••

► og for en premie! =))
► denne sjansen kan jeg ikke la gå fra meg =)

------> jeg er følger, og har delt link samt tipset alle mine 276 facebook venner via privat melding

--------> 4 herlige lodd opp av hatten på meg!

Ha en fin kveld!

Hilsen Kirsti (trondhf@hotmail.com)

Anne sa...

Hei kjære deg .
jeg var så sikker på at jeg hadde meldt meg på ..
vil så klart bli med .
Full pott takk !
God klem fra Anne

Tom Kenneth Green sa...

2 lodd på meg :)
Liker de tingen du blogger om jeg :)

tomkgreen@hotmail.com

Charlotte sa...

Prøver gjerne lykken med tre lodd jeg;)

Klem charlotte

margrethenilssen@yahoo.no sa...

Hei. 3 lod :-) har ikke blogg. ønsker meg en spørretime. der vi kan få spørre deg om alt mulig, som du kan svare på i kommentarfeltet eller i et eget innlegg...så kan du samle alle spørsmål og poste dem ut. Jeg har mye jeg lurer på om kristentroen og om dine erfaringer og slikt. Ha en fine dag! klem margrethe

Anonym sa...

Heisann!
Tre lodd på meg! Kommentar, følger, og jeg har ikke blogg :)
Mvh Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

Anonym sa...

Da melder jeg meg på også, håper ikke det er for sent! 4 lodd på meg, lånte bilder av giveawayene dine når jeg linket til deg på bloggen min. Hadde vært veldig spennende hvis du kunne skrivi et innlegg om det å tørre å elske noen og la noen elske deg (mann og kvinne - kjærlighet)!

Hehe, ingen årsak! Bloggen din er absolutt verdt å nevne til alle og en hver! Min blogg er ikke akkurat så spennende, hvert fall ikke sammenlignet med din! Prøver å finne ut om ting jeg kunne blogget om, men våger liksom ikke skrive så særiøst merker jeg, litt redd for å skrive "feil" kanskje.. Jeg snakker litt portugisisk ja, broren min bodde i Brasil noen år så jeg ble kjent med noen derfra og har lært via snakking og chatting. Så kan ikke maksimalt av språket, det er litt vanskelig gramatikk - men vil så gjerne lære mer! Jeg satser på Ansgar ja, har hørt mye godt om den skolen. Jeg gleder meg! Huff, dette ble en lang kommentar! Men men :)

Ønsker deg en fortreffelig kveld, Spirea! Du er god og gjør godt :) Bless!